Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom nem véletlenül az első mondatod is az ami.
Nincs azzal semmi baj, ha nagyméretű dízel házzal közlekedtek. Legyen karbantartva, tudja a gyári kibocsátási értékeket aztán annyi. Ha az tetszik akkor az tetszik.
Sajnos szánalmas irányba halad a világ, hogy az embernek valamennyire szégyenérzete van, mert épp dízellel jár és az ma nem menő, meg fúj környezetszennyező, a cancel culture egyszerűen eltapossa a maradék józan észt is. Sok helyre már írni se írok ezek miatt, nem csak autó témában. Teljesen hiányzik a tolerancia, empátia az emberekből, lényegében bármi ami pozitív emberi tulajdonság lenne. Csak a negatívok. Elég egy rosszul megfogalmazott félmondat és az embert kicsinálják, akárhol tapasztalható. Sajnálatos, hogy a világ ebbe az irányba halad, de ebbe halad, hogy sok mindent nem lehet kimondani, már teljesen alapvető dolgokat sem.Amúgy én is azért kattintottam rá, mert azt hittem zöldséges kaja lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest