Hirdetés

2021. augusztus 4., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) antikomcsi


antikomcsi
veterán

Nem akarom elhinni, hogy ilyen lehetséges. :U

(#2) mjani1172


mjani1172
addikt

Szerintem ez a legjobb! Így van tétje. Ha kivégez kettőt venni kell még egyet.

(#3) Kupszi


Kupszi
aktív tag

Driverhiba miatti probléma már volt, de hogy játék is kivérezze??? Nos hát ha ez igaz akkor a mai hardverek nagyon a határon ketyegnek.

Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!

(#4) Duree


Duree
veterán

És mi van a többivel? 3060 3070, esetleg 2080?

duree54

(#5) Rony949 válasza Duree (#4) üzenetére


Rony949
őstag

Azokat új dimenzióba helyezi.

(#6) b.


b.
nagyúr

Ezt hülyeségnek gondlom, de nagyon.
De legalább pirossal ki lett emelve .

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#7) fatpingvin


fatpingvin
tag

nem szeretem védeni az amazont de ez nagyon nem a szoftver hibája. ez a hardver illetve az azt kezelő firmware és a driver sara hogy üzemi körülmények között enged olyan szintű terhelést ami meghibásodáshoz vezet. értelmezési segítség: üzemi körülménynek számít minden ami a cucc utasításkészlete és API-ja alapján lehetségesen kiadható parancs a hardvernek. a gyári overclockról meg ugyancsak ennyit.

[ Szerkesztve ]

(#8) MaraTóni


MaraTóni
junior tag

ezért kell vsync mellett játszani... stabil 60 fps, nem több ezer meg faxom :)
de azért ez tényleg meglepő lenne ha ez ki tudna nyírni egy VGAt...

(végül is a coil vine is fps függő, lehet az adott gyártó nem éppen a legjobb kondikat használta... a hírtelen több 1000 vs pár 10 fps ugrálások lehetséges hogy fizikálisan valami gondot okoznak, elég nagy a rezonancia különbség olyankor)

[ Szerkesztve ]

(#9) Abu85 válasza Duree (#4) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

3070-nel képszemetelésre panaszkodtak, de halálra nem, vagy még nem találtam meg. Képszemetelés is csak egy eset volt, így lehet, hogy az a hardver eleve hibás, csak eddig még nem találkozott olyan terheléssel, ami előhozza a hibáját.

#7 fatpingvin : A mai GeForce-okban is van lekapcsolás. A meghajtó adja ki a parancsot. Csak ez nem teljesen hardveres védelem, tehát lehet, hogy akkor küldi a leállításra az utasítást, amikor a hardver már megpusztult. Még ha erre ki is számolták a biztonságos késleltetést, azt a referenciakártyákra szabták, nem pedig a gyári tuningosokra, amelyek hamarabb mukkanhatnak meg.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#10) b. válasza fatpingvin (#7) üzenetére


b.
nagyúr

közben redditen beírtak . Aza gond, hogy a menüben állítólag nincs lekorlátozv az FPS szám folyamatosan gyorsuló és terhelődő benchmarként fut a háttérben ez becsapja a biztonsági védelmet. Hamarosan orvosolják a játék frissítésével a problémát.
Elsősorban az EVGA kártyái érintettek amik állítólag maxon terhelik a VRM kört.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#11) Aucor válasza MaraTóni (#8) üzenetére


Aucor
senior tag

Ja, csak olyan zavaró input lagot csinál, hogy inkább hagyjuk is. Freesync-gsync mellett meg értelme sincs. Persze nem mindenki érzékeny rá, de azért nehogy már én legyek a videokártyáért, nem azért veszem, hogy jaj ne terheljük 100%-ig... :N

(#12) zone


zone
őstag

Azért az elég amatőr hiba, hogy a menüben/lobbiban nem korlátozzák az FPS-t...

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#13) Armagedown


Armagedown
őstag

Szerintem sem a játék hibája, ez olyan, mintha Furmark közben ment volna tönkre a kártya.
Megbukott a kártya a stabilitásteszten.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#14) b. válasza Armagedown (#13) üzenetére


b.
nagyúr

"
When I was overclocking my 3080 FTW 3 Ultra to the absolute limit, I ran multiple hours, even days for stability. FurMark, 3D Mark, Unigine and a few others. It never failed after 8-12 hours sometimes, it never crashed. Yes, it reached high temperatures for obvious reasons but it was working completely stable. Needless to say it never reached higher than 65-70 C* in any game, let alone overheating so severely.
Right now my card is UNDERvolted and UNDERclocked and if I run uncapped FPS in New World, it reaches temperatures higher than when it was overclocked and running FurMark.
So yes, the game has everything to do with the issue."

nem olyan, mint a Furmark, mert ott nem a háttérben terheli a GPu-t és a VRM et és ezzel megkerüli a VGA védelmét.

Amúgy közben egyre inkább az jön le hogy EVGA megint lespórolta a VRM hűtést wtf... Ugyan az mint a Pascalnál anno ez is egy része a problémának...

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#15) Reggie0


Reggie0
nagyúr

Meg jo, hogy a banyaszat karos a VGA-kra :)) Elo peldaja annak, hogy a gaming nyirja ki a VGA-t. Csak ennel a jateknal intenzivebb ez a jelenseg, mint a tobbinel.

[ Szerkesztve ]

(#16) biscuit válasza Reggie0 (#15) üzenetére


biscuit
tag

Vékony jégre merészkedtél! :DD Még akkor is, ha már normalizálódni látszanak az árak és egyre több vga érhető el a piacon! :)

Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!

(#17) Reggie0 válasza biscuit (#16) üzenetére


Reggie0
nagyúr

Amugy en sosem ertettem, hogy miert nincsen teljesitmenyszabalyozott hutes. Nem a homerseklet alapjan kene a venti fordulatszamot meghatarozni, hanem a felvett teljesitmeny alapjan. A GPU-nak kb. tok mindegy hany fokos, a lenyeg az, hogy allando homersekleten legyen. Ha lemegy a teljesitmeny, akkor le kell venni a ventit, hogy ne csokkenjen a homserseklet hirtelen, ha meg no a teljesitmeny, akkor meg fel kell nyomni a ventit, hogy ne melegedjen hirtelen. Mar regen ott van minden szenzor ehhez, de a tuningprogramok is meg a kozepkori algoritmusokkal mukodnek.

[ Szerkesztve ]

(#18) M0ng00se


M0ng00se
senior tag

kicsit más téma, de amúgy manapság szerintem illene minden játék menüjébe\lobbyjába 30 vagy 60, esetleg "refresh rate"-nyi fps limitet tenni...

mng.

(#19) fatpingvin válasza Reggie0 (#15) üzenetére


fatpingvin
tag

sssssshhhhhh, ne zavard őket össze a tényekkel :D

(#20) velizare válasza zone (#12) üzenetére


velizare
nagyúr

az is, hogy ettől elfüstöl a gpu.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#21) Gargouille


Gargouille
senior tag

Előbb a bányászok, most meg ez... rátok jár a rúd gamerek. :D

(#22) Normen1976


Normen1976
csendes tag

No de most.... de tényleg. Van egy 1 milliós, vagy kvasok dollárba vagy még annál is többe kerülő VGA-m. Elkezdek játszani egy új játék bétájával. Kifilézi a kártyám, de nem.. én marha nem várom meg amíg javítják a problémát, veszek egy másikat és azt is kivégeztetem. Hát erre mit mondjak, vegyél bmeg még vagy tizet, ki ne bírd azt a két napot játék nélkül, vagy nehogy mással jáccódj addig. Beteg a világ, de nem most lett az.

(#23) biscuit válasza Reggie0 (#17) üzenetére


biscuit
tag

Igazad lehet és jogos a felvetés, de felmerül a kérdés, hogy milyen hűtési eljárás volna elégséges kiszolgálni az általad felvázoltat (itt arra gondolok, hogy amikor peakelget a fogyasztás vajon milyen venti lenne képes lekövetni azt és, hogy van-e értelme). Arról nem is beszélve, hogy az akár másodpercenként változó fogyasztás mellett másodpercenkénti ventifelpörgés zaját ki viselné el? Hatékonyságról nem is beszélve (léghútés esetén)! Ha felvizezed a rendszered, máris megoldódik a hőmérséklet és zaj kérdés, de a kényes komponensek hűtése nem feltétlen. Csak a saját cpu-m viselkedéséből tudnék kiindulni. Játékvíz van rajta, de agyf*szt kapnék, ha minden egyes böngészőnyitáskor vagy program elindításkor felpörögne rajta a venti, mert 15-20w ról megugrik a fogyasztása. :K

Abban nem értünk egyet, hogy a GPU-nak tökmindegy hány fokos! Ha ezzel arra gondoltál, hogy inkább konstans értéken kellene tartani a hőmérsékletét, azt ahogyan egy rendes tolvaj, naplopó bányász teszi, no azza egyetértek!

#19pingui

Böködöd te is az oroszlánt, meg ne járd!!! :)

[ Szerkesztve ]

Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!

(#24) Abu85 válasza Reggie0 (#17) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az nem segítene ezen a problémán. Mindegy mivel szabályozol, ha túl későn érkezik a szoftver engedélye a lekapcsoláshoz. Ezen a problémán az tud segíteni, ha a hardver önmagától is képes dönteni a lekapcsolásról, és nem kell egy lassan reagáló driver ehhez.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#25) omfgk


omfgk
őstag

Ez egyelőre inkább kifejezetten Evga hibának tűnik...

Reddit-en és az Evga fórumokon szépen gyűlnek a hsz-ek a témával kapcsolatban.

Nem is nagyon értem ,hogy miként tudna egy játék gajra vágni kártyákat...

[ Szerkesztve ]

May the forces of evil become confused on the way to your house. - GC

(#26) azbest


azbest
félisten

de hát volt már ilyen régebben is... nem tanultak belőle? Akkor is az volt, hogy a kártyáknál nem gondoltak rá, hogy valami képes lehet hatékonyabban kihatjani a kártyát, mint a bugyuta szoftveres védelem a driver/fw kombóban.

#27Abu85
nem emlékszem melyik sorozatnál volt, de azt hiszem több éve eljátszották már ezt. Hogyne lenne egyszerű. Hiszen ezer éve képesek hardveresen is limitálni a tápfelvételt. A veszélyes értékeket meg a fw is kezelhetné. Csak szokás szerint arra játszanak, hogy úgysem fogja kihajtani veszélyes mértékben a legtöbb program, ezért hagyják elszaladni, amíg átlagban még éppen életben tud maradni a túlterhelés közben. Ha működne a védelem, akkor kevesebb pontot kapna pár tesztben, mert nem engedé megszaladni.

Sőt, minta nem olyan régen meg stabilitás balhé is lett volna némelyik gpuval a tápellátás kapcsán némely gyártónál. Szeretnek pengeélen táncolni.

[ Szerkesztve ]

(#27) Abu85 válasza azbest (#26) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Attól, hogy gondolsz erre, még nem lesz egyszerűbb teljesen hardveres védelmet fejleszteni.

#28 biscuit : nem :D

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#28) biscuit válasza Abu85 (#27) üzenetére


biscuit
tag

Lesz egyszerűbb?! :DDD

Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!

(#29) Reggie0 válasza biscuit (#23) üzenetére


Reggie0
nagyúr

Es #24 Abu85:

A hutoborda onmagaban jelentos hokapacitas, igy nem lesz vegtelen meredeksegu ugras a homersekletben, mert a rendszer alulatereszto szurokent viselkedik. Emiatt a nagyon rovid ideju teljesitmeny kiugrasokkal es visszaesesekkel nem kell foglalkozni, mert az szurve lesz es kiatlagolodik.. A szabalyozastechnikaban(mint tudomanyterulet) mar regen megoldottak az ilyen egyszeru rendszerek szabalyozasat.

#23 biscuit: Normalis venti kell, normalis hazban, az nem olyan hangos. A jatek hangja ugyis elnyomja jellemzoen. De legalabb lesz vegre egy kis nyomas a gyartokon, hogy kis zaju ventiket tervezzenek.

[ Szerkesztve ]

(#30) Alogonomus válasza Duree (#4) üzenetére


Alogonomus
senior tag

Azok valószínűleg nincsenek gyárilag annyira a határig tekerve, így egy pillanatnyi idejű komoly túlterhelődést még kezelni tudnak a kritikus alkatrészeik.

(#31) biscuit válasza Reggie0 (#29) üzenetére


biscuit
tag

Lehet, de ebben az esetben megint az észnélküli teljesítményhajhászás a probléma forrása. Nem ez az első probléma a 3xxx-as szériánál, de az,első ami kárt okoz.

Ha érdekelne jobban a dolog akkor én is csinálnék egy custom loopot a gépembe, de amíg ilyen rohadt drága (nomeg az rx 580-at minek vizezzem már)addig marad ami van. A ventilátor kérdés pedig... Mindent lehetne jobbra csinálni, vajon miért nem teszik?!?? (Játékvizem gyári ventije kritikán aluli motorzajjal rendelkezik már 800as fordulaton) :(

#32 aztán majd megy a mutogatás, hogy ki a hibás,az EVGA meg cseréli a kártyákat gariban, a szemêt meg csak gyűlik...

[ Szerkesztve ]

Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!

(#32) Reggie0 válasza azbest (#26) üzenetére


Reggie0
nagyúr

Nem szeretnek pengeelen tancolni, hanem muszaj. Nem az a mernoki kihivas, hogy valamit tultervezel, hanem az, hogy legolcsobban kozelitsd meg felulrol az eppen elfogadhato szintet. Esz nelkul szorni a draga alkatreszeket a hulye is tudja. Mindezt az arverseny hajtja.

[ Szerkesztve ]

(#33) proci985 válasza omfgk (#25) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

ugy, hogy alul van meretezve a kartya vedelme.

egyebkent mintha EVGAnal lett volna unlockolt bios is, nem lennek meglepve, ha ott lenne a hiba.

unlockolt bios jo egyebkent, nekem is volt olyan 290Xem, viszont az tulelte, amikor 20 perc uveghangu terheles utan vettem eszre, hogy megallt a pumpa.

Abu85: szerintem mondjuk ez egyertelmuen BIOS a PCBvel kombinalva. Maxwell ota tudja az NV design a parametrizalhato orajelcsokkentest.

[ Szerkesztve ]

Social distancing in lagom amount.

(#34) Danex válasza Reggie0 (#17) üzenetére


Danex
addikt

Csak a venti akkor össze vissza pörögne, van tehetetlensége is neki, lást kikapcsolod a géped akkor forog még. Na most azt, ha 100%-os fordulatról csinálná... plusz zajban is zavaró lenne, márpedig a fogyasztás jobban ingadozik mint a hőmérséklet.

(#35) Petko166 válasza zone (#12) üzenetére


Petko166
csendes tag

Elég hülye hiba, de sajna elég gyorsan terjed :) FS2020 mondjuk melegiti 70 fokig a karit játék közben és 83 -ig menüben. Mert egy faszom rendelerelt szar megy hátul infinite fps-vel. Biztos demagóg, de már arra se fussa, hogy egy custom pl 2d háttér legyen (vagy jaaj az nem elég) ezért kell a csill vill a menüben.

(#36) Abu85 válasza Reggie0 (#29) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

És ez működne is, ha nem számítanak minden apró decibel a marketingnek.

#33 proci985 : Az órajelskálázáshoz csak részben kell hardveres rendszer. Nem muszáj minden egyes körülményre hardveresen reagálni. Illik, de nem muszáj, mert a teljesen hardveres rendszer roppant bonyolult. Nem mellesleg a szoftveres reakciót is rá lehet tervezni a hardverre. Szimplán beletervezhető a szoftveres válasz késleltetése. Ez addig működik is, amíg az egyik partner annyira meg nem rántja a terméket, hogy ne működjön tovább a driverbe épített reakció. Erre lehetne reagálni per termék szintjén szabályozott védelemmel, de valójában olcsóbb az így elhulló VGA-kat cserélni, mint per termék szintű variációkkal bonyolítani és karbantartani a drivert. Ez csak akkor üt vissza, amikor valami olyan program jön, ami aztán nagyon betesz a szoftveres védelemnek, de ez kb. tízévente egyszer van.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#37) savior


savior
senior tag
LOGOUT blog

Aki szereti az orosz rulettet az ezt a játékot vegye meg.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#38) proci985 válasza Abu85 (#36) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

ez mondjuk stimmel.

egyebkent lehet tenyleg az volt a baj, hogy a feszultseg (fogyasztas) unlocked driver ami LN2 tuningra es vizes maxOCre lett kitalalva, azt boldog-boldogtalan leghutessel is hasznalta.

lehet egyebkent tudni mi adta meg magat? VRM hiba pl vagy hotspot korul GPU degradalodik?

savior: ha ez a jatek ki tudja vegezni a VGAt, akkor beallitasoktol fuggoen lesz meg egy csomo masik, ami hasonlo eredmenyt tud.

3080 es 3090 szeria azert doglott rendesen eddig is.

[ Szerkesztve ]

Social distancing in lagom amount.

(#39) Reggie0 válasza Danex (#34) üzenetére


Reggie0
nagyúr

Ventillatort elektromosan megallitani is lehetne, ugy annyi ido alatt leallna, mint amennyi alatt felporogne. A blowereknel valoban problema lenne, mert sokkal nagyobb a fordulatszam es a tomeg.

[ Szerkesztve ]

(#40) b. válasza proci985 (#38) üzenetére


b.
nagyúr

redditesek szerint VRM, plusz nem értik miért nincs egy 2-3000 dolláros EVGA kártyán VRM hűtés...
A másik amit most többen írnak,hogy 750-1000 W tápokkal,amik erős 12 V ággal rendelkeznek az FTW3 és pár VGA leszipkázza amit tud ,aztán meghal. Felmerült olyan is, hogy a NW béta felülír valamit a driverben... van olyan infó is hogy a 2080 is crashel már tőle és a 2080 Ti is..
folyamatosan követem a 3 reddites topikot, egyre jobban jön a gyanú, hogy valamit felül ír a játék, mert már GTX 1060 és 80 tulajok is írnak...

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#41) proci985 válasza b. (#40) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

hat mert pl nem arra volt tervezve a kartya, hogy a gyari hutessel unlock biossal 450+Won jarassak?

ahogy neztem topikban az unlock bios slager volt, de pl egy furmarkot negyed orara se mertek raereszteni, mert tul sokat fogyaszt. ja, csak eppen a furmarkos terhelest valos terhelessel is el lehet erni, csak a valos terhelesnel meg erre rajon a CPU load is, ami hazhutestol es taptol fuggoen meg tovabb bonyolit.

---

mondjuk OCP nelkul ha az overvoltage nem mukodik az tenyleg para.

[ Szerkesztve ]

Social distancing in lagom amount.

(#42) tasiadam


tasiadam
őstag

Ha most derul ki hogy megoli a kartyakat, mi van a QA gepekben. 1050?

Nem minden PC gamer PC, amiert Videokartya van benne.

(#43) b. válasza proci985 (#41) üzenetére


b.
nagyúr

feljebb betettem a egyik fő topiklakó kommentjét, ő azt írja órákon / napokon át tuningolva hajtotta a kártyát és úgy használta meg furmark és minden ilyennel napokig tesztelte, YT videók vannak tőle és benchmarkok,nem volt gond vele, most meg tégla lett. fene tudja mi ez :Y ..

és egy újabb gyanú, ráadásul ő szakember.

"EVGA 3090s have some issues due to poor design. I own an EVGA 3090 and it has some memory on the back of the pcb that gets no cooling. Its prone to cook itself.
Once I saw that , I made sure to familiarize myself with the RMA process. Im expecting to utilize it eventually."

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#44) ughhh


ughhh
aktív tag

VGA-kat S3, Tseng stb... iskolában ASM programozás közben kukáztunk :DD

[ Szerkesztve ]

(#45) Anaren91 válasza b. (#43) üzenetére


Anaren91
senior tag

Hát ha most-e miatt ment volna galyra a 3090-em (vagy épp meglovagolva a hullámot, egy 3090 reményében) én is azt mondanám, hogy hát mióta megvettem a kártyát, a Furmark a kedvenc játékom, egész télen ment, hogy melegen tartsa a kecót, most meg megmukkan egy játék alatt? Hát mi folyik itt Gyöngyösön? Tessék küldeni nekem egy kártyát Amazon!
Légenyeg a lényegben, fúrumra bármit be lehet írni.
Nekem játék közben is megy a Furmark, mert nem azért fizettem, hogy ne 100%-on pörögjön a kártya.

[ Szerkesztve ]

(#46) proci985 válasza b. (#43) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

koszi, kozben megtalaltam azt a hozzaszolast is :R

hatlapon nem hutott memoria mar Maxwellnel is moka volt.

egyebkent Asusnak is volt olyan ultra OC szeriaja aminel egyaltalan nem volt memoriahutes... mert ugy egyszerubb volt rarakni a vizes/LN2 blokkot, a leg meg tenyleg csak arra kellett, hogy megy-e a kartya. az unlock bioshoz meg forrasztani kellett, igaz az szo szerint LN2 bios volt, es a sima biossal is majdnem sikerult elfoznom a full cover vizesblokkot a kartyan, ilyen 400-450W koruli fogyasztas mellett.

Right now my card is UNDERvolted and UNDERclocked and if I run uncapped FPS in New World, it reaches temperatures higher than when it was overclocked and running FurMark.
ez siman lehet azert is, mert terhel a CPU is, a hazhutes meg nem tudja elvezetni, es besul a rendszer. eyefinityvel pl pCars2, Dirt Rally, Borderlands 2-3 es Far Cry 4-5nel ez teljesen normalis volt.

[ Szerkesztve ]

Social distancing in lagom amount.

(#47) b. válasza Anaren91 (#45) üzenetére


b.
nagyúr

Ő régi motoros már EVGA fórumán, szinte mindig elsőként nyomat bencheket fel az új szériás kártyákról. Ettől függetlenül minden lehetséges.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#48) keIdor válasza b. (#40) üzenetére


keIdor
félisten

Nem lepne meg, ha csak simán gyenge lenne az EVGA-k VRM része.
Ennyire...
Meg aztán valóban ott az 1000W-os BIOS. :)

Az EVGA a Pascalnál is spórolt, amikor pukkantak el a VRM-ek az elégtelen hűtés és minőség miatt, nem győztek kapkodni és bocsánatot kérni.
Ingyen küldözgették a thermal padot, illetve hamar jött is az rev. 2-es kártya.

A gyártó RMA politikája tényleg jó, a minőség már kevésbé... és most nem a Kingpin kártyákra gondolok, hanem az alatta lévőkre.

[ Szerkesztve ]

(#49) tasiadam válasza keIdor (#48) üzenetére


tasiadam
őstag

Az EVGA joforman a kartyak csucsabol lett a legallja. Ha arban a manlikkal van 1 szinten, az azert sokat elarul. Nem a manlikrol, mert azok alapok, hanem az EVGA-rol.

Nem minden PC gamer PC, amiert Videokartya van benne.

(#50) Sundesz válasza Aucor (#11) üzenetére


Sundesz
őstag

Egyébként nekem G-sync mellett is tud törni néha-néha a kép, igaz Freesync-es a monitorom és játékfüggő is. Single játékmódban talán még az lehet jó, hogy frame cap + vsync, akkor talán kisebb az input lag.

[ Szerkesztve ]

Hörcsög Powa'

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.