Hirdetés

2023. február 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4) Berci77


Berci77
tag

MDLord: ugye az volt a kérés, hogy részletesen írd le a tervezett menetrendet, de csak körvonalakban látom a dolgot és így nem csoda, ha nem is keltette fel a többség érdeklődését a verseny.
Ha a te ötleted, akkor, nem akarok helyetted dolgozni, de azért gondolatébresztőnek leírom:
- Bár a valós helyezések esetén történő párosítás jogos, de nyilván csak akkor tud működni, hogy ne érezze rosszul magát senki, ha mindenki egyforma szintű lapokkal versenyezhet.
- Most nem vagyunk sokan a klánban, így meg lehetne oldani, amit gondoltál, hogy pl az "alsó" 32 játszik egy táblán, a fölötte lévők automatikusan továbbjutnak, de ebben az esetben a legjobbak keveset játszanának, mert pár körben nem is vennének részt. Avalon gyakorlatilag csak döntőt játszana valakivel. Lehetne esetleg később egy körmérkőzést is szervezni, ami nyilván sokkal nagyobb feladat.
- Az időpontokat a meccsre meg lehetne beszélnie az összesorsolt játékosoknak, akik egymás között lenyomják a meccset és megosztják az eredményt. Ez csak két ember közötti egyeztetést igényel körönként, nem akora szervezést. Aki nem jön fel a megadott időben, az kap még rgy lehetőséget, de ha az is kimarad, akkor bukta a meccset.
- Mivel ez körönként mindenkinek csak 1 plusz menet, így a klán élete, CW-k stb. mehet ettől függetlnül a megszokoktt kerékvágásban.

Jó volna, ha ennél még részletesebben leírnád az elképzelésedet, azt, hogy ezekből a gondolatokból mit tudsz felhasználni, mert amit leírtál, az még vázlatnak is éppen elég. Ettől függetlenül támogatom az ötletet, de fel kell keltsd a társaság érdeklődését.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.