Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyergess
tag
Köszi a segítséget!
Majdnem ugyanezt sikerült nekem is megtalálnom, csak azon volt szintvonal is. Viszont úgy néz ki, az OSM alapú térképek nekem nem jók, rengeteg útvonal hiányzik róla, amire szükségem volna (pl. erdei utak).
Marad a tuhus térképszelvények letöltögetése, illetve az Osmand (csak ezt nem nagyon kedvelem, mert gyakran pontatlanul helyez el a térképen, míg más navigációs appokkal nem voltak hasonló gondjaim, s emiatt többször előfordult, hogy összevissza kellett bolyongnom). A Navitel gyakran volt, hogy összeomlott (kevés RAM), így végül kiesett a játékból, pedig szerettem, főleg az újabb verziók tetszenek. Majd talán egy kövi mobilnál. 
-
tomekma
csendes tag
Szia.
Ha MFalcon hozzászólására gondoltál, az nálam nem működik. Hiába nyitom meg a vektor térképet a beállítások, térkép közepe utasítással, továbbra sincs turistajelzés, vagy útvonal.
Ha valakinek már sikerült a MapsForge-Tuhu online túratérkép offline konverziója az legyen olyan kedves föltenni valahova, hogy elérhető legyen a kevésbé hozzáértő túrázók számára is.
Köszönöm.
-
vgergo
aktív tag
online térképek>Turaterkep>kiválasztod az egyiket>online térképek>ott van egy lefelé mutató nyil>Select area/by country>kijelölés/kiválasztás után ok>zoom levels kiválasztása után elkezdi letölteni a térképet>personal térképek között lesz egy offline turistajelekkel ellátott térképed. Röviden és tömören
SGII-esen próbáltad a Navitelt? Android 4.0.4-esen nekem sem működött elsőre, de a mostani rommal már tökéletesen működik.
-
vgergo
aktív tag
Navitel-ből 5.5.0.182-eset használom omp2.0_550182_android_480800.ns2 smink-kel gond nélkül.
-
vgergo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HBO Max
- Robotporszívók
- Metro Exodus
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Marad a tuhus térképszelvények letöltögetése, illetve az Osmand (csak ezt nem nagyon kedvelem, mert gyakran pontatlanul helyez el a térképen, míg más navigációs appokkal nem voltak hasonló gondjaim, s emiatt többször előfordult, hogy összevissza kellett bolyongnom). A Navitel gyakran volt, hogy összeomlott (kevés RAM), így végül kiesett a játékból, pedig szerettem, főleg az újabb verziók tetszenek. Majd talán egy kövi mobilnál. 
Kipróbálom, ha jó idő lesz.