Hirdetés
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 17 – Nyári töltöttkáposzta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: 23 éve itt...
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Most futottam bele egy jó és olcsó membrános világítós billentyűzetbe:
https://www.pcx.hu/silverline-kb68-gamer-billentyuzet-rgb-magyar-nyelvu-287280-12-12-ho-gar--287280

-
angyalpc2
aktív tag
a legjobb billentyű...a legegyszerűbb de még is márkás lenovo, fujitsu microsoft HP dell classik nevek irodai billentyűk.
-
Tüzi
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
kb ot eve probaltam egy MX green year of the varianst, az nekem bejott elegge. meg ugy is, hogy nekem kell a numpad es a normal meretu billt preferalom
-
nyunyu
félisten
nem Magyarorszagon elek, szoval passz
.pl Varmilo VA88M Rainbow az rgb ledes skandinav varians (ami layout / caps meretre egyezik) 200 euro korul, de oszinten szolva amennyire nulla piaca van Magyarországon az 50+ezer forintos billeknek nem lennek meglepodve, ha nem talalnal megfelelot ugy altalaban, akarmennyi penzert. ha a "nem feltetlenul draga" alatt azt erted, hogy maradjon 25ezer alatt (es TKL es HUN es halk mechanikus), akkor a valasz az, hogy ilyen valoszinuleg nincs es engedd el.
skandinav piac azert jo, mert jellemzoen a 250+euros Ducky Year of the Limited szeriakbol is szokott jutni sajat kiosztassal.skandinav piac azert jo, mert jellemzoen a 250+euros Ducky Year of the Limited szeriakbol is szokott jutni sajat kiosztassal.
És az vajon jó is?
(One 2 White Edition nagyon nem jött be.)
-
UnA
Korrektor
-
proci985
MODERÁTOR
-
b0bcat
addikt
.pl Varmilo VA88M Rainbow az rgb ledes skandinav varians (ami layout / caps meretre egyezik) 200 euro korul, de oszinten szolva amennyire nulla piaca van Magyarországon az 50+ezer forintos billeknek nem lennek meglepodve, ha nem talalnal megfelelot ugy altalaban, akarmennyi penzert. ha a "nem feltetlenul draga" alatt azt erted, hogy maradjon 25ezer alatt (es TKL es HUN es halk mechanikus), akkor a valasz az, hogy ilyen valoszinuleg nincs es engedd el.
skandinav piac azert jo, mert jellemzoen a 250+euros Ducky Year of the Limited szeriakbol is szokott jutni sajat kiosztassal.A VA88M-et kapni is itthon, méghozzá magyar kiosztással.
58 ezerbe kerül.
-
proci985
MODERÁTOR
skandinav piac azert jo, mert jellemzoen a 250+euros Ducky Year of the Limited szeriakbol is szokott jutni sajat kiosztassal. -
b0bcat
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
b0bcat
addikt
-
dabadab
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem ilyenből van három... Mindig olyan színt választok, amelyik éppen a legjobb a környezethez képest.
Természetesen nem egy gépnél használok hármat, hanem három különböző helyen...
Ja és az enyémek magyar kiosztásúak... -
nyunyu
félisten
-
Urby66
aktív tag
-
nyunyu
félisten
-
Kasya
nagyúr
-
7
addikt
-
Savageboy
senior tag
Ez a szett van nekem is, az egér jó, a billentyűzet kék fénye nekem nagyon hasztalan, ha ki van kapcsolva, akkor meg kb. nappal se látni az átlátszószürke betűket (jóvan, tudok 20 éve vakon gépelni, de néha azért lenézek
).Én logitech K375s-re vágyok (magyarra), de kifutott sajnos. Két gépen dolgozok és az egerem is multidevice, egy gombnyomással máris a másikon vagyok, jó lenne a billentyűzet is tudná ezt, és nagyon csípem a logi-t.
Ha szoftveres megoldás is megfelel, akkor nézz rá erre.
-
Urby66
aktív tag
Nekem kék van. Kicsit tényleg hangos de nagyon jól érezni mikor kattan el.
Otthonra jó, irodába szerintem nem ideális...
Ja és még egy kis módosítás: vettem a kupakok alá kis szilikon gyűrűket amik a kupak a házhoz koppanásának hangját tompítják. -
b0bcat
addikt
-
nyunyu
félisten
-
b0bcat
addikt
-
nyunyu
félisten
-
b0bcat
addikt
-
Urby66
aktív tag
-
updog
őstag
Nekem anno a Genius KM-G230 szettje tetszett meg. Az egér szimmetrikus, extragombos, harisnyázott kábellel. A billentyűzet halk, nem túl egyszerű de nem túl csicsás. Egy gond volt vele: kék háttérvilágítás, ellenben a teljesen zöld környezettel, amiből nem akartam engedni.
