Hirdetés

2022. szeptember 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) azbest


azbest
félisten

Kérem, hogy csak a konkrét Scishion V88 PRO kapcsán írjatok véleményt vagy kérdést. Az S905 és S905X boxoknak van saját topikjuk, ahol részletes összefoglaló szól az általános dolgokról.

(#2) kuthim válasza azbest (#1) üzenetére


kuthim
tag

Koszi a leirast, nekem is pont ilyen TV boxom van, nemreg jott meg.
Egyenlore meg tanulmanyozom es olvasom az altalad ajanlott forumot.
Szeretnem majd kesobb LibreELEC-el hasznalni, ugyhogy megmaradjon az Android is.
Te SD kartyara vagy Micro SD kartyara+adapter tetted az LE-t?
Ilyen adapterre gondoltal? [link]

Egy erdekesseg: ha a taviranyiton a menu gombot hosszan nyomom, akkor egy kinai nyelvu oldal jon be, a box adataival, memoria, cpu, ip address, stb.

(#3) azbest válasza kuthim (#2) üzenetére


azbest
félisten

Most pendrive-re tettem a libreelecet, ugyanúgy lehet, mint ahogy kártyára. Igen, egy olyan adaptert rendeltem is kínából, rénézésre kb pont az a méret, ami kell.

Az androidos rendszer bajával kapcsolatban is van ötletem, majd lehet kicsit utánaolvasok, talán csak a build.prop-ban kell valamit rendbetenni, hogy ne akarjon mindig -xhdpi play store appot telepíteni -nodpi változat helyett, ami meg megtagadja a működést. Majd a mini mx-szel megpróbálom összehasonlítani.

(#4) azbest


azbest
félisten

Múltkor próbáltam frissítésként feltenni kártyáról a 20160902-os rendszert, de valami aláírás hibávan nem engedte. Igazából ez várható is volt. Utána próbáltam az ezroot-os felnyitást, hát többé nem indult el az android, mindig a színes kocka animációnál ragadt.

Tudom, hogy A-A kábellel a 4-es portról esélyes frissíteni Usb Burning Toollal. Csakhogy sok kacat mellett pont ilyen kábelen nem volt. Egy charger doctorral próbálkoztam, mert azok van microusb bemenet és normál usb bemenet is. De persze azzal nem működött.

Érdekesség, hogy LibreElec kártyáról továbbra is csont nélkül indult bármelyik usb-be dugott pendriveról.

Most hoztam 320forintért egy boltból A-A fordítót és egy usb hosszabbító kábel végére téve készen is van az A-A kábel. Külön táp nélkül bedugva a gépbe zöld képernyővel fogad és a win eszközkezelőjében megjeneik a box, mint a kisangyal.

(#5) azbest


azbest
félisten

Nem jött be a dpi törlése a build.prop-ban. Csak apróbbak lettek a dolgok, de ugyanúgy xhdpi-re frissíti magát, ami nem jó.

Viszont egy orosz topicban van 3 firmware, ami más boxokéból készült és állítólag sokkal jobbak és van rendes play store. [link], google translate segíthet angolra fordítani.

A BEELINK MINI M8S II -eset fel is dobtam rá...

All of the above are compatible firmware:
- Have full ROOT
- Are fully functional without restrictions PlayMarket
- Have a lower status bar and the top of the status bar
- LAN and Wi-Fi - a fully working, excellent speed
- KODI 16.1 PlayMarketa with: a fully working with hardware acceleration of all formats
- All popular folk applications run normally

Ha jól értem ő nem módosított rajta, hanem csak kiválogatta őket. A távirányítóhoz az eredeti rendszeren lévő remote.conf-ot fel kell másolni az új rendszerre (addig egér és bill hasznos lehet)

Wow, ez tényleg gyors rendszer. Csak még supersu update megy, aztán root explorerrel remote.conf csere. Meg az overscant kell átállítanom, hogy 1:1 pixel mapping legyen a kijelzőn.

[ Szerkesztve ]

(#6) azbest


azbest
félisten

Sajnos az én példányom av kimenetén a bal hang a földre van zárva, nem tudom hogy az aljzat hibás-e vagy tervezési probléma. Valószínűbb az aljzat.

Viszont meglepő módon az 1 dolláros eredeti sj-588 (TP6911) usb hangkártyán tökéletesen megy vele LibreElec alatt. Úgy értem, hogy nincs alapzaj, nem zizeg. Még a basszus sem veszett el teljesen. Persze a monitorom hdmi->audio kimenete azért jobb, de emez is teljesen használható.

[ Szerkesztve ]

(#7) azbest válasza azbest (#6) üzenetére


azbest
félisten

Áh azért halk beszélős videón hallani, hogy mégsem tökéletes ez a kis gagyi hangkárta :)

(#8) sarkan


sarkan
aktív tag

Valamiféle billentyűzet lehet csatlakoztatni?
A távirányítóval elég nehéz "írni".

(#9) azbest válasza sarkan (#8) üzenetére


azbest
félisten

Persze, egér és billentyűzet is simán megy

(#10) sarkan válasza azbest (#9) üzenetére


sarkan
aktív tag

Nem látom a smájlit a mondatod végén vagy nem viccelsz?

(#11) azbest válasza sarkan (#10) üzenetére


azbest
félisten

nem vicceltem. Az usb csatlakozókba egeret, billentyűzetet dugva használhatóak. Persze android alatt kicsit más a billentyűzet kezelése, de gépelni lehet rajta.

(#12) azbest


azbest
félisten

Van másnak is ilyen box? Ki tudná próbálni valaki, hogy az av jack-be dugott sima fejhallgatóval néma -e a bal oldal?

Az enyémen a föld és a bal csatorna rövidre van zárva. Ha másnál is ilyen, akkor valsz a nyákon csináltak hülyeséget. Ha csak nálam, akkor valószínűleg az aljzatom hibás.

Egyébként nemrég olvastam, hogy a libreelec legfrisebb bétájával elvileg már van analóg av is a boxszal.

[ Szerkesztve ]

(#13) sarkan válasza azbest (#12) üzenetére


sarkan
aktív tag

Kipróbáltam, nekem is süket a bal oldal.

Bármilyen usb-s billentyűzet jó?

(#14) azbest válasza sarkan (#13) üzenetére


azbest
félisten

köszi, akkor nem forrasztom le, mert nincs értelme. Lehet valamit rosszul pakoltak fel a nyákra, de ahhoz kevés vagyok, hogy kiderítsem.

Fogj már egy billentyűzetet és dugd be :DDD
Már nagyon régóta kezeli az android az egereket és billentyűzeteket. Csak otg port kell hozzá, ami telefon esetén nem mindig van, de a tv box kifejezetten azért tartalmaz usb-t hogy be tudj dugdosni dolgokat, szóval mindegyik olyan port mint a pécén. (itt kicsit hazudok, mert a 4-es portra pécét kötve a-a kábellel lehet flashelni is a boxot amlogic usb burning toollal.) A libreelec pedig egy lebutított linux, azon is természetes, hogy működik.

Én egy kvm switchre dugom a boxokat, amire a gépem is van dugva, hogy gombnyomásra tudjak váltani köztük az egetet és billentyűzetet. A hdmire külön switchem van.

[ Szerkesztve ]

(#15) kuthim válasza azbest (#14) üzenetére


kuthim
tag

Feltettem én is az LE-t, nagyon jó, de zavaró hogy nem lehet bekapcsolni csak áramtalanitás után. Erre nincs még megoldás? Illetve más boxoknál is van ilyen jellegű probléma? Gondolkodom hogy lecseréljem valami másfajtára. Melyik boxon működik a ki-be kapcsolás távirányítóval LE alatt?

(#16) azbest válasza kuthim (#15) üzenetére


azbest
félisten

Általános kérdésben érdemes az s905-s905x-s912 topicot olvasni, az összefoglalóban is van felsorolva pár ajánlott fajta.
Az s905-ös mini mx-em be tud kapcsolni.

A v88pro esetén talán a bootloader nem ahhoz a távirányítóhoz készült, mint amit vele adnak, de az is lehet, hogy hardveresen nem tudja. Androidon alvás/hibernálásból tud csak ébredni.

(#17) kenand


kenand
veterán

SPDIF optikai vagy elektonikus?

Olcsó USB-s hangártyám nekem is van, azon mindkettő van és egy ATOM-os kis gépen Openeleccel azt használtam digitalis kimenetnek..,, de ha direktben van rajta még jobb...

[ Szerkesztve ]

(#18) azbest válasza kenand (#17) üzenetére


azbest
félisten

jack dugója van, szóval elektronikus. Bár azt nem tudom, hogy működik-e libreelec alól. Az analóg résznek van más támgoatás (de ennél a boxnál lehet pont rosszul szerelték azt fel).

(#19) kenand válasza azbest (#18) üzenetére


kenand
veterán

Köszönöm a választ.
Analóg nem érdekelne, olyan digitális kábalt ami egyik véga jack másik mag RCA meég nem láttam, de akkor biztosan létezik. Korábbi mygicam réebbi sockra épül de azon van rendes optikai és rendes koaxiális digitális kimenet is. (kár hogy kincs rá rendes OpenELEC)

(#20) azbest


azbest
félisten

A napokban csináltam egy kísérletet, hogy a box vajon képes-e bekapcsolni távirányítóról. Az már beüzemelés után kiderül, hogy a gyári rendszer a hozzá mellékelt távirányítóval nem képes rá.

Viszont van egy mini mx-em. Azt is tudom korábbról, hogy a mini mxIII-II is olyan távval jön, mint a mini mx, mert ugyanaz a kód van a remote.conf-ban.

Szóval a mini mxIII-II rendszer felflesseltem erre a boxra. És így a minimx távirányítóval valóban működik a bekapcsolás. A bootloader, amivel gyárilag jön a box meg ami alternatív renszert próbáltam, az nem passzol a hozzá kapott távhoz. A rendszer indulása után persze már működik, mert ott a remote.conf-ban megadott értékek érvényesülnek.

Szóval a bootloaderből kellene egy olyan, ami passzol a távirányítóhoz.

A mini mxIII-II rendszer egészen jól megy rajta, de azzan nincsen wifi és bluetooth. Meg persze a saját távirányítójával lenne jó használni.

Ez persze azért is érdekes, mert a bootloaderen múlik, hogy libreelec alól működik-e a bekapcsolás.

[ Szerkesztve ]

(#21) azozo


azozo
senior tag

Na elkezdtem belakni :B

Lett pár érdekes hiba...
a samsung c650-es (anynettes) HDMI-cec sajnios még nem sikerült jól belőnöm.. egyenlőre nemigen találja meg a boxot vagy ha megtalálja akkor meg nem muxik a samsung távírányitóval .
Hiába nyomok bármelyik gombot...
Bár egyszer valahogy összejött de kikapcsollás után mintha elfelejtené...
A Mini mx -en ment :(((
NA majd felteszem az egyik ROMOt..
Nem baj hogy nekem csak 1 gb verzióvan látom a Beelinkes 2 GB !?

(#22) azbest válasza azozo (#21) üzenetére


azbest
félisten

A MINI M8S II -vel minden működik. A távirányító konfigot kell kézzel kicserélni androidon. Meg ahogy írtam nem lehet bekapcsolni távirányítóbal, de ez az eredeti romra is igaz. A mini mxIII-II rom nem ismeri a rádiós részét. Egyikkel sem volt gond abból, hogy 1GB-os.

Libreelec az ettől teljesen független.

[ Szerkesztve ]

(#23) azozo válasza azbest (#22) üzenetére


azozo
senior tag

Sajnos rájöttem ....érdekes ha áram alá teszem egyből indul... valamit elcseszhettek
Sőt anynet alatt hol player hol p212 ként ismeri fel... :F

Ugyis a samsung távkapccsal akarom irányítani (HDMI-CEC-el) ..legfeljebb nem lesz kikapcsolva... :B
NEm kell mégegy távkapcs.. ;]

Valahol megvan letölthetően az eredeti remote conf ? :D

[ Szerkesztve ]

(#24) azbest válasza azozo (#23) üzenetére


azbest
félisten

linkeltem az írásban az androidos eredetit, meg a le számára szerkesztettet is.

Tegnap belenéztem az alternatív androidok remote-conf-jába, de azoknak is másfajta távirányítója van. Szóval saját távval egyelőre nincs mód bekapcsolni. Más távirányítóval lehet esetleg, ha a rom-hoz passzolót használunk, vagy tanítható. Persze, ha megy a cec, akkor arra sincs gond. Bár csak a bekapcsoláshoz kell passzoló táv. Az operndszerek alatt már akármilyen bekonfigolható.

[ Szerkesztve ]

(#25) azozo válasza azbest (#24) üzenetére


azozo
senior tag

Androidban van oyan opcio hogy feléleszti (mini mx alatt ment) itt sajnos nem megy valamiért... :(((

(#26) azozo


azozo
senior tag

Én is szenvedek a V88 proval a Samsung C650 /anynet/ HDMI CEC-e miatt ...nem müxik egyáltalán vagy ha nagy nehezen megtalálja (néha playerként vagy p212 ként ismeri fel) első kikapcsolás után elfelejti :(
Új romot is tettem rá (beelinkes) de ott se látja ... :(((

(#27) azbest válasza azozo (#26) üzenetére


azbest
félisten

a hdmi kábel is lehet gagyi. Ha van cseréld ki másikra. Nekem nincs cec képes eszközöm, így nem tudom kipróbálni. Libreelec és android alatt egészen máshogy működhet.

(#28) azbest


azbest
félisten

No ma bátor voltam és leforrasztottam az av csatlakozót. Ahogy sejtettem nem a csatlakozó hibás, hanem valami alkatrészt rosszul raktak fel. Valamennyi ellenállást lehet mérni, szóval talán egy kondenzátor helyett ellenállást kötöttek valahol a földre. Ahhoz meg túl amatőr vagyok, hogy egyenként levegyem és visszategyem a jack aljzat melletti miliméteres alkatrészeket.

Engem csak annyiból zavar, hogy jó lett volna, ha használható az analóg jack fejlhallgatóval. A kínai usb hangkártyám rendkívül sok zajt összeszed ennek és a minimx boxnak az usb-jéről is.

[ Szerkesztve ]

(#29) Ishimaru


Ishimaru
csendes tag

Nekem az a problémám, hogy rádugtam TV-re AV-kábellel, és semmi nem történik. Nincs... Ilyenkor mi van?

(#30) azbest válasza Ishimaru (#29) üzenetére


azbest
félisten

Vagy hibás a kimenet, vagy esetleg valahogy át kell kapcsolni arra. Én csak fejhallgatóval tudtam kipróbálni azt a részét.

(#31) azbest


azbest
félisten

Más: mekkora blama. Úgy tűnik, hogy rosszul csináltam valamit a mérésnél a SCISHION v88 pro box av kimeneténél. Az orosz fórumot fordítóval nézegetve látom, hogy állítólag a bal és video csatorna van felcserélve rajta. Baker, bedugtam egy av kábelt és a banándugókhoz érintve a fülest tényleg szól azokon hang. Bocs, akit félrevezettem korábban. :(

Szóval nem rossz a forrasztás, hanem ennek a mocsoknak is más a kiosztása. Először lehet másfajta av kábellel néztem, amivel félrement valami. Megfelelő kiosztású av kábellel jó lehet az analóg hang. A videót még nem próbáltam.

(#32) azbest válasza azbest (#31) üzenetére


azbest
félisten

akarom mondani a piros-srága, ami elvileg a jobb és video.

(#33) azbest


azbest
félisten

Nem vagyok teljesen biztos benne, de mintha
a jack kábel felőli tövéről haladva a csúcsa felé

föld - bal - video - jobb

lenne a kiosztás, ami aztán semmire sem hasonlít tudtommal. És egyben azt is jelenti, hogy a 3 pólusú audio jack nem jó magában, mert összezárja az egyik hangot a földdel.

Ami nekem van fehér-piros-sárga av kábelem kéznél, annak a piros és sárga adta ki a hangot. A fehér néma maradt, az lehet a video ezesetben.

Az rgb kábelem, aminek piros-kék-zöld dugói vannak pedig, ott a kék maradt néma, tehát az a video, a másik kettőn pedig hang szólt (a bal jobbot már nem is nézem).

A kéznél lévő av kábelből pedig egy plusz adapterrel lehet normális jacket varázsolni a megfelelő sorrendben való összedugással. Egy teszt videóval érdemes rápróbálni, aminél egyértelmű mi a bal és jobb hang.

Ez egyébként számomra azt jelenti, hogy teljesen le tudom vele váltani a raspberry pi2-met. Az analóg füles fontos, ha éjszaka nézek valamit. A libre is jó már rajta. Android alatt pedig megy a netflix és kicsit döcögve az amazon prime is.

Még olvastam valahol, hogy eredeti gyártói firmwareből is jött ki újabb, ami állítólag már nem teljesen használhatatlan, azt még megnézem, hátha a távirányítós bekapcsolást is tudná már. Ha nem, akkor a beelink firmwarenél maradok valószínűleg.

[ Szerkesztve ]

(#34) azozo


azozo
senior tag

Hiába tettem fel friss mókolt 9-es verzióju firmwaret orosz oldalról..most bekapcsoláskor kikapcsolja pedig hdmi cec ki vsn kapcsolva mindkèt helyen tv-n ès boxon is :(
Az jó lenne ha bekapcs is müködne..Most jött meg a T3-as légegerem :) Bár mèg a microfonos rèszt nem jözt össze talán google voice is kellene..

[ Szerkesztve ]

(#35) azbest válasza azozo (#34) üzenetére


azbest
félisten

valamelyik fórumon írták (talán freaktab) hogy valamelyik beelink távirányító bekapcsolója ugyanazt a jelet használja, mint a tévéje. Ezért nem csak a tévét kapcsolgatja, hanem a boxot is :D

A box maga képes lenne a bekapcsolásra, ha a bootloaderének megfelelő jelet küldene a távirányító. De gyárilag nem olyan távot adnak hozzá, mint amire a bootloader hallgat.

Amikor a minimxIII-ii romot tettem fel, akkor a mini mx távirányítómmal működött a bekapcsolás is. Sajnos nem találtam még a neten másik sö05x boxot, amihez olyan távot adtak volna, mint a v88 prohoz. Hasonló kinézetűek vannak, de azok más kódot küldenek. A remote.conf pedig csak oprendszer alatt hat. A bekapcsoláshoz a bootloadernek is passzolni kellene.

[ Szerkesztve ]

(#36) azozo válasza azbest (#35) üzenetére


azozo
senior tag

Mondjuk még nem cseréltem vissza az eredeti confot :)

(#37) azbest


azbest
félisten

Hmm, a Nokia av kábelre kötött rca-jack átalakítóval elég érdekes színkombinációt adott ki a csatlakozó, hogy a fülesen a megfelelő oldalon szóljon a zene :D

Egy toldó is kellett közéjük, hogy az rca apa-apa passzoljon.

[ Szerkesztve ]

(#38) azozo válasza azbest (#37) üzenetére


azozo
senior tag

Èn egy mini jackes vègű elosztóval osztottam ès próbáltam :)

[ Szerkesztve ]

(#39) azbest válasza azozo (#38) üzenetére


azbest
félisten

Sokféle van, nem tudom melyikre gondolsz :)

De az kemény, hogy a nokia av kábelt használva a bal a jobból jön, a jobb a videóból jön, a videó meg a balból :Y És nem a kábel trükközik, hanem a kimenet a lehető legszabványtalanabb :D

[ Szerkesztve ]

(#40) azbest válasza azozo (#38) üzenetére


azbest
félisten

Az 4 pólusú mikrofonos aljzathoz való elosztó nem lesz jó. Abból két féle van. A kábel felőli végénél a föld-microfon vagy microfon-föld a különbség köztük, de a hegye az normális. Ami erre az av kimenetre sehogy sem passzol szerintem. Azoknak a hegyén van a bal, de ennek az av-nek az a jobb :D

(#41) Ishimaru válasza azbest (#30) üzenetére


Ishimaru
csendes tag

Megpróbáltam 2 másik tévén is, és ugyanaz a probléma...
Ha tényleg az AV-kimenete a rossz, azzal tudok valamit kezdeni? Egyik tévénken sincs HDMI, tehát mindenképp az AV-n keresztül kéne megoldanom... :/

(#42) azozo


azozo
senior tag

Na a remote conf csere esetén se tudom bekapcsolni...viszont müködött egy darabig a Hdmi cec samu távirányítoval,addig még át nem kapcsoltam tv re :(...hétvégén átnézem a kódokat../T3-as airmouse/..hátha a bekapcs kód betevèsèvel jó lenne..vár a bootloader miatt azt az újraindításnál elfelejti..rosszul gondolom.!?

(#43) azbest válasza azozo (#42) üzenetére


azbest
félisten

a remote conf csak az oprendszer alatt hat, így természetesen bekapcsolni nem lehet, ha a bootloader nem ismeri a távirányítót.

Mivel én a BEELINK MINI M8S II v109 romjával használom, ezért rendeltem végül hozzá olyan távirányítót, ami ahhoz való. Ha azt be lehet kapcsolni, akkor azzal ezt is be lehet és úgy android és libre alatt is a beelinkhez való remote conf használható.

Elvileg ez a távirányító olyan, amit többek közt ahhoz is mellékelnek. A romból kibányászott remote.conf-van lévő azonosító egyezik azzal, amit a listán szereplő készülékekhez máshol találtam. 2db 6 dolcsi, egyesével nem lehet [link]

Ahogy múltkor mini mx III-II rommal próbáltam minimx távirányítóval, a box képes bekapcsolni, ha egymáshoz való bootloader és távirányító van [link]

Összeforrasztottam két infra ledet, hogy kipróbáljam szoftverből generált jellel, de túl macerás volt, hogy még át kéne számolni a kódokat is más formátumra, plusz nem vagyok jártas azokban a formátumokban. Szóval üsse kő, rendeltem inkább távirányítót. Három gyaroribb fajtát is árulnak hasonló áron párjával, ha esetleg valami más rommal használná.

Ránézésre a Tanix TX3 Pro romhoz is jó az általam rendelt, de nem ellenőriztem le a rom fájlban lévő konfigot, hogy tényleg így van-e. A Nexbox-nak láthatóan más távja van.

[ Szerkesztve ]

(#44) azozo válasza azbest (#43) üzenetére


azozo
senior tag

Én ezt tettem fel
XTMod

Bár nem értem miért felejti el cec-t ...Talán valami kód egyezés miatt....

(#45) nyogo83


nyogo83
senior tag

Lattam a tesztben, hogy irtad, nincs reset gomb.
Nem tudom, hogy a V88 Pro-n is ugy van-e mint a sima V88-on, de azon van reset gomb.
Az AV csatlakozoban van, egy muanyag pocokkel vagy fogpiszkalot beledugva lehet megnyomni.
Ha 5 masodpercig nyomvatartjuk, akkor bejon a recovery menu is.

(#46) azbest válasza nyogo83 (#45) üzenetére


azbest
félisten

Vannak képek a belsejéről is :) A v88 és a v88 pro teljesen más box. Egyébként nemrég az av csatlakozó kiosztása körüli félreértés miatt magát a csatlakozót is leforrasztottam. Szóval mondhatni, kívülről belülről ismerem, hogy mi van ott. Tényleg nincsen reset :)
Az update appos megoldás működik szerencsére, így nincs vele gond.

Így, hogy kiderült, mégsem rossz az av, csak egzotikus kiosztást használ, már simán versenyképes vagy mondhatni jobb számomra, mint a raspberry pi-m. Hm, lehet ma át is szerelem az álványra a helyére. A ki-be kapcsolgatás pi-vel sem lehetséges. Ha megjön a másik távirányító, akkor viszont már valószínűleg arra sincs gondom. Igazából akkor lesz ennek szerepe, ha csinálok fix helyet neki, most használat után egyébként is el kell pakolnom, mert az útban van :)

[ Szerkesztve ]

(#47) Holleanyo


Holleanyo
tag

Sziasztok! Most jött meg a V88 4k boxom. Rákötöttem a hálózatra, de sajnos nem tudok rácsatlakozni a PC-n keresztül. Hogyan tudom azt elérni, hogy lássa a PC a box tartalmát illetve a rákötött háttértárat?
A másik problámám pedig a digitális hangkimenettel van. Hol lehet kapni hozzávaló miniJack/rca koax kábelt?
Az erősítőm optikai spdif és koax spdif kábelt is fogad, de a boxon csak 3,5mm-es spdif kimenetet látok.

[ Szerkesztve ]

Ender 3 - “az áramjárta vezető pont ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak hát más a fogása”

(#48) azbest válasza Holleanyo (#47) üzenetére


azbest
félisten

a v88 az rockchipset, a amlogic-os v88 pro, amiről ebben az írásban szó van. Ha visszaolvasol, a pro változatnak elég fura av kiosztása van, nekem csak fejhallgatóhoz kellett. De bármelyik av kábel jó lehet, csak nem a színek szerint lesz rajta a kimenet, hanem ki kell próbálni, hogy min mi jön ki.

az spdif kiosztásban nem vagyok biztos, de 4 pólusú jack rca kábelt ha készen nem találnál hozzá valót, akkor lehet készíteni is.

A megosztást valamilyen sambával tudhatod kezelni, android alól nem nagyon próbáltam még ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#49) Holleanyo válasza azbest (#48) üzenetére


Holleanyo
tag

Köszönöm az infókat! A 3,5 Jack - RCA kábelről nincs-e valakinek lábkiosztása?
Úgy gondolom, hogy a bal és jobb csatorna megy az RCA közepére a test vezeték pedig az Rca szélére.....
Szamba szervert honnan lehetne telepíteni?

Ender 3 - “az áramjárta vezető pont ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak hát más a fogása”

(#50) Juszaka


Juszaka
csendes tag

Sziasztok!
Most szeretném okosítani a TV-m, de tanácstalan vagyok milyen készüléket vegyek. Főleg az ára miatt ezt a készüléket néztem ki. Nincsenek nagy elvárásaim. Leginkább pendrive-n keresztül néznék AVI illet MKV formátumú filmeket, valamint egy-két videót a youtube-n esetleg online film néző oldalakat. Mennyire képes ez a készülék ezt teljesíteni? Megjegyzem nem értem LE és ehhez hasonló dolgok telepítéséhez.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.