Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Dyingsoul #54 üzenetére

    "Viszont ha ilyen macerásak az öntöttvas serpenyők, hogy egyből áztatni....."

    Nem ennyire siralmas a helyzet.
    A teflont én sem használom. A kerámia bevonat az jó. De arra is vigyázni kell egy kicsit. Azt nem szabad súrolni. Ha sikerül leégetni, csak mosogatószivacs és mosogató kefe jöhet szóba.

    A rozsdamentes acélból készült serpenyő jók. Az öntöttvas is jó, csak védeni kell a rozsdásodástól. Tulajdonképpen a legjobb. Van saját hőtartaléka a serpenyőnek. (Ezért is könnyű ráégetni az ételt.)
    Az öntöttvas eszközöket figyelmesen kell használni. Ennyi.

    Azt azért érdemes tudni. A teflon serpenyőt csak addig szabad használni, amíg nincs bevonat sérülés rajta. A legkisebb hiba esetén is dobni kell a serpenyőt. Ha tovább használod már teflonnal lesz ízesítve az étel.
    A kerámia bevonatok sokáig bírják. Ha sérül az is kuka.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák