De jó hogy egy ideje gyűjtöm a hardvereket, de sajna túl későn kezdtem, s alig van régebbi hardverhez telepítőm
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- [Re:] [bitpork:] Rawulf
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
tag
Tartogassad a gyerekeidnek a mostani új hardvereidet/szoftvereidet, mert ők is így járnak akkor mikor felnőnek mint most te.
[ Szerkesztve ]
Boxi88
őstag
Erről a "hardver szkennelő"-ről nekem sincs még semmi pozitív tapasztalatom De egyébként jogos a mérgelődés tárgya... ha már egy alkatrészt megvesz az ember x ezer forintért (legyen az régi vagy új) nehogy már a hozzá tartozó telepítőért is fizetni kelljen!!!
Fecogame
veterán
Pénz beszél
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
bacsis
Közösségépítő
Esküszöm egyszer kíváncsiságból fizetek nekik, kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnak támogatást nyújtani Windows 3.1 alá
Vakegérke
veterán
[Link]
Remélem, hogy segítettem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Na ja, rájöttek ezek az oldalak is, hogy miből lehet pénzt csinálni. Tulajdonképpen teljesen jogos. Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy fizetés ellenében mindenre van-e megoldásuk, de az tény, hogy ha már ilyesmi helyen kell drivert keresni, akkor nagyon nem mai hardverről lehet szó (pl. 386-os akármi). Én meg szerencsére nem vagyok akkora fanatikus, hogy ez hatással legyen rám 2010-ben.
Sent from my keyBoard
zoltanz
nagyúr
Nemtudom mit vagy oda, de amúgy az oldalak megvannak csak más név alatt sztem, viszont a keresőgépek így nem találják meg.
Majd én is körbenézek az archívált dolgok között mik vannak meg. (én pl több régi dolgot találok manapság pl virtuálisgép formába)
bacsis
Közösségépítő
igen, ez egy bazi jó oldal... De sajna nem mindent talál meg itt az ember továbbá már egy ideje nem fejlesztik, nem bővítik a d-drivers.hu ami nemrég indult de ott meg új driverek vannak csak
Fecogame
veterán
Nemtudom mit vagy oda, de amúgy az oldalak megvannak csak más név alatt sztem, viszont a keresőgépek így nem találják meg.
Összeesküvés
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Dr. Romano
veterán
Hát jah, ha valami elfeledett driveret kell felkutassak én is mindig ezekbe a pénzes oldalakba boltlok.
Azonban ennél durvább szerintem, hogy egyes régi gyártók a saját oldalukon is pénzt kérnek driverekért.
Ebben a példában nem ér annyit maga a lap, amennyiből az anyacég oldaláról feldriverezném
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
eziskamu
addikt
Elnézve az oldalt ez már nem az a cég. Biztos amikor tönkrement, eladták a nevet és a szoftvereket, és így próbál az új tulaj pénzt szerezni. De ez még a jobbik eset. Sok régi gyártó oldalán már csak reklámok vannak.
eziskamu
addikt
Hoppsz kétszer.
[ Szerkesztve ]
madmaxxx
senior tag
Manapság már sajnos minden a pénz körül forog. Sajnos a driverek zöme után súlyos pénzeket kellene fizetnünk, hogy hozzájuthassunk.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
Eastman
őstag
Öregszel.
Ez kb mindennel így van ami felett "eljárt a kor". Próbálnál egy 1967-es Opel Rekord Coupéba jobb hátsó ablakot szerezni. De pl. egy 10-15 éves TV-hez is bajos távirányítót keríteni. Máshol tart a világ, a régi dolgokkal egyre kevesebben foglalkoznak. Minden arról szól, hogy válaszd a legújabbat.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Móci
addikt
Na az a bunkóság netovábbja.
Én is jártam már sokszor így sajnos. Nemrég ismerősnek próbáltam keresni modem drivert, de nem sikerült. És csak fizess, csak fizess és fizess.
Persze, mindenki vegyen mindenből újat, aztán meg van oldva a gond. Jó is lenne, ha ez csak így menne...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Vakegérke
veterán
bejegyzés Hova tűnnek az internetről a jó dolgok?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával