Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az igaz, hogy a legtöbben szeretik arra fogni, de az általánosítást sosem szerettem.
Erdei meló nem egyenlő a hasogatással, pláne, ha domboldalon kell dolgozni ... nem csak a kéz mozog ott
És ez csak egy kiemelt példa volt, rengeteg féle munkát elvállal. Inni pedig már tizenéve nem iszik, volt egy autóbalesete kissé ittasan, meg is tette a hatását. Dohányozni viszont dohányzik, de ezt leszámítva az egészséges életmódra törekszik 
De ne ez legyen most már a téma, hanem az, hogy akarattal lehet fogyni, viszont egyénfüggő, hogy mennyit. Sport pedig kell, bárki bármit is mond, hozzátartozik az egészséges életmódhoz.

-
Persze, ezzel egyetértek, de az erdei munka, nehéz fizikai munkák, nyáron a tűző napon a szőlősében puttonyozás azért hatásosak lehetnek
Ezért is írtam, hogy ő próbál lene tenni, de még így is nehéz neki. Tíz év múlva majd megírom, nekem hogy sikerül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kalandor: igen, ezt fejtettem ki egy kicsit bővebben

-
Ha tetszik, ha nem, ez így van pedig. Papám túlsúlyos, fater szintén, öccse pedig küzd azért, hogy ne legyen az, de rajta is van már egy kis felesleg, pedig naponta fizikai munkát végez és figyel arra, hogy mit eszik (napjában többszöri étkezés, vacsorára max egy szelet kenyér, de inkább valami lazább). Mindhárman 25-30 éves korukig nádszál vékonyak voltak, faternál és papámnál pedig megjelent a cukorbetegség is (ami papám esetében folyamatos inzulinozással is jár már X éve). Genetika nem bullshit, akár tetszik, akár nem. Ha pedig hozzáteszem, hogy papám a betegsége miatt alig eszik, mégsem tud lefogyni, akkor miről is beszélünk? Igaz, sportolni nem sportol, nem bírják a térdei..
Kép pedig, amit linkeltél, egyáltalán nem a valóságot fedi a családom esetében, úgyhogy ezért kár volt.
Szeretem, mikor mások próbálják megmondani látatlanba, hogy mi hülyeség és mi nem

-
Ejjha, gratula! Bár én soha életemben nem voltam túlsúlyos, sőt, a húsz éves fejemmel és 176-8cm magasságommal már jópár éve hatvan kilón stagnálok, sajnos a családban benne van a túlsúly apai ágon. Most még élvezem, hogy büntetlenül ehetek annyit és azt amennyit és amit csak akarok, de pont a genetika miatt valószínűleg ha később kevesebbet mozgok, engem is utolérnek majd a kilók.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És ez csak egy kiemelt példa volt, rengeteg féle munkát elvállal. Inni pedig már tizenéve nem iszik, volt egy autóbalesete kissé ittasan, meg is tette a hatását. Dohányozni viszont dohányzik, de ezt leszámítva az egészséges életmódra törekszik 

Bár csak 176-7-8cm![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)