Hirdetés

2022. december 8., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Rocket6


Rocket6
senior tag

"a közelségérzékelőtől kezdve mindenféle felbukkanó MIUI problémáig szenvedik meg a vásárlók évente annyi telefon piacra dobását"

Szórják az átcímkézett telefonokat folyamatosan, de egy ekkora gyártó évek óta képtelen megoldani a közelségérzékelő problémáit a szoftveres támogatás része a másik ez már vér ciki. És NFC vajon lesz benne vagy bővítik a portfóliót egy NFC Edition változattal?

work: https://endel.io/

(#2) roli543 válasza Rocket6 (#1) üzenetére


roli543
senior tag

Nagyon gáz a gyártó. Pár éve nagyon jól nyomták… most meg cink az egész…. :W

Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro

(#3) PietPunto


PietPunto
tag

Na pont ezt untam meg és váltottam Xiaomi-ról másra. Sajnálom kimondani, de nálam a márka átcsúszott a futottak még kategóriába. Nem világos számomra miért kell közel tucatnyi változatot kiadni egy szériából!? Értem én hogy vannak/kellenek "piac specifikus" (tudom nem igazán van ilyen kifejezés) modellek, de ez már nyilvánvaló jó ideje hogy a minőség rovására ment az egész. :W

(#4) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Nem nekünk készült, szoftveresen meg ugyanaz a kódnév.

Felesleges, de sok vizet nem zavar.

@Rocket6: Kínában nem NFC-znek annyit, egészen más módon oldják meg a fizetést.

[ Szerkesztve ]

Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.

(#5) floratm válasza Graphics (#4) üzenetére


floratm
senior tag

Bone kollégának ez a munkája hivatalbol: a nem nekünk készült modellekből is cikket ir " már megint egy átcimkézés" vagy valami hasonlo felütéssel, mert sokan erre gerjednek....

O1G

(#6) kbyte1024 válasza PietPunto (#3) üzenetére


kbyte1024
addikt

Dettó,sokadik Xiaomi után váltottam Oneplus -ra. Ég és föld.... :K

Oneplus 9

(#7) dave987 válasza Rocket6 (#1) üzenetére


dave987
aktív tag

A sok átnevezés szerintem is kicsit gáz. Viszont ezt a közelségérzékelő meg mindenféle felbukkanó MIUI problémákat egyesek szeretik még mindig hajtogatni. Ez valahol régen igaz volt, amikor Redmi 5öm volt olvastam róla, feleségemnek volt Note 9, nekem Note 9s, egyikkel se volt semmi gond. Ha egy nagy frissítés után valami gond volt,vagy akadt,nyomtam egy FRt és minden jó lett, de ez Android probléma. Samsungnál is ugyanígy van. Egyedül annyit rónék fel a MIUInak hogy ugyanannyi rammal rosszabb a multitasking mint egy Samsunggal,viszont ez az energiatakarékosság miatt van, ugyanezért pedig jobb az akkuidő mint egy hasonló akksis Samsungnál.
Szóval biztos voltak/vannak ilyenek,mint ahogy mindenhol,és nem akkora probléma mint ahogy a fórumokon fel van fújva némelyek által.

[ Szerkesztve ]

(#8) Luck Dragon válasza Rocket6 (#1) üzenetére

Note 3 (Kate) & Note 4 de még az A1 is ezzel a hibával küszködött anno és azóta is tart…….. na ez a szomorú . :(

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#9) tomboy0013 válasza dave987 (#7) üzenetére


tomboy0013
veterán

A közelségérzékelő és egyéb MIUI problémák is még mindig létező gondok, sőt most van csak igazán sokféle gond mivel szarják ki a különböző modelleket, optimalizálás meg majd valamikor később talán megtörténik frissítés formájában. A virtuális közelség érzékelő a mai napig gyatrán működik a legújabb modellek esetén is amelyiken nincs fizikai érzékelő.
A Poco F2 Pro-m is azóta nem cseszi fel rendszeresen az agyam amióta crDroid ROM-ot használok. Azelőtt folyamatosan volt valami szoftveres nyűg vele a gyári MIUI-val, ennyire gyatra telefonom nem volt még mint ez MIUI-val. Most már persze király lett de ezt is nekem kellett a gyártó helyett megoldani. Nyomhattam FR-t sokat nem ért, pedig jó sokszor megtörtént az első másfél év alatt. Feleségem Redmi Note-ja is egy kabaré...

(#10) Luck Dragon válasza tomboy0013 (#9) üzenetére

“ optimalizálás meg majd valamikor később talán megtörténik frissítés formájában “

Hiú remény , meg lesz is . :(

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.