Hirdetés

2020. november 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35) orion1025


orion1025
őstag

Atilla001:

Unalmas, jellemtelen, lassúnak érezhető, magas/mély tartomány nem igazán különül el, csak egy katyvasz az egész, esetenként torzabb mélyek. Mindig célszerű olyan zenével tesztelni a megvásárlás után, aminek minden rezzenését ismered, így egyből kibuknak ezek a dolgok. Néha olyan értékeket mérek a kiszedett kondenzátorokon kapacitás és ESR tekintetében, hogy gyalázat.

lezso6:

Egy része számomra is az ezotéria kategóriába esik, mert vannak komoly túlzások, pláne kábel fronton. lassan már az E-ON ajtaján kopogtatnak a "vérbeli" modderek, hogy cseréljék ki a befelé jövő kábelt lapított, oxigén mentesre, amibe ezüst szálak is vannak tekerve...

KoAttila:

A lakkozásnak akkor lenne értelme, ha le tudnám fújni, az ecsettel kenegetés csak házi barkács megoldás, ezért maradt az olajozás. Évente párszor elég átkenni, és a színek sem fognak kifakulni. A törölgetésre sem kényes, nedves ronggyal át lehet törölni, nem lesz semmi baja, hajókon sem véletlenül használnak olajat néhány helyen.

zoltanz:

Nálam olyan termék sosem játszik, ami a hirdetett képeken már bontogatva van, mert úgy bármit a vevő nyakába lehet varrni, azzal a címmel, hogy nála tökéletes volt, pedig lehet pont összerakáskor történt valami bökkenő, csak el lett mismásolva.

"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.