Hirdetés

2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) enginev3.0

Köszönjük Magyarország :W :W :W

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!

(#2) ProEvoFan


ProEvoFan
(veterán)

Akkor most mindenki láthatja miért akarják őket ellehetetleníteni.
Ezek az árak! :C

[ Szerkesztve ]

(#3) bollokcs80


bollokcs80
(Korrektor)

Kábé agyoncsapná az összes piaci és flottás csomagot - csak a mostani lefedettséggel sajna sok helyen nem használható még. :(

Amúgy ez is csak DIGI előfizetőknek lesz majd, vagy már publikussá teszik? Másodlagos kártyának jó lehet.

[ Szerkesztve ]

B.Cs.

(#4) clon


clon
(aktív tag)

Azért ahogyan a cím is írja "baráti árakkal indul" így ez majd szépen beáll a többihez később (ha már nem kell mellé kötelezően vezetékest is venni) . Azért senki ne képzelje, hogy ezek az árak sokáig fenntarthatók sőt mint írják még ugyan tesztidőszak zajlik de elindítják az előfizetéses rendszert amivel nem zárják le a tesztidőszakot és nem is engednek bárkinek hozzáférést csak vezetékes mellé lehet előfizetni ami a mostani "ingyen" korlátlan netet "korlátozza és pénzt is kér érte".
Kétlem, hogy ezen áron nem dőlne be a cég csak 1 éves időtartamban sem vagy egyáltalán nyereségessé tudnák tenni.

(#5) NoMagix


NoMagix
(addikt)

Ez nagyon jó, sőt a többszörösét is megadnám, ha működne rendesen ahol vagyok!
Pl. Etyeken bemegyek egy épületbe és vége mindennek, pedig a torony itt van látótávolságban!

(#6) Viktor0610 válasza enginev3.0 (#1) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Nem értem, mi a gond? :F

"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD

(#7) Kbali válasza bollokcs80 (#3) üzenetére


Kbali
(veterán)

Ott van a cikkben: ez úgy publikus csomag, hogy már nem korlátlan ingyen, de még mindig csak akkor tudsz rá előfizetni, ha van másik Digi-s előfizetésed. Ráadásul a lefedettségük még mindig nullához konvergál, ill. roamingban nem használhatod. Szóval nem eszik olyan forrón...

nem vagyok suhanc...

(#8) ntomka


ntomka
(nagyúr)

"Jelenleg még a – meghosszabbított – tesztidőszak zajlik, de a komoly kihívások előtt és nyomás alatt álló DIGI úgy döntött, hogy nem adják fel, januártól élesítik a DIGIMobil szolgáltatást."

A kiemelés a lényeg. Ez reakció az elmúlt hét frekvenciaárverési tervezetére. Meg akarják mutatni, hogy így is tudnak borsot törni a kartell orra alá és ügyfeleket elcsaklizni.

(#4) clon: "még ugyan tesztidőszak zajlik de elindítják az előfizetéses rendszert amivel nem zárják le a tesztidőszakot" - Miből gondolod, hogy nem zárják le a tesztidőszakot majd ezzel egy időben? Erre én sehol nem látok utalást, de az ellenkezőjére sem. Engem ez érdekelne, hogy a teszt előfizetésekkel mi lesz januártól.

ツ Headphones on - World off

(#9) ProEvoFan válasza Kbali (#7) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Nagyobb városokban teljesen jó.
Nálunk az egész család második Sim-el használja a digit.Januártól már csak a net miatt is megéri az ezer forintot.Ha kimegyünk a városból, arra ott van a másik szolgáltatató. ;)

[ Szerkesztve ]

(#10) viharhozo válasza ProEvoFan (#9) üzenetére


viharhozo
(addikt)

Nagyobb városokban teljesen jó.

Legvonalban 4 km-re van tolem a 0 kilometerko. Semmi nem mukodik. Mondjuk a vezetekes szolgaltatasuk se erheto el itt, de ugye a mobiltelefon neveben csak ott van a mobil szocska, tehat a hasznalojanal elkepzelheto, h mozogni fog.

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#11) Dare2Live válasza clon (#4) üzenetére


Dare2Live
(nagyúr)

Netes tapasztalatok alapján nem a digi árak emelkedtek fel az UPC/Telekom szintjére hanem az UPC/Telekom árak zuhannak be digi közelébe.

Még emlékszem amikor Telekomnak fizettem 2000elején 12500Ft a kb 1mbitért. És 2000es évek elején 12500Ft nagyon sok pénz volt.
Most 3000Ft az 1Gb

ÉS tessék megnézni a Román DIGI árakat. Teljes lefedettség mellett. [link]

3EUR/hóért:
Digi hálozaton belül unlimited ingyenes perc.
300ingyenes perc akárhova.
Korlátlan net

5eur/hóért
Minden ingyen/korlátozás nélkül. Külföldi hívás esetén 1000perc ingyenes.

Ezt buktuk Vitya/korrupció miatt. :W :W :W

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#12) Dare2Live válasza ProEvoFan (#9) üzenetére


Dare2Live
(nagyúr)

Én is beálltam 2simesre.

Digi a főkártya. Ahol jllemzően avgyok az BP, Szfvár, Pécs, Balatonvilágos. MIndenhol tökéletesen megy. Városok közt akadozik arra van 2.SIMnek egy domino.

10.000Ft helyet 800Ft körül van a havi számlám. :DD :DD :DD

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#13) enginev3.0 válasza Viktor0610 (#6) üzenetére

Az ország működtetése, ezen kívül semmi :))

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!

(#14) clon válasza ntomka (#8) üzenetére


clon
(aktív tag)

Mert jelenleg mint itt is említette valaki a beltéren nem gyenge vagy egyáltalán nincsen jel, ami esetén egy előfizetéssel 1000Ft havi 5000Ft-os lehet ködbérként elkérni így ha teszt időszak marad akkor nem lehet ködbérezni ha meg "élesben" megy akkor könnyen lenullázhatják az előfizetési díjait a kötbéresek.
Maga a januárig is jelzi, hogy a tesztet nem fogják lezárni csak a mostani "ingyen" helyett már fizetni is kell érte.

(#15) clon válasza Dare2Live (#11) üzenetére


clon
(aktív tag)

Az évek múlása amúgy is csökkentette a díjakat, mert én 2000.02.29-én vettem 5110-es telefont a PannonGSM-nél és 160Ft/perc volt most meg 2020-ban fizetek 25Ft-os percdíjat.
A magyar valóság, hogy a szolgáltatók a többi országhoz képest a "jobb lefedettség" (ez azért már koránt sem olyan mint amikor ezt először kimondták) miatt felárat kérnek (mint ahogyan Angliában levő magyaroktól hallottam, hogy rossz a lefedettség de legalább olcsó).

Sok szerencsét a DIGInek de aki ide betette a lábát hangoztatva az olcsóságát meg lehet nézni máshol mennyivel olcsóbb maradt de itt nem lett az pedig mindenki nagy árletöréssel akart a piacra betörni.

[ Szerkesztve ]

(#16) ntomka válasza clon (#14) üzenetére


ntomka
(nagyúr)

Hol írják a cikkben, hogy marad a teszt időszak január 1-től? Jogi szempontból meg amennyire tudom olyan nem létezik, hogy teszt előfizetés. A szolgáltató nevezheti akárhogy, ez egy (nem teljesen) ingyenes kiegészítő csomag meglévő bármilyen más digi előfizetés mellé.

Épp ezért nekem fura lenne, ha párhuzamosan futtatnának két olyan konstrukciót, amiben az egyikért fizetsz korlátos csomagért, a másikban korlátlanért nem fizetsz semmit. Az a reális nekem, hogy január 1-től a tesztnek nevezett csomagok feltételei megváltoznak valamilyen módon. Ha máshogy nem, új "tesztes" előfizut nem adnak ki, a meglévőek maradnak a konstrukcióban, az újak választhatnak a cikkben lévő csomagokból. És még úgy is megérheti sokaknak ha reális igényekkel veszi az ember.

[ Szerkesztve ]

ツ Headphones on - World off

(#17) lory256 válasza Dare2Live (#11) üzenetére


lory256
(csendes tag)

Az a korlatlan net 50 giga. Es amugy ha tobb elofizetese van valakinek akkor az unlimited is lemegy 3eur/ho-ra, es ez igy van evek ota, szoval nem ment fel az ara a bevezeto utan. Es ami jo a dologban, hogy az internet 50gb-os keretet lehet hasznalni magyarorszagon is ha a magyar digi van beallitva halozatkent. Nem tokeletes a halozat de azert sokat fejlodott, autoban netes radio vagy youtube is szokott digirol menni nagyobb kiruccanas eseten keletrol budapest iranyban.

(#18) wwhy válasza Dare2Live (#11) üzenetére


wwhy
(veterán)

Minden ingyen/korlátozás nélkül. Külföldi hívás esetén 1000perc ingyenes.
Ezt azért még olvasd át ...
És nem utolsó sorban az árak EUR-ban vannak, erre jön +áfa, + a lej erőlködése ...
Aktív használóként mondhatom, a havi 5 EUR igazából kb. 15 EUR körül van, április óta, mert akkortól csak a Digi HU (+vezetékes) irányba használhatók fel az előfizetésben foglalt percek.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ<<VADIÚJ>><< DELL Latitude 7300 i7_CPU/512_SSD/16GB_RAM_GARI:2023>>

(#19) clon válasza ntomka (#16) üzenetére


clon
(aktív tag)

Maga az, hogy "kizárólag" más DIGI előfizetés is kell hozzá már korlátoz(za)ta még a tesztet is. Az ingyenesség ellenére az első negyedéves üzleti jelentés szerint csak 122 ezer előfizetője volt a mobilszolgáltatásnak, ami még tesztüzemhez is alacsony.
Nem azt mondom nem éri meg 1000Ft-ért még akkor is ha alig használja valaki de ugyan miért is nem teszi ezzel az árral mindenkinek hozzáférhetővé :D

[ Szerkesztve ]

(#20) andor80 válasza ProEvoFan (#2) üzenetére


andor80
(aktív tag)

A realítás!

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#21) andor80 válasza clon (#4) üzenetére


andor80
(aktív tag)

Hülyeség eddig is a többiek álltak be a digihez...

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#22) clon válasza andor80 (#21) üzenetére


clon
(aktív tag)

De ez mobil nem egy kábel kihúzás, hanem mobil tornyok üzemeltetése meg frekvencia szerzés. A DIGI mobil nagy reményekkel indult és jelenleg közelében sincsen annak amit szeretett volna...

(#23) cinemazealot válasza Dare2Live (#11) üzenetére


cinemazealot
(addikt)
LOGOUT blog

"Most 3000Ft az 1Gb"
Ezt nem Telekomos árként írtad, ugye? :Y Mert mindenféle egyébbel (tévé, telefon) kiegészítve ők még mindig 5840 Ft-ért adják a gigabitet.

(#24) joey04 válasza ProEvoFan (#2) üzenetére


joey04
(titán)

Ezek az árak!

ja 0 lefedettség, 0 roaming, 0 support.

ezerszer ki lett tárgyalva: nem véletlen olcsó a digi. kókány munka, szar support. nem kell ellenpélda, biztos van, de ez az általános. mondom ezt úgy, hogy digi előfizető vagyok, és nincs velük semmi bajom.

(#25) Dare2Live válasza cinemazealot (#23) üzenetére


Dare2Live
(nagyúr)

Digi 3000Ft a GB
almát almával.

Jól jellemzi a helyzetet, hogy hol elválltak az árak telekom/upc vonalon attól függően hogy van digi vagy nincs.

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#26) Dare2Live válasza joey04 (#24) üzenetére


Dare2Live
(nagyúr)

most akkor döntsd el, hogy kokány szar vagy előfizető vagy és semmi bajod.

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#27) Bennyboy


Bennyboy
(senior tag)

Ezekkel az árakkal érthető, h miért is próbálják itthon ellehetetleníteni a digit. Kicsit sem átlátszó a dolog. Jó ideje benne vagyok a mobilnet tesztben és nyilván van mit javítani a lefedettségen de idővel remélhetőleg sikerül megoldaniuk. Az az érdekes, h tavaly nyáron tökéletesen működött balatonvilágoson, idén meg használhatatlan volt pedig ugyan ott voltam. Ami még idegesítő azok a föld alatti helyek. Pl. margit híd aluljáróban nincs net. Számot még nem cserélnék januárban de ha sikerül javítaniuk a lefedettségen instant váltok vodáról. Az otthoni netnek sincs párja, a többi szolgáltató még csak meg sem közelíti árban és sebességben.

