Az ám a húspogácsa a burgerben.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] [sonar:] CFW Xiaomi hőmérséklet és páratartalom mérőre
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [8th:] Szakadjon rátok az ég!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [King Unique:] Nagy tárolókapacitású (1 - 5 TB) 2,5" külső merevlemezek
- [Re:] Apple Airpods 2 - Sportautó fakeréken
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Csalamádé hol marad a szürkemarha mellől?
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!

elektrotank
tag
Egészségedre!
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
Köszönjük szépen a család nevében! Ehhez most nem volt savanyúság.
Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

nullpoint
senior tag
Ez így mind szép és jó. De a kbsztt meleg ellen már mi a fszmt csináljak?

Narxis
nagyúr
Tusolj vagy klíma.
Hideg gyümölcsleves, mint írottam volt
Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.
lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.
Ezt most röfögtetném én is
Két óra alatt leérsz, akkor egy hambit kaphatsz
Én pár napig hagymás olajban pácolom a hússzeleteket, aztán kendővel felitatom az olajat és utána darálom. Te hogyan készíted a Tatárt?
Samsung Note 9 (8/512), Android 9
Holnap korán már meló

elektrotank
tag
Itt volt vihar és le is hűlt szerencsére a levegő és jó kis szél is van.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
Itt úgy készül, hogy megvesszük a szürkemarhát daradéknak (kifejezetten erre kérve pecsenyéből gyön) és amikor megvan akkor fogyasztás előtt 1 nappal kap tojást, vajat kevés fűszert egy keverést, majd lila hagymával és pirított bagettel fogyasztják a családban. Én nem eszem a nyers húst
Ahhh, vagy úgy! Akkor azért lett hambi is, hogy Te is egyél valamit.
Igen, ez ilyen hagyomány. A medium húst még megeszem mert valamennyire meg van sütve( egy picit a hambiba való túl is lett sütve ) , mi több szeretem - de a véreset/nyerset nem állhatom
A Tatár nálunk is hagyomány. Karácsonyra, szülinapi bulira szoktam készíteni a haveroknak (meg, persze magamnak, mert veled ellentétben, én imádom). De, én ragaszkodom hozzá, hogy mindenki magának keverje ki. Aztán megy a körbekóstolás.

törölt tag
Fater annak idején hotelszakács volt, ő piszkált sokat emiatt.
Az volt a mentorálás lényege, hogy nyers tojást, nyers húsba, nyers fogyasztásra max 4 órás időtartamra rakunk.
És akkor is ellenőrzött (pecsétes, vagy saját nevelésűt) rakunk bele. A nyers tojás egy napos húsban rohasztása nekem annyira nem fér bele. De persze a majonéznél is ilyen kritikus vagyok.
Szerk.: A burger rohadt jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
A tojás a legutolsó a sorban. A fűszereknek és a vajnak kell összeérnie. Bár fél napot a hűtőben simán kibír.
Ez jogos. A rohadáshoz levegő kell. A pácolás során az olajjal elzárom a húst a levegőtől. Utána viszont azonnal darálom, keverem a tojással és a többi ízesítővel és fogyasztom.

wesder
veterán
Bud Spencer-t idézve, az első kettőn kinek a maradéka van?
[ Szerkesztve ]
Einhorn az Finkle.
Ööö...a leves a képen már második szedés volt mire észbe kaptam a kép miatt
A második kép pedig a pirított bagettre halmozott marhahusi - nem a szépségét nézte sógornőm, hanem h mielőbb eltűnjön

wesder
veterán
Csak olyan kevésnek tünt a leves meg a beefsteak.
Einhorn az Finkle.

wesder
veterán
Az oszt igen.
Amúgy tök jó hogy vezeted ezt a főzős blogot, szinesíti a Logout-ot.
Einhorn az Finkle.

törölt tag
+1

Redneck
veterán
Jó is a tatár ha finomra van csinálva. Barátnőm ódzkotott tőle, aztán egyszer rávettem hogy ugyan kóstolja már meg. Azóta nagy kedvence neki is.
Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
Nem is az izet kifogasolom csak a nyers allagat. Aztan meg lehet menni a tropusi betegsegek osztalyara rezidensnek

doeeg
senior tag
BDSRSTNT!
Bakker, az a durva, nem csak az étvágyam jön meg ezektől a képektől, de istenbizony még a hangulat is átjön
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road

HXY
addikt
Sertéshúst nem szoktatok enni?
SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató, headset Fekete új, bontatlan, 3 db, Budapesten fél áron eladó 5500Ft
Dehogynem. A cserép kályhában csak az készül. Grillezéskor tarját és oldalast szoktunk csinálni. A saslik is felváltva készül desznyóból és csirkéből.

HXY
addikt
Kannibál
SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató, headset Fekete új, bontatlan, 3 db, Budapesten fél áron eladó 5500Ft

Redneck
veterán
Persze érthető az aggodalom, de nagyjából 25 év alatt, mióta ilyesmit is eszek, még nem volt rá szükségem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
Mindenkinek ízlés szerint - én nem merek kockáztatni, mert kolléga két hónapot töltött az említett intézményben
bejegyzés Krva meleg ellen
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók
- 3 hetes! iPhone 12 Pro Max pacific blue 512GB olcsón!
- Játszogatós 1156 félkonfig (H55M-LE + Xeon X3460 (4 mag, 8 szál) + 8GB DDR3)