Hirdetés

2023. december 1., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Syl


Syl
nagyúr

Én holnap megyek megnézni, úgyhogy ez csak egy visszatalálós hsz. :B

If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you do read it, you’re misinformed.

(#2) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ok a háztömbös jelenetnél hangosan röhögtünk mi is. :DDD

Live-Die-Respawn

(#3) .LnB


.LnB
titán

Spoiler:

A BvS-ből mikor Flash mondja Bruce-nak, hogy "Lois a kulcs" azt ebben a filmben vezetik le? Az arra utalt, hogy Lois tudja "lenyugtati" Superman-t mikor nekik megy?

Homo Ludens

(#4) oriic válasza .LnB (#3) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nincs benne. Gondolom a rendezőiben lesz benne, vagy majd a Flashpointban.

Live-Die-Respawn

(#5) Bad Pritt válasza oriic (#4) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szerintem benne van, de nem 100%.

Spoiler:

Lois volt a kulcs ahhoz, hogy Clark észhez térjen, szóval akár lehet ez is. Ha nem erre gondolt Barry a BvS-ben, akkor majd csak a Darkseid-os részben lesz szerintem szerepe nagyon sokára, akkor "állhat át" Superman a rossz oldalra. Ez tipikusan egy olyan döntés, hogy ha akarják így hagyják és értelmes marad, ha akarják, találnak más magyarázatot rá és jobban összefűzik.

Amúgy pár napja posztolt Cavill instagramra, akkor esett le, hogy ezen a poszteren ő is rajta van. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#6) oriic válasza Bad Pritt (#5) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Ha nem erre gondolt Barry a BvS-ben, akkor majd csak a Darkseid-os részben lesz szerintem szerepe nagyon sokára, akkor "állhat át" Superman a rossz oldalra."

BVS-ben mondja is Barry, hogy túl korán jött vissza, szerintem ez utalás lehet későbbi filmre. Vagy a Darkseidesre, vagy a Flashpointosra.

Live-Die-Respawn

(#7) Bad Pritt válasza oriic (#6) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ugyanúgy utalás lehet erre a filmre is. Igazából nagyon sok következtetést én már nem vonnék le itt semmiből, a BvS-ben is belebegtették a legvégén, hogy Superman él, erre az újraéledése egy abszolút külső folyamat volt, teljesen értelmetlenné téve a BvS utolsó jelenetét. Az is lehet, hogy mire elérünk odáig, már teljesen lényegét veszti az a Flash cameo.

A Flashpointot én kizárnám, Lois benne sincs a sztoriban nagyon, Supermannek sincs nagy szerepe. Ellenben Darkseid manipulálta már fejben a csávót, az valószínűbb, ha nem a JL-re utalt Barry tavaly.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8) F34R


F34R
nagyúr

Nos igen, ennek a filmnek legalabb az Avengers-el egy idoben kellett volna jonnie 2012-ben..
WB kicsit keson ebredt fel, es a kapkodas nagyon is meglatszik ezen a filmen. Valoban tobb sebbol verzik mint kellene, tul nagyot akarnak mutatni de visszafele sul el a puska.

SPOJLER!!

Pletyka szerint verbuvalnak egy ellenoldalt Legion of Doom cimmel, ebben pl deathstroke is benne van, szoval az after creditsben lehetseges hogy ezert kapott egy kepkockat :D
Ellenben a regi felvetes hogy Darkseid lesz a Boss, inkabb kovetkeztethetobb lenne, mert az egy Thanos szintu ellenfelnek minosul.

[ Szerkesztve ]

(#9) elithun


elithun
őstag

Ez a film végre nekem szájhúzás nélkül tetszett, ráadásul első nézésre. Azért érződik, hogy érdemes lesz megnézni a rendezői változatot is, mert sok minden ki lett vágva. (Úgy tudom kötelező volt 2 órásnak, vagy rövidebbnek lennie kiadói nyomás miatt.)
Nekem hozta a Marveles Avengers "feelinget"; hasonlóan bukdácsolós kezdetű, de végső soron egy jó film volt. És ezt 3x sem kellett megnéznem, hogy fel tudjam dolgozni.
Örülök, hogy voltak poénok is benne, így emberközelibbek voltak a karakterek, de azért remélem nem viszik majd túlzásba a későbbiekben, mert a DC-ben számomra a darkosság az egyedi.
Ezentúl viszont remélem, hogy arra is jobban ráálnak, hogy a sztori következetesebb legyen a filmeken keresztül:

SPOILER

Superman felélesztése valóban egy érdekes dolog volt, mert tényleg feleslegessé tette a BvS utolsó jelenetét. Sőt még sokkal jobb lett volna, ha annyiban maradunk, hogy tényleg meghalt, semmi felemelkedő marok föld meg ilyesmi.
Flash időutazása a BvS-ben remélem nem marad majd magyarázat nélkül, de azért reméltem ebben a filmben kiderül, hogy az miért volt.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#10) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Megnéztem másodszor, most eredeti nyelven. Rengeteg apróságot most vettem észre, a szokásos easter eggek halmaza, a hibák kevésbé zavartak és valahogy most dinaimikusabbnak tűnt az egész film.
Ami továbbra is ordító hiba, hogy rengeteg helyen látszik, hogy ki lettek vágva dolgok, egyszerűen még a hangok sincsenek a helyükön, néhány vágás is nagyon csálé lett.

Viszont a legelső jelenet Supermannel még mindig nagyon üt, annyira jól elkapták azt a "mindenki hőse" karaktert abban a pár másodpercben, ami az Aranykorra volt jellemző, hogy majdnem megkönnyeztem. A másik az a végén a Superman vs Steppenwolf meccs közben volt egy pillanat, mikor pont úgy lebegett Supes, mint ahogy az Injustice játékban van az alap állása, ezen nagyot mosolyogtam, mert elsőre fel se tűnt, egy pillanatra tényleg olyan volt a beállítás, mint egy 2D fightin game-ben, hatalmas ötlet volt. Rengeteg más jelenetnél lehetett azt látni, hogy tényleg minden ízében képregényesre akarták venni, nem csak a színek és kameraállás szintjén, de még a karakterek mozgása is minimumra lett véve, gyakorlatilag statikus volt másodpercekig a kép, nagyon tetszett.

Amellett viszont nem tudok elmenni, hogy a BvS-ben mennyivel több epic szöveg és jelenet volt a nagyon gázak mellett persze, ez valahogy itt hiányzott, mindig annyira siettünk valahova. Többször szerintem nem fogom moziban megnézni, de nagyon remélem, hogy az a rengeteg kihagyott, főleg Cyborg-os jelenet, amik közül pár még a trailerekben is benne volt, valahogy visszakerül majd a filmbe és úgy kicsit teljesebb lesz az élmény.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#11) elithun válasza Bad Pritt (#10) üzenetére


elithun
őstag

Angolul én is kíváncsi vagyok rá, de azt majd otthon fogom, ha megjelent lemezen, mert újra már csak a rendezői változatot nézném.
Eddig a legtöbb DC film magyar szinkronnal is tetszett (de inkább csak akartam, hogy tetszen), eredeti nyelven viszont sokkal emészthetőbb volt. Ezek szerint ennél is ez a helyzet.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#12) .LnB


.LnB
titán

Nagyon mérgesen, félve ültem be a moziba. De boldogan, elégedetten jöttem ki. Egyedül Flash lett teljesen elbaszva. Azt picit sajnálom. De a film nekem nagyon tetszett.

Homo Ludens

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.