Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Örömmel olvastam az írást aztán kicsit szomorú lettem mikor olvasom, hogy a gombok háttérvilágítása megint kimaradt
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
vimes
senior tag
Hmm, akkor ez gyakorlatilag egy picit meghízott X5 / X5 Pro...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
vimes
senior tag
válasz Secretknight #3 üzenetére
Én egy X5-öt használok mindennapi teendőim elvégzésére - telefon, levelezés, net, ETR nézegetése, amikor nincs bent a notebookom. Tökéletesen kiszolgál.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
nagyúr
Nem csalódtam benned!
Köszi az írást![ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
maggi1886076
addikt
tetszik!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
minas
aktív tag
Kíváncsi vagyok rá, hétfőn rendeltük, ma szerdán meg is jött. 14 éves srácnak sztem egyenlőre jó lesz.
b0bcat: kösz az írást![ Szerkesztve ]
-
obyTomi
csendes tag
Sziasztok a tárhely menüpontban van egy olyan pont, hogy USB-tár csatlakoztatása de hiába dugok rá pendrive-ot nem érzékeli. Szerintetek hibás a gép, vagy én vagyok béna. Köszi.
-
Noorbert
csendes tag
Sziasztok!
Ha ennél a típusnál alkalmanként függőlegesen csíkozódik a képernyő, az szerintetek hardveres vagy szoftveres hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade ADVANCED 15" i7-11800H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3070 8GB QHD 165Hz PATIKA, ÚJ AKKU! GAR
- 2024 Mac Mini - M4 CHIP - 10C CPU / 10C GPU / 24 G RAM / 512 SSD - Bontatlan
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest