Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
2003-as játék, szerintem ahhoz képest nagyon szép a grafikája (bár az igaz, hogy Neverwinter Nights-on kívül nem igazán vagyok képen az akkori játékokkal). Nekem tetszett az elnagyolt világ, mesés környezet, pont ide való volt ([link]). Kíváncsi is leszek, hogy a második részben mennyit őriznek meg ebből, remélem nem lesz túl "realisztikusan" megoldva a sok "lény" (pölö Rango film, bár szó se róla, az hatalmas volt), maradjon ilyen mesés.
Igazából még most is tetszik, annyi a gond, hogy ugyebár kevés a poligonszám. Különösen az arcmimika megoldása bejátszásoknál pl (egyáltalán az, hogy jelen volt!). Egyszerűen tényleg olyan érzésem volt játék közben, mintha egy veszettül jó rajzfilmet néznék (kevés poligonnal
), annyira... hogy is mondjam: "élethű" volt az akkori játékokhoz képest, főleg Jade. 
Új generációkra? No, akkor még PC-n is megvárhatjuk a HD9xxx sorozatot, meg a gtx7xx-et.
Bár bízom benne, hogy előbb kiadják, viszont ez ne menjen a játék rovására persze. Az elsőt nagyon csíptem. Jó sztori, jó játékmenet, jó zene, pont jó hosszúságú játékidővel, úgy az egész jó volt. Mammago zenét is pl. még mai napig hallgatom, most is a telomon van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igazából még most is tetszik, annyi a gond, hogy ugyebár kevés a poligonszám. Különösen az arcmimika megoldása bejátszásoknál pl (egyáltalán az, hogy jelen volt!). Egyszerűen tényleg olyan érzésem volt játék közben, mintha egy veszettül jó rajzfilmet néznék (kevés poligonnal
), annyira... hogy is mondjam: "élethű" volt az akkori játékokhoz képest, főleg Jade. 
Bár bízom benne, hogy előbb kiadják, viszont ez ne menjen a játék rovására persze. Az elsőt nagyon csíptem. Jó sztori, jó játékmenet, jó zene, pont jó hosszúságú játékidővel, úgy az egész jó volt.