Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
remélem lesz free verzió is belőle...
-
zaugheek
tag
Nekem kifejezetten a hangok tetszenek.
Ez már nem olyan lerágott csont legalább mint az ABS. Kezdett már unalmas lenni. Bár kicsit fura lesz, hogy nem pl. madaraknakkell keresztbe tenni, hanem logikázni kell, de így is félig eredeti ötlet (azért mert ilyet korábban már láttam a Tiki-Towers c. játékban). -
Ps Vita
őstag
Kellett már az újítás a szériának,nagyon jó lesz

-
csasaKKP
senior tag
Nagyon tetszik, várós. Jobb lesz sokkal, mint az Amazing Alex szerintem. Remélem én is, hogy lesz ingyenes változat is, de nem olyan, mint az Amazing Alex. Azon bukott szerintem az egész játék.
-
Beri78
őstag
alexos disznókkal

-
bok92
addikt
Nem is rossz!

-
Ez nekem nagyon jónak tűnik, az iBlast Moki 2-re emlékeztet játékmenetben, ami eszméletlenül jó (jobb, mint az Angry Birds). Instant buy lesz Androidon (remélem nem csak reklámos verzió lesz belőle).
-
BDave
őstag
Hát, nem lehet rossz, így egy kicsit gyengének tűnik, de majd meglátjuk!
Az csak nekem furcsa, hogy a játékmenet alatt csak egyszer sikerült összeszednie a játékosnak a pálya végén található izét? Amúgy meg mindig összetörte a járművet

-
Spancho
senior tag
Egész jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez már nem olyan lerágott csont legalább mint az ABS. Kezdett már unalmas lenni. Bár kicsit fura lesz, hogy nem pl.

Nem is nagyon szeretem, inkább a Space volt az a rész, amelyik tetszett és nem is volt annyira nehéz.