Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
"Az RTL Klub megsértette a médiatörvény kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezéseit azáltal, hogy "Az Amazonas kincse" című filmet nem megfelelő korosztályi csoportba sorolta be és a filmet valamint annak előzeteseit nem megfelelő időpontban tette közzé. Az Országos Rádió és Televízió idióta Testület ezért felfüggesztette a műsorszolgáltatási jogosultság gyakorlását."
Mi szerint döntik el, hogy kik nézhetik meg? Meg mi van akkor ha rosszkor ment az előzetes? Lefogadom hogy Mo-n most sok dühös ember van. -
stangli
senior tag
Mikor fogják fel az emberek, hogy van egyéb is, mint a TV azon belül a Retek Klub (RTL klub)... most megadatik az a lehetőség, hogy a Magdi anyus bambulása helyett az emberek eltudnak beszélgetni a gyerkőceikkel, állatkáikkal, kinek mi van éppen, és meg tudják tárgyalni problémájukat...
Ébredj társadalom, nézz ki az ablakon, menj ki a parkba, vagy az utcára... Magdi anyus csak egy illúzió.
THE END
amire háromhoz érek és csettintek felébredsz
1
2
3
Csettintés
MÚÚÚÚKODJ
vagy mia a manó
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Oohhh shit!!! Most hogyan tudom meg, hogy magdianyus elköltözik-e vilibácsitól... lol
Egyébként pofon egyszerű lenne a megoldás.:
Venni kell egy átlagot, hogy mennyibe kerül főműsoridőben egy percnyi reklámidő és azt behelyettesíteni a megvont adásidővel.A kapott összeget felszorozni minimum hárommal.Eredmény: szép kerek bünti.És mindenki jól járna mert:
1. A csatorna örül mert nem vonják meg tőle a sugárzás jogát így nem b@xogatják őket azon cégek akik már hetekkel előre tetemes összegért reklámidőt vásároltak.
2. Állambácsi is örül mert az akár tízmilliós bünti szépen becsordogálna az államkasszába.Ez ugyan csepp a tengerben de azért mégis...
3. Egy jó pont az ORTT-nek állambácsitól.
4. Legvégül a néző is örül mert nem marad le hoszéármádnó és donnalúszia 360részen át elnyújtott nyálas szerelméről.Pfújjj...Szóval Ööm bódotááá lenne mindenkinek.
-
biker
nagyúr
képzeld, nem csak TV van a vilgon, látom, nem sikerült felfogni az írás értelmét.
Ha az ORTT-nek baja van a TV adóval, akkor kibaszik gyorsan a TV nézőivel.
ÉRTED?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
stangli
senior tag
Értem, hogy mit akarsz mondani.
DE
ha annyira Tv-t akar valaki nézni, akkor miért nem nézi az ORTT-s közleményt?
Az is a TV része.
Ebből fakadóan az ORTT nem baszik ki a Tv nézővel, mert nézheti fő műsoridőben a fekete alapon megjelenő fehér betűket.
Tehát van műsor.
Jaaahj értem, wáááááá mé nem szólsz? Mozgó kép kell? Az álló fehér fekete nem annyira trendi.. akó van távkapcs tovább oszt ennyi -
csimav
őstag
"Nem tudom, mit szólna az ORTT, ha bemennék, és az összes szembejövő munkatársat leköpködném azért, mert a benzinkúton rosszul adtak vissza?"
Menjünk
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
-
Mikeee89
senior tag
Ilyenkor nyáron nagyon unatkoznak az ORTT-sek és évekre visszamenőleg veszik elő az RTL Klubot és a TV2-t. Nincs jobb dolguk. Pedig egy film lehet 18-as kategóriájú is, akkor is megnézheti egy ötéves kisgyerek. A TV nem kérdi meg hány éves vagy. Olyan hülyeség ez.
A kiskorúak személyiségfejlődésének megsértése meg egyebek. Hülyeség...
-
keIdor
titán
Én meg annak örülnék, ha a Retek klub, meg a Cool TV megszűnne, mind a kettő csak hülyíti az embereket... Cool-on igaz éjfél tájékán értelmes műsor megy, ami a "kezdőknek" még jó is lehet, mert tanulni is talán lehet belőle, de a többi szánalom, ami ezeken megy (Győzike és társai) hát... és hihetetlen, hogy ezt egyesek meg is nézik. Meg ezektől a telefonos nyereményjátékoktól tudnék még nagyon hányni, hogy lehet azt nézni órákon át?
Még jó, hogy Spectrum, Natural Geographics, Discovery, Animal Planet, Duna TV, M1, M2-vel én elvagyok, a kereskedelmi szarok meg monnyanak le!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
vPhis
tag
Én nem sajnálom az RTL-t, sőt...
Csak annyi a gond, hogy egy ilyen szervezet ne legyen már gyerekes!Én Discoveryt, Comedyt, MTV-t, NatGeo-t és néha m1/m2-t szoktam nézni. Többi nem is érdekel
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Helyes, büntessék csak őket, Igaz hogy kicseszés a nézővel is, de az adóval is, nem kicsit zuhan meg egy ilyen után a nézettség, hiszen mindenki átpártol valami másra, belemerül, és nem biztos közel sem, hogy a szünet végén vissza fog kolbászolni.
-
biker
nagyúr
félreértés ne essék, nem az zavart, hogy pont most pont az rtl áll, hanem ez a rendszeres játék most verte ki a biztit
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fenét pártol át, aki a Barátok köztöt akarja nézni, az másnap is azt nézi....
Ha a 15 perc műsor vs. húsz perc reklám nem riasztotta el eddig a nézésétől, egy kis adásszünet sem fogja....
A tévé nézése egyébként sok pszichológus szerint mindenképp káros a gyermekre, tulajdonképpen meg erőszakot és szexet, ha villanásnyira is, sokat láthat az előzetesekben is. Soha nem értettem, hogyx miért gondolják azt a néázőről, hogy naponta hússzor akarja nézni az este esetleg megnézendő film gyakorlatilag az összes "érdekesebb" jelenetét......
A pszichológusok szerint a rajzfilmek legalább annyira károsak a személyiségfejlődésre, mint a filmek, azokban meg csak erőszak és bárgyúság váltja egymást manapság, főleg a délelőtt sugárzott, állítólag gyerekeknek szólókban szvsz.... -
joey04
titán
válasz philoxenia #16 üzenetére
szerintem nem
-
cousin333
addikt
Na, akkor mi lesz, ha elmeszelik őket egy fél napra...
"We spared no expense"
-
zolikaDB
veterán
Dolgoztam ott. Tényleg idióták. De ha jól tudom, ma már nem ők büntetnek, mert nem büntethetnek, hanem javaslatot tehetnek a Legfelsőbb Bíróságnak a Médiatörvény megsértése ügyében... Ugyanis az ORTT nem hatóság!
-
lapa
veterán
ejtöjött a méces az ejtéejkjub mijatt?
hát amondó vagyok ezt a párszáz bitet kicsit jobban is be lehetett volna fektetni.
felfogtam, te nézted volna. sajnállak is. mármint amiatt, hogy szükségét érzed, nem amiatt, hogy nem tudod megtenni. pedig biztos valami jó műsor volt / lesz / egyszerűen kihagyhatatlan.
-
Motion_Blur
félisten
Én most olvasok erről először mivel nem nézem az említett csatornát. Nem is bánnám ha gyakrabban lennének ilyen elsötétülések. Talán a birka nép leszokna józsi barátról, maoúnikáról és az egyéb építő jellegű eseményről. Büntessék az adót és büntessék a birkát is, aki ezt nézi, mert absz. megérdemli
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Viktor77
titán
Szüntesse, igazuk van.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
veterán
Pénteken, vagy csütörtökön is szünet volt, pont a Barátok közt előtt. Azt hittem a sorozat is elmarad, ki is kapcsoltam a TV-t, de aztán később láttam, h torrenten fent voltak az esti epizódok, gondolom akkor azt már leadták.
Amúgy is inkább letölteni szoktam, ritkán nézek TV-t. Mindenesetre mérges voltam, h pont akkor sz×rakodik az ORTT, mikor néznék egy műsort.
És akkor ki volt írva, h azért csinálják, mert valami film nem jól volt korhatározva... nahát.. ki nem sz×rja le, h egyes filmekre milyen karikákat tesznek?!
Ezek komolyan megtehetik ezt?
Más országokban is így megy ez?[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
törölt tag
Azt nem értem, ha büntetni akarják a tévéket, miért nem - egyszerűen - a reklámot tiltják le egy időre, az a bevétel nekik, a nyomorult néző meg had nézze már a mónikasót!
De majd lassan kivonulnak az ökör hivatalok miatt innen a tévécsatornák, mint a via3, oszt adóbevételük se lesz.
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Egyszer már sikerült elkapni a fekete képernyőt, akkor is valami 2008. márciusi adás miatt volt.
ORTT se sieti el a dolgot meg kell hagyni[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
biker
nagyúr
a szökés 0407 felvétele pl ilyen fekete kép és időcsúszás miatt nem sikerült. 1 perc lemaradt úgy is, hogy +15percre van állítva
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Vladi
nagyúr
Húúú....
Magyar társadalmi dráma élő egyenes adásban. 20 percre leáll a retekklubb....Lássuk csak. Este 7. 12 éven aluliak számára nagykorú blabal.
Tehát 9 éves kislány anyukájával nézheti. Ok.
Tartalom:
vízi hulla közvetlen közelről feldarabolva, pár embert fejbelőnek néhány másik felrobban, keze lába repül....WTF?
ennek a reteknek tőlem nyugodtan adhatnának egy hónapot. Megérdemelné.
Tévénéző meg vállat rándít és átkapcsol. Nem éppen veszteség.(#5) fekeandras:
Ja csak egy ilyen büntit a csatorna mellényzsebből kifizet, és továbbra is lesz@rja a dolgokat.[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Bonyi96
csendes tag
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, lehet már volt
Az ORTT-ről nekem a Baki műsora jut eszembe a Klub rádióból, amit épp most is hallgatok. Szerintem egyszerűen zseniális műsor, elgondolkodtató, kell ilyen is. Nem hiszem, hogy káros műsor lenne, mégis rendre összeütközésbe kerül a hatósággal. Lehet, hogy túlszabályzás helyett esetleg csak dolgozni kéne normálisan?
EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
defi
tag
LOAD "*",8,1
-
rep3at
őstag
Az ORTT azzal bünteti az adót, hogy csökken a nézettség, ezért nem fizetnek annyit a reklámokért azon a napon. Szerintem amúgy a büntetés így helyes, mondjuk nem ilyen kis kihágásokért.
Azért azt vegyétek számításba, hogy kb. 3 hónapja nem tévézek..
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest