Hirdetés

2022. december 4., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
addikt

Ha rám hallgatsz, benézel a Switch saját topikjába. Én személy szerint várnék még vele legalább év végéig, de mondjuk nekem van egy csomó kijátszatlan játékom Wii U-n és 3DS-en. Döntsd el, mennyire sürgős neked a gép. A Zelda és a Mario Kart is jó játékok, egyelőre ezek húzzák, de kivárhatod az E3-at is, hogy mi lesz még esetleg bejelentve.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2) nemlehet


nemlehet
őstag

Én nem javasolnám, mert ha kicsi a gyerek, akkor tuti ki fogja szedni a dokkolóból aminek törés lesz a vége. A kontroller sem igazán jó, kényelmetlen lesz. Plusz igazából mire megvesz az ember mindent (pl töltős dokkoló a gamepadhoz, hogy ne játék közben is tölthető legyen), memóriakártya stb drágább lesz mint egy PS4 pro.

A játékkínálat egyelőre nagyon gyenge. Van rá Zelda, meg zelda, meg még talán egy Zelda is. Jah a Zeldát mondtam már? De ha az nem jön be akkor van rá Zelda.... Amúgy jó játék, csak egy kisgyereknek szerintem messze túl bonyolult.

Én a PS4-et ajánlanám, valahol már 60k körül is láttam 2 joystickal (sima nem a pro). Van rá rengeteg olyan játék ami kicsiknek jó, pl little big planet, van valami Mario Kart szerű játék (nem tudom a nevét), sly cooper, rachet and clank stb...

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#3) bakter24


bakter24
őstag

A játékkínálat nem túl erős jelenleg, de bízom benne, hogy mivel nagy cég, meg agyonhípe-olt konzol, így nem fogják cserbenhagyni, mint a sima Wii-t (asszem az volt rövid életű, de felületesek az információim vele kapcsolatban)

Már régebben is gondolkodtam ilyesmin, és pont a PS4 volt a vágyam az Unchanted miatt, az nekem való játék, de mindig azzal győztem meg magam, hogy PC-n sem játszom, valahogy nehezen kezdek bele. A felnőttkor átka, mindig van valami más tennivaló :D De ezt magammal tudom vinni melóba, ahol tengernyi időm lenne vele mókázni, szóval én is kapnék valami extrát :D

A gyerek szerencsére nagyon ügyes az ilyesmivel, meg óvatos is, táblagépre is vigyáz, ráadásul nálunk az a rendszer, hogy semmi ilyesmivel nem áll neki magától, hanem közösen, vagy ha odaadom neki, és csak hétvégén. Sokmindent játszunk együtt, vagy csak nézi, és én irányítóm, ő meg hozza a döntéseket. A zeldán kívül valami casual dologra gondoltam még rá, vagy a Mario Cart-ra elsők között, és utána megvárni, mi jön még. A Splatoon is érdekes koncepció, csak ugye drágák rá a játékok.

A kontrollertől félek egyedül, mert azt többen lehúzták tesztben, hogy nem jó, de mindenki másikhoz hasonlította, nem tudom, így hogy egyik nagy vetélytárs kontrollerét sem ismerem, milyen lenne megszokni, mi hol van, meg a fogását.

"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."

(#4) Redneck


Redneck
veterán

A helyedben még várnék vele, egyelőre nincs túl sok cím.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.