(#28) Viktor0610 válasza Bennyboy (#27) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Semmi meglepő nincs abban, ha a hálózat nem bírta a terhelést.
Ez minden mobilszolgáltató esetében így van a turisták által látogatott helyeken és időszakokban.

[ Szerkesztve ]

"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD

(#29) darthsmoke


darthsmoke
(Korrektor)

Ami számomra nem derül ki, hogy vajon Digi mobil és vezetékes irányba továbbra is korlátlanul ingyen lehet beszélni, vagy az is lejön már a lebeszélhetőségből?

(The Joker)

(#30) worxland válasza clon (#4) üzenetére


worxland
(őstag)

Tizenöt éve hallgatjuk ezt a károgást a Digivel kapcsolatban. Nem jött be. Ugorgyunk.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#31) spirit007


spirit007
(senior tag)

JUNIOR OPCIÓ: 10 GB, Lebeszélhető percek (belföldi és EU irányokba) 0 perc, Belföldi és EU irányokba indított percdíj (bruttó) 4 Ft/perc, 500 Ft/hó :Y :C

Tökéletesen eltalálták mire van szüksége a gyerekes családoknak!
A gyereknek minden igényét lefedi, miközben kíméli a fater pénztárcáját! :R
egy mai gyerek kb SOHA nem telefonál

(#32) Bennyboy válasza Viktor0610 (#28) üzenetére


Bennyboy
(senior tag)

igaz, elfelejtettem, h idén valószínűleg sokkal többen voltak a balcsin mint tavaly

(#33) Narxis


Narxis
(nagyúr)

Én megyek és veszek Digi SIM-et és megpróbálom szüleimet rábeszélni, hogy TV-t vegyék tőlük. Minden erőmmel azon leszek, hogy a Digit támogassam.

(#34) Bluesummers válasza Narxis (#33) üzenetére


Bluesummers
(senior tag)

Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

(#35) Narxis válasza Bluesummers (#34) üzenetére


Narxis
(nagyúr)

For the Digi!

(#36) Armagedown válasza clon (#4) üzenetére


Armagedown
(őstag)
LOGOUT blog

Romániában már nagyon sok éve működik és nem drágítottak, nem kell a többi szolgáltatóból kiindulni.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#37) polo493


polo493
(aktív tag)

Így is tömegek vannak telenor,telekom,vodafone előfizetők ,minek adnák olcsóbban ,ha így is veszi a hülye magyar ,ha duplája lenne a tarifa holnaptól akkor is vennék,nem kell csodálkozni.

[ Szerkesztve ]

(#38) Snoop27 válasza clon (#4) üzenetére


Snoop27
(senior tag)

Én (Erdélyben) évek óta a diginél vagyok, s nagyon elégedetten használom. Eleinte voltak bajok de már megoldották őket. S ami az árakat illeti ezidáig nem változtak, 3 euró belföldi perc és net limit nélkűl (50 giga után kissé lassúl a sebesség).

LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro

(#39) Dezsike


Dezsike
(tag)

Arról esetleg nincs hír, hogy a hálózaton belüli hívás korlátlan marad? Jó, 4 Ft a percdíj, de sok kicsi sokra megy. Májusban jár le a Telekom hűségem, terveztem váltani a párom kártyájával együtt, de azért jó lenne, ha továbbra is ingyen hívnánk egymást (meg az otthoni Digis vezetékest).

(#40) dajkopali válasza Dezsike (#39) üzenetére


dajkopali
(HÁZIGAZDA)

ez a bejelentés elég nyilvánvalóan taktikai lépés, egy ilyen nagy horderejű bejelentést vagy a bevezetéskor tesznek meg az üzleti világban, vagy egy-két héttel korábban, nem hónapokkal előtte - hacsak nincs különös oka, mint most
vagyis az egyéb részletek még nyilván nincsenek kidolgozva, figyelik a reakciókat, és közben agyalnak

[ Szerkesztve ]

"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

(#41) -RARA-


-RARA-
(senior tag)

Azért ilyen olcsó, mert egyelőre nem a legjobb a lefedettség. 2 hónapha használom, tapasztalataim szerint fele/fele arányban, néhol nagyon jó, néhol meg használhatatlan a mobilnet a lefedettség miatt. Most is pl 1 hétig utaztam, és míg rokonomnak a T-s mobilnete tökéletesen működött, én sokszor csak hosszú percekig anyáztam h egy egyszerű facebook üzenetet sem tudok elküldeni annyira nincs térerő... Pedig nem bányában voltam... Van ahol meg egyáltalán nem működik. De most legalább ingyen van. De azok az árak brutálisak. Ilyen árak melett maradok Digi-nél.

A 7. napon a mindenható megteremté az embert. A 8. napon az ember megteremté a mindenható Google-t.

(#42) AxBattler


AxBattler
(félisten)

MAX-ot simán el tudom képzelni másodlagos kártyának egy DS készülékbe, vagy külön egy 4G-s tabletbe! :C

"A CPU-k tekintetében pedig egészen vad irányt vett a magömlés a projektekben." by Abu85 ........................................... Cable management is for the weak! ..............................................

(#43) Viktor0610 válasza Bennyboy (#32) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Az biztos, hogy több Digi előfizető volt ott, mint tavaly.

[ Szerkesztve ]

"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD

(#44) hemaka


hemaka
(nagyúr)

Lefedettségük van? :DDD

(#45) SkyLine3000 válasza clon (#4) üzenetére


SkyLine3000
(addikt)

Biztos fognak nőni ezek az árak, mivel ezek csak indulóárak, de sztem tuti a többi szolgáltató alatt fognak maradni. Példának felhozhatom a kábeles Digi szolgáltatást. tv, telefon internet (gyakorlatban vmi 90/80as volt) 6000ft volt. Hasonló csomagot, csak jóval szerényebb internetet (leginkább feltöltésben) a többi szolgáltató 10 alatt alig árul. Szerintem hasonló lesz mobil fronton is. Ha már lefedettségben nem tudnak versenyezni, kénytelenek árban a többi alá menni.

[ Szerkesztve ]

(#46) worxland válasza SkyLine3000 (#45) üzenetére


worxland
(őstag)

Nem emléxem az elmúlt tizensok évből értékelhető mértékű (értsd: nem párszáz forintos) digis áremelésre. Te igen?

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#47) kokopo


kokopo
(aktív tag)

Nemkell mindent elhinni a tv-nek
Jarok oda rendszeresen (kiveve most) nagyon elore haladtak, nyugi

(#48) kokopo válasza wwhy (#18) üzenetére


kokopo
(aktív tag)

Hulyeseget beszelsz

(#49) DRB


DRB
(senior tag)

Azért a lefedettséghez hozzátartozik, hogy pl. Bp. III ker, Csillaghegy egy részén a voda használhatatlan, Üröm vége tábla után 150 méterrel a telenor használhatatlan, lehet, hogy a a többi is, Leányfalu hegyoldalban, elég sok helyen kb. egyik szolgáltató sem használható(nem az erdőben, rendesen beépített területen). Ez saját tapasztalat, és még hány ilyen hely van Bp. 20 km-es körzetében.

(#46) worxland:

Inkább csökkentés volt mint emelés, ez persze részben abból állt, hogy ugyan az ár maradt, viszont a sebesség nőtt. Amikor nálunk a DIGI átvette a stafétát a TvNetwork-tól olyan 4000 Ft körül volt a net és valami 25/?(nem emlékszem pontosan) volt, aztán szépen lassan lement 2500 Ft környékére, de közben a sebesség meg felfelé ment, aztán az ár visszament 3000 Ft-ig, a sebesség meg 1000/300-ra. És hozzáteszem tudja is ezt, éjjel-nappal(~950/340), ezzel ellentétben a T 1000/1000-s netje sokszor még a garantáltat sem hozza.

(#50) worxland válasza DRB (#49) üzenetére


worxland
(őstag)

Nem nekem kell mondani, én tudom, tizennégy-tizenöt éve van Digi előfizetésem.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.