Hirdetés

2022. május 28., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) Barthezz2 válasza e-newsee (#5) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Először is köszönöm a tanácsokat és a kritikát :R

Igen, jól gondolod. Nagyjából már megvan a fejemben a vége. Igazából már az elején volt egy elgondolásom, csak ahogy haladtam, úgy állt egyre jobban össze, mit, merre akarok vinni. Bár a vége megvan, de azért még lesz dolgom vele, hogy össze rakjam a darabkákat, és ne kavarodjak logikai bukfencekbe. Lásd, ahogy írtad, néha most is sikerült..
És azt is eltaláltad, hogy ezt a legutóbbit kicsit gyorsabban összecsaptam, mint a korábbiakat. Figyelni fogok rá, hogy adjak magamnak időt.

És valóban, lehet túl gyors a tempó(mármint ahogy dolgok lezajlanak, megépülnek, stb..), ez már előkerült korábbi részek alatt is. De én megadtam az esélyt látatlanban, hogy az akkori kor képes lesz erre, illetve némi írói szabadságnak is betudom :D
Leginkább az volt a gondom, hogy a "köztes" időt mivel töltsem ki, így igazából nem akartam időt pazarolni a sztori szempontjából lényegtelen dolgokra. Ma már én sem így csinálnám.
Az, hogy a Webb L2-re megy, az valóban szakmai baki jelen esetben. Megmondom őszintén, nem gondoltam erre.. Ezt lehet korrigálom valahogy, mert ez így tényleg bukfenc. Viszont legalább 2 részt át kell dolgozzak akkor.

Köszönöm a sok hasznos tanácsot is. Biztosan többször át fogom még olvasni a hsz-ed :R

Egyébként, nulla írói tapasztalattal, meg bárminemű hozzáértéssel álltam neki az egésznek, és nem volt tervben semmi komolyabb a "mű" kapcsán, tehát az írói hibák, a jelen-múlt váltás, vagy az elmesélés párbeszédek viszonya, stb. én magam is tudom, hogy nem feltétlenül pontos, szövegbe illő, vagy könyvhöz/novellához méltó.
Saját időtöltésnek, saját magam kipróbálásának indult igazából az egész, csak gondoltam az elején megosztom itt, hogy mégis mennyire vagyok bena :DDD

De mivel pár ember lekövette, ezért jött a folytatás is :)
Barátnőm is ütlegel miatta, hogy írjam már tovább :DDD

Bocsánat a kései válaszért, csak elég mozgalmas hétvégém volt..

Igyekszem észben tartani, amiket tanácsoltál :R

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.