A Quake III Arenát mennyire szerettem anno.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató USS Longbow: csillaghajó papírból
- Bemutató Kiano Elegance 14.2 - a lengyel barát
- Bemutató Lenovo Ideapad 320-17 AST két változatban
- Elemzés Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Bemutató USA keleti part
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- [Re:] Teljes platformcsere kis lépésekben
- [Re:] [Redmanus82:] "Kicsit lesarkaztam, de kutya baja"
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [TheLázs:] Éljenek a kócsing-könyvek...
- [Re:] PCX kupon
- [Re:] [petya220:] Mivel játsszak...
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » BLOGOUT » [Re:] [bacsis:] Bírod a 90-es évek PC játékait, nézd meg őket eredeti állapotukbanHozzászólások

Yutani
(PH! nagyúr)
MDK, Starcraft, Unreal Tournament... Sniff...
Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad
És a Fallout 1-2 eladó?
#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.
a kolléga kiállít, nem elad

GEIL
(őstag)
A világon minden eladó...csak az ár a kérdéses...
i5 4570s - GTX960 2Gb - 8Gb DDR3 ---------- Huawei Mate10 Pro, LG G4

mephi666
(PH! kedvence)
ránézésre csak 1-2 van, amivel nem játszottam, nagyját pedig minimum párszor végigvittem a blizzard játékokba meg párezer órát biztos beleraktam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
wow, nem vagyok nagy spíler, de kapásból ott a komplett blizzard széria (Diablo, Starcraft, Warcraft) és ugye az Arena... Újra tizenX akarok lenni!
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
azért, mert már nem tizenX vagy, nem felejtettél el játszani, szóval... no para
Ja, csak a gyerek lassan nem enged a géphez . Bár lehet lesz itt még Starcraft multizás pár éven belül
Hajrá, hajrá

somogyib
(őstag)
Ne már! Egy ilyen ócska IBM-et adsz neki?
Esélyt is kell hagyni a felnőtteknek... Amúgy az a gép jobban össze van rakva, mint három mostani egymillás lenovo...
Párszor gondoltam rá, hogy egy ilyen IBM Thinkpad házba kéne belsőt cserélni, valami Skylake-U procis alaplapot, SSD-t.
[ Szerkesztve ]
Ez nem olyan egyszerű sajnos. A magnézium ház meg merevítés pár helyen nem csak csavar de föld pont is egyben. Évekig szervizeltem őket a SZÜVnél anno.
#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

Tim82
(PH! nagyúr)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - http://hardverapro.hu/tag/tim82.html

Tim82
(PH! nagyúr)
+ [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - http://hardverapro.hu/tag/tim82.html
Érdekes Ha az E7450-em beadja az unalmast, gondolok rájuk.

Mokó
(fanatikus tag)
Eredeti DooM vajon mennyit érhet jóIsten

Fáraó
(őstag)
Szép gyűjtemény!
Nekem ezek közül csak a Diablo I és II van meg, és még más dobozosak.
VIGYORRRGAZMUS..... "Igen Főnök! Mindjárt kész! Az UML már megvan, csak implementálni kell..."

total90
(PH! kedvence)
Ebay 30 euró.
Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

CocooN-z
(őstag)
Relevant, lsd. előző komment
#20: Köszönöm, ez kb a 40%-a annak amit le fogok vinni
[ Szerkesztve ]
bejegyzés Bírod a 90-es évek PC játékait, nézd meg őket eredeti állapotukban