Hirdetés

2022. október 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) hoffman_


hoffman_
veterán

Na, meg lettem előzve az intróval. Sok sikert a cucchoz. Röviden én is írok pár sort.

Mielőtt el tudnám kezdeni, muszáj egyszer végigolvasni a könyvet(nyilván utána is kell forgatni). Erre mostanság nincs túl sok időm, még egy hétig üresjárás van, de az első ~50 oldal egy híg fos. Ódákat zeng a csávókám, azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt - ez kicsit elkedvtelenít. Ettől függetlenül nem ásom el, az alapigazságok rendben vannak.

Amitől félek, de egyben az egésznek értelmet is ad, amit te is írtál, miszerint nem pure izomerősítés a cél, hanem az izületek is meg vannak terhelve komolyan. Van barátom, aki elkezdte, de abba is hagyta, nem bírták a csuklói. Magamból kiindulva ez elég problémás, a sok év sport, plusz anno a hirtelen növés ezzel párhuzamosan, térdszalagsérülés...blablabla... jól széjjelcincálta őket, boka, térd, csípő, könyök, csukló, nyak, szar mind. Emiatt félek is, meg sok jót is remélek, hátha bejön.

Amit le kell szögezni:

- biztos, hogy jó hatással van a külsőre, de a kondi(+porok stb) körbeverik ilyen téren, és lássuk be, aki ezt elkezdi, ott sokszor az izom/izomtömeg/látszat is cél(like me, izomerővel nincs bajom)

- időben nem sokat várok, szerintem fél-egy év, mire lesz látható eredménye bármilyen is

Na de glhf, februártól csatlakozom. Edzést kiegészíteni mindenképp optimális. Ha nem megy, akkor menjetek kettlebell-ezni :))

mod:

Kíváncsi vagyok, meddig bírod a naplózást :DDD Neten van pár amúgy. Én speciel tojni fogok a naplóra, a súlyt is csak azért nézem meg, mert eddig is nézegettem. De az biztos, hogy nem fog gyorsan növekedni :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.