Megvettem, szétszedtem, és minden LED-et zöldre cseréltem benne. Azóta is nagyon szeretem (és anno jócskán 10 ezer alatt vettem.
Ez a szett van nekem is, az egér jó, a billentyűzet kék fénye nekem nagyon hasztalan, ha ki van kapcsolva, akkor meg kb. nappal se látni az átlátszószürke betűket (jóvan, tudok 20 éve vakon gépelni, de néha azért lenézek
).Én logitech K375s-re vágyok (magyarra), de kifutott sajnos. Két gépen dolgozok és az egerem is multidevice, egy gombnyomással máris a másikon vagyok, jó lenne a billentyűzet is tudná ezt, és nagyon csípem a logi-t.
-
b0bcat
addikt
Én is nagy billentyűzet mániás vagyok. Van legalább 6 otthon. Mondjuk nekem a becsípődés, hogy vezeték nélküli legyen...
Szóval már kb 1 éve megelégedéssel használok egy RolyalKludge Slink87G vezeték nélküli mechanikust.
Lehet hozzá kapni magyar világítós kupak készletet, és így az í-n kívül minden megvan rajta magyarul. Annyit moddoltam, hogy kapott egy nagyobb akkumulátort, így nálam egy hónapig bírja egy töltéssel. Egyenlőre tökéletes, nem kell jobb!Én most 88 gombos mechanikust tervezek venni.
(Szeretem a magyar kiosztást.) Nálam a vezeték nem gond.
-
Urby66
aktív tag
Én is nagy billentyűzet mániás vagyok. Van legalább 6 otthon. Mondjuk nekem a becsípődés, hogy vezeték nélküli legyen...
Szóval már kb 1 éve megelégedéssel használok egy RolyalKludge Slink87G vezeték nélküli mechanikust.
Lehet hozzá kapni magyar világítós kupak készletet, és így az í-n kívül minden megvan rajta magyarul. Annyit moddoltam, hogy kapott egy nagyobb akkumulátort, így nálam egy hónapig bírja egy töltéssel. Egyenlőre tökéletes, nem kell jobb! -
b0bcat
addikt
-
D1Rect
félisten
-
nyunyu
félisten
-
b0bcat
addikt
1) Szeretek keresgélni, próbálgatni.
2) Szeretem az olcsó, de jó dolgokat. Ezért keresgélek ebben a szegmensben.
3) Egyáltalán nem biztos, hogy létezik a számomra szó szerint tökéletes billentyűzet.
Egy drága modellnek is lehet számomra zavaró hibája. -
Ellia
addikt
Logitech K120-nál nem kell jobb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D1Rect
félisten
Nem egészen értem a motivációt.
Miért veszel egy halom billentyűzetet?
Miért nem vettél fele ennyiért egy "rendeset"? -
7
addikt
A mechanikus billentyuzeteknel a space akadasa valoszinuleg azert van, mert kicsit meghajlott a stabilizatorban a femdrot. Sajnos ez viszonylag macerasan javithato, mert szet kell szedni hozza a billentyuzetet, es ha peched van, meg forrasztasra is szukseg lehet, hogy hozzaferj.
-
KISDUCK
addikt
-
b0bcat
addikt
Nekem anno a Genius KM-G230 szettje tetszett meg. Az egér szimmetrikus, extragombos, harisnyázott kábellel. A billentyűzet halk, nem túl egyszerű de nem túl csicsás. Egy gond volt vele: kék háttérvilágítás, ellenben a teljesen zöld környezettel, amiből nem akartam engedni.
Megvettem, szétszedtem, és minden LED-et zöldre cseréltem benne. Azóta is nagyon szeretem (és anno jócskán 10 ezer alatt vettem.
Ettől az oldszkúl "gémer kék" világítástól én is a falra tudok mászni...

-
razorbenke92
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megmutatta a DLSS 5 paraméterezhetőségét az NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- Robogó, kismotor
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1tb Robot White - 3 év garancia
- Nagy Nintendo Switch csomag (2 Pokémon játék+Zelda+Animal Crossing
- HP ProBook 430 G5 / 13,3" FHD / i5-8250U/ 8GB DDR4 / 256GB SSD / W11
- KERESEK Radeon RX 560 LP, azaz Low Profile grafikus kártyát
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár közel 500ezer Ft!)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
58 ezerbe kerül.