Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én végignéztem a videót, az alapján jött ki, hogy melyik hogyan áll a többihez képest. 7 játékot teszteltek benne.
De azt jól látod, a 7870 régebbi, mint az RX560, így hiába lehet papíron erősebb, a tesztelt játékok korban az 560-hoz vannak közelebb. Bár szerintem papíron sem erősebb a 7870, alacsonyabb a GPU és a memória órajele is, és nem létezett belőle 4GB-os verzió sem, bár ez pl. a GTA V-nél nem akadályozta meg abban, hogy verje a mezőnyt, és a többinél sem okozott lemaradást. Mindenképpen szép tőle 10 évesen, hogy még használható teljesítményt nyújt. Kár, hogy 100W-tal nagyobb a TDP-je, mégis csak egy inkább már egykori felsőkategóriás kártyáról van szó.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Két játékban kapásból 2x fps-e van az RX560-nak.
GTA V: egyértelmű 7870 fölény, 5-10 fps
Rainbow Six Siege: az RX560 jócskán elhúz, 15-20 fps az előnye minimumban, maximumban
Assassins Creed Origins: picivel, de vezet az RX560
Assassin's Creed Odyssey: ugyanaz a helyzet mint az Origins-nél, csak frissebb játék, mindkettőnek alacsonyabb fps-e van
Forza Horizon 4: a 7870 egyértelműen az utolsó helyen áll, a két másik kártya 5-10 fps-el előzi, az RX560 meg közel duplája
Gears 5: szinte koppra ugyanazt hozza a két kártya
Red Dead Redemption 2: ugyanazt hozza itt is a két kártya, az 1 %-os minimumokban van 1-2 fps előnye az RX560-nak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Én összehasonlító videót néztem, nem benchmarkot.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
RX560 inkább a 7870-el van párban, néha kicsit rá is előz pár fps-sel. Kivéve a Forza Horizon 4-et, abban jócskán lehagyja, gondolom a frissebb architektúra miatt. Egyébként nem semmi, hogy 10 éves videókártya mire képes. Akárhogy is nézzük, ez az utóbbi 10 év korántsem volt akkora ugrás, mint az azt megelőző. 2011-ben egy 10 éves Radeon8500 meg Geforce 3 Ti teljesen kuka volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
veterán
nekem a starcraft2-höz, C&C-hez, a blue stacks-hez, truck simulatorhoz, star trek/wars játékokhoz, witcher 3-hoz, skyrim-hez teljesen elég.
a többi meg úgysem nagyon érdekel
ha kijön az új elder scrolls, akkor talán ápgrédelem a notit.
talán.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Precorus
tag
Warzone azmiaz, ilyen cod? Nem ismerek ám sok AAA címet
Megnézve a mostani árakat, jó döntés volt.
Én meg felvágózhatok hogy előtted egy évvel pont decemberben vettem az enyémet, húztam a fogam hogy nem is biztos hogy kell nekem ez 55-ért.....Könyvtár == Old-school Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G8 (407P5UC) - ÚJ 14" üzleti notebook - i7, 16GB, W11 pro - Touch, 1000nit
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest