Hirdetés

2021. augusztus 5., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) andor80


andor80
senior tag

Jó cikk kb mindne benne.Egyértelmű a G6 régionként más hardvere sokaknál kiverte a biztit.Nálam is .Sajnos nemcsak ez volt a gond hanem a kamus ken hong BS okádásai is..Ekkor fordultam a Huawei felé.Akik meg nagyon jók sőt számomra a nagybetűs okostelefongyártó de a szivatásuk...
Bár kb azt is lekakkantanám ha legalább a simple futna rajta az érintéses fizetés része.Többi gms cucc potóléható nekem.

[ Szerkesztve ]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#2) Plazmacucci


Plazmacucci
nagyúr

RIP.
G2/G4, legendák. Volt egy bőrhátlapos G4-em, kiváló telefon volt. Persze, hogy voltak rossz tulajdonságai, de használni kellemes élmény volt, kamerája az úttörők közé tartozik. Abban az időben robbanásszerűen javultak a kamerás képességek (S5-->S6, G3-->G4, Nexus 6-->Nexus 6P, stb.), és azóta is csak a felszínt kapargatják, az igazi fejlődés 2015-ben megállt.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3) Remekelek28


Remekelek28
őstag

Kár értük.
Annyiban kiegésziteném a cikket,hogy forditva az iphonet mutatták be hamarabb 1 héttel,de a pradát 3 honappal hamarabb lehetett megvásárolni. Tehát az első teljesen érintőképernyős telefon ami megvásárolható az az LG nevéhez fűződik.
Szinte biztos vagyok benne,hogy majd visszatérnek,talán most besokaltak kicsit. Pedig kis kivárással ha a huawei kiszorul helyükre léphettel volna.

(#4) .Szaki.


.Szaki.
őstag

Egyszerre vagyok iszonyat mérges és szomorú.

(#5) bollokcs80


bollokcs80
Korrektor

L9 II és F6 volt a családban, a G2 és a Nexus 4-5 pedig álmaim vágya volt egy időben (csak keret nem volt rá). Kár értük, de sajnos ez már várható volt egy ideje. :(

B.Cs.

(#6) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Máig a fiókban van az első okostelefonom. Egy 2011-ben vásárolt LG Optimus One P500. És még vígan működik, habár minden eleme elavult szoftveresen :O

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#7) Yeffy


Yeffy
veterán

sajnalatos, hogy egy ujabb "nagy oreg" fejezi be a reszvetelt a piacon.

ugyan nem voltam soha nagy LG-s, voltak szamomra is tetszetos, vagy erdekes mobiljaik. szubjektiv listam: Shine, Chocolate, Prada, Arena, G2, G6 (nekem kinezete sokkal jobban bejott, mint az akkori konkurens Samu-e), Nexusok, valamint a korai V mobilok, V20, de foleg a V30.

RIP :(

Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ

(#8) koxx


koxx
MODERÁTOR

Az első komoly flagshipem egy G2 volt, imádtam. Aztán barna bőr hátlapos G4 ami gyönyörű teló volt, akkor nagy újításnak számító gomb nélküliséggel a készülék oldalán.
De az igazán nagy kedvencem a V10 volt, elpusztíthatalan acélkeret, tapadós hátlap, ennek nem kellett védőtok. Dual kijelző újdonsága és ha jól tudom ebben volt az LG-nél elsőként ujjlenyomat olvasó.
Amikor a V30-at bemutatták nagyon szerettem volna arra cserélni a V10-et, de ezt nagyon elqrta az LG, októberben mutatták be a készüléket, de februárban még mindig nem volt kapható, ekkor vettem egy Huawei mate 10 prot.

(#9) forgonati


forgonati
őstag

Nem meglepő. Számomra évek óta nem voltak képesek értékelhető, normális, hosszú távon használható mobilt gyártani. Drágák is voltak, a többi gyártó tudott jobbat ugyanazon az áron, lehet még olcsóbban is. A G4 idejében jók voltak, bár mondjuk annak a telefonnak is volt nyűgje bőven, sárguló kijelző, bootloop problémák... De jobb ez így, haldokoltak már egy ideje. A pozitívum ebben az, hogy legalább kevesebb hulladékot gyártanak le, nem fog a sok telefon valami raktárban megrohadni, mert senkinek nem kellenek. Azt a nyersanyagot tegyék bele egy jó mosógépbe, abban legalább jók... Ezt kellene tegye a HTC is, beszántani azokat is. Tudom, minél több gyártó, annál nagyobb az árverseny és ez nekünk usereknek elvileg jó. De pont az LG meg a HTC sem volt kb. semmilyen befolyással az árversenyre, már néhány éve.

[ Szerkesztve ]

Keelah Se'lai!

(#10) joelke HU


joelke HU
senior tag

Amikor kiestek a top gyártók közül, akkor kellett volna lekoppintaniuk a Xiaomi modelljét. Arra lehetett volna hosszú távon építeni, de nem ők inkább a Nokia büszkén a szakadékba ugrok azértis útját választották, mert majd én megmondom mi kell a világnak, hiszen van egy hangzatos márkanevemen. Hát nekik sem jött be, nahát milyen meglepő. Én inkább haragszom rájuk, mint sajnálom őket. Majd talán valami kis kínai gyártónak ők is lincenszre kiadják a nevüket, mint a Nokia oszt annyi.

Nokia 8 - blue

(#11) domerator


domerator
veterán

A Wing attól a pillanattól kezdve volt halál, amikor az LG komolyan vette hogy legyártja. Azt az innovációs kapacitást másba kellett volna forgatni. Sajnálom őket, nekem ha jól emlékszem egy Shine volt tőlük.

Reggae ‘till I die ... iPhone 12 mini, iPhone 4S 8GB iOS 6.1.3 (!!!), MacBook Air 2017, Homepod (sztereó)

(#12) mjani1172


mjani1172
addikt

Szerintem a cikk túl finom, több dologban nem értek egyet vele.
Egyszerűen mindent elrontottak, (fejlesztés, értékesítés, gyártás,minőség) és a hibákat ismételték. Én semmilyen igyekezetet nem láttam rajtuk, lassan és felesleges dolgokat adtak ki. Életképes ötletük nem volt a G4 óta.
Mintha direkt lettek volna hülyék, és mára beérett. Sajnálom őket, de egy kabaré volt.

[ Szerkesztve ]

(#13) babosmiki


babosmiki
addikt

:O

"Galaxy S21, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."

(#14) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Kicsik vagyunk és ez így jó. Ja persze...
Ahogy látom a Wing is egy drága kísérlet volt. Nem tanultak ebből sem. Ez lett az ára.

Karóra és formatervező projekt + egy asztali AMD szörnyeteg és egy Csúz a körtefán!.

(#15) judas13


judas13
addikt

Egy LG viewty-m volt, szerettem mert a jó kamera mellett nagyon jól szólt a hangszórója is, sokat hallgattam így zenét akkoriban. Minőségi anyagokból volt precízen összerakva mellesleg.
(a legutóbbi költözésig meg is volt maga a teló, de valahogy csak eltűnt sajnos mintahogy most a cég is eltűnik ebből a történetből)

Polarstar

Pontosabban: "Kicsik vagyunk, de jó ez így."
:K ;)

Nincs mese, ezzel az egy mondtattal amúgya a tag, beírta magát a mobil történelembe.

[ Szerkesztve ]

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#16) Bog


Bog
HÁZIGAZDA

Egyébként - mivel nem akartam túl sok személyes dolgot írni az anyagba, ezért inkább ide írom - a tegnapi napom iszonyú nosztalgia volt, most raktam össze, hogy az LG mobilos szereplésének kezdete kábé egybeesett a Mobilarena indulásával, szinte az összes lényeges LG telefonról van tesztünk majdnem 20 évre visszamenőleg. Azért ilyen még nem volt a pályafutásom alatt, hogy egy gyártó életét a kezdetektől a végéig ilyen hosszan volt alkalmunk követni. A Nokia, az Ericsson, a Siemens, vagy éppen a Sagem már jóval előttünk is létezett, az LG Mobile-lal viszont kvázi egyidősek vagyunk. Csak mi még élünk :D

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#17) Bog válasza Bog (#16) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Mondjuk nem 5 milliárd dollár az éves költségvetésünk, ez tény :D

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#18) bluemirage


bluemirage
őstag

Félő, hogy a Sony is követni fogja... akinek saját hazájában is inkább iphone-t vesznek a japánok, mintsem sonyt és így belföldön is bő 10% környékén van a piaci részesedése.
A világ többi részén meg inkább 1-2% környékén.
Még egy olyan érzésem is van, hogy a Sony, még az LG-nél is kevesebb darabszámot értékesített az utolsó negyedévekben. De majd megnézem...
Sajnálnám, mert a Sony néha legyártja az android iphone-ját (Xperia 5 II), ami árban, méretben és minőségben is a droid iphone-ja... A világ nagy részén, ahol az iphone-t megveszik, ott nem az ára miatt nem veszik a Sony-t... Tehát ne magyar szemmel nézzük a telefonok árait.
Nekem ez jutott az eszember... ki lesz a következő?

Megnéztem: LG 6-7 Mio db/negyedév, Sony bő 1 mio db/negyedév...

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#19) batai15


batai15
nagyúr

Első LG mobilom a kp500 volt , halistennek azt is sikerült meg buherálni kapott egy iOS felületet.
Utána gt540 teljesített szolgálatot , majd g2 , G3 .
Elégedett voltam ezekkel a készülékekkel, ugyanakkor amiket utána műveltek (gondolok a sok alaplapos készülékre , a késve érkező updateket nem is említve ) valamilyen szinten meg érdemlik. Piacon le tettek valamit , de mégis hagyták az egészet , és ennek itt a vége.
Btw Sony is felkészül. Htct évek óta mondjuk , nekik kellett volna lenni az első ,nem is értem mai napig hogy tudnak talpon lenni.

[ Szerkesztve ]

"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

(#20) Bog válasza batai15 (#19) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Ahogyan az interjúban is elhangzott, a Sony életben tartja a mobilos iparágát azért, hogy tudják demózni a legújabb szenzorokat (főleg kamera), mert sokkal-sokkal több pénzt hoz nekik az a konyhára így. Aztán lehet, hogy azt mondják, hogy most már mindenki elhiszi, hogy jók a szenzoraink, megvannak a fix vevőink, hagyjuk a francba a telefonokat...

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#21) judas13 válasza bluemirage (#18) üzenetére


judas13
addikt

mikor egy kép többet mond ezer szónál

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#22) batai15 válasza Bog (#20) üzenetére


batai15
nagyúr

Ugyan nem néztem az említett interjút ,de nem lepődnék meg, LG is kezdte magát le porolni ,most meg bejelentik hogy ennyi

"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

(#23) bluemirage válasza judas13 (#21) üzenetére


bluemirage
őstag

Közben beírtam a darabszámot is a korábbi hsz-be... Hiába a Focus, ha az LG-hez képest is töredék a darabszám... és a kék területen is 1-2% az elért teljesítmény.
A Bog által írt stratégia... még ha igaz* is... bármelyik negyedévben változhat. Nagggyon bizonytalan a Sony sorsa szerintem.

*A sajtónak mondott mondatok és a valóság gyakran nem fedi egymást.

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#24) Balika911


Balika911
nagyúr

Írnám, hogy hiányozni fognak, de az igazság az, hogy föl se fog tűnni, hogy nincsenek többé.

Nem látszott, hogy el is akaják adni a telefonjaikat, basszus, úgy a G5 óta talán az LG telefonok létezéséről se tudnék, ha nem nézek föl időnként a Mobilarénára.

Számomra árulkodó, hogy a fórumon is az 5-6 éves, vagy régebbi LG modelleket emlegetik.

[ Szerkesztve ]

Miele C3 Cat&Dog szép állapotban összes tartozékkal eladó, érd. privátban

(#25) Tsebacsi


Tsebacsi
veterán

HTC-s korszak után jöttem az LG felé, roppantul tetszett az Optimus G, imádtam!
Jött a G2, (családban G3), majd G4 után mentem másfele, mert a G5 akkora csalódás volt, hogy csak úgy sugárzott belőlem a düh. A G4 édesanyám kezei közt adta fel, persze a szériahiba jött ki rajta, egyszer csak nem kapcsolt be többé. (bootloop?)
Imádtam a rendszert, a kamerákat, úgy az egészet ahogy volt. A V sorozat már sajnos kimaradt, és bár a G6, G7 kinézetre tetszett, az hogy nem lehetett kapni itthon, és már a megjelenéskor kvázi elavult volt a bennük lévő vas végképp a huawei/samsung felé fordított.
Nagy kár értük, viszek virtuális koszorút a sírjukra. :(((

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

(#26) Leslie1966


Leslie1966
senior tag

Nekem egy LG Shine volt-most is megvan-, élmény volt kézbe venni.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,

(#27) sonkuci válasza Bog (#16) üzenetére


sonkuci
tag

Jó kis cikk lett. Kösz!

Az interjúhoz lenne egy kis hozzáfűznivalóm.
Hogy csak szerintem mondott Ken tiszta bulls***et? Mármint, most komoly, hogy nem látták, nem _TUDTÁK_, mik a hibák, hogy miért nem hasít úgy a mobil részleg mint pl a TV, audió stb?
(Nyilván nem mondhat meg minden úgy ahogy van, mert gondolom akkor repülne, hisz részben "politika" is ez, de ne már...)
"somebody would come and save us with a great plan" komolyan? :(( :F

@Balika911 én emlegetem a V60at, csak hogy ne mondj már baromságokat. :U

[ Szerkesztve ]

(#28) judas13 válasza bluemirage (#23) üzenetére


judas13
addikt

Szerintem is az amúgy.

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#29) Bog válasza sonkuci (#27) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

somebody would come and save us with a great plan

Erre én is felkaptam a fejem, amikor feliratoztam, menet közben még annyira nem tűnt fel. De igen, nem tudtam, hogy mit várnak, hogy majd Hugo Barra leszáll az égből és előáll a tuti stratégiával? Erre kissé necces üzleti modellt építeni :D

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#30) Mercel


Mercel
senior tag

Jó cikk lett, köszönjük.
De bár ne kellett volna megírni..

Kicsit BlackBerry-s a sztori. Ugyanúgy zseniális, korszakalkotó újítások, olyan alapvető húzások amiket azóta gyakorlatilag a teljes mobilpiac átvett és mégis, a BlackBerry mobilok ma már csak emlék.

Kísérteties a hasonlóság a két cég tündöklése és bukása között, bár a BlackBerry nem beszálló volt a mobilpiacon hanem alapító, így a bukás is nagyobb volt.
Sokszor BlackBerrysként még menet közben dühösen mondtam, hogy ezt tanítani kéne és könyvre kívánkozik - nos legaláb ezt megkaptam - mindkettő megtörtént: D

Sajnálom, hogy kiestek. A valós piaci versenyhez kell a sok és egymással versengő szereplő és kellenek a külön utak, az egyediség az extravagancia.
Lassan csak az ismét elkényelmesedő és elpofátlanodó Samsung és az Iphone marad ha ilyen olyan okokból nem akarunk ilyen olyan kínai mobilokat és ez nagyon nem jó így.
Hát ez van, talán egyszer visszatérnek.

Marcel

(#31) T0rnad0


T0rnad0
őstag
LOGOUT blog

Asszonynak volt Viewty és GT540, nekem G6. Sajnálom, hogy abbahagyják. Nekem valamiért ez volt az örök kedvencem tőlük (külsőre):

Mutasd az ujjad! Neked 5 ujjad van? Te szemét! 12 mini/Redmi Note 10 Pro/S10+

(#32) Mercel válasza Bog (#16) üzenetére


Mercel
senior tag

"..az LG Mobile-lal viszont kvázi egyidősek vagyunk. Csak mi még élünk :D"

Legyen így még nagyon sokáig, mert sikerült alapvetővé írni magatokat és nagyon hiányoznátok ha bármilyen okból eltűnnétek. :R :N

Marcel

(#33) Beantech


Beantech
tag

Végtelenül szomorú vagyok az ügy kapcsán.
Nagyon régóta vártam már egy igazán jó LG mobilra amivel visszatérhetek a gyártóhoz.
Sony Ericsson után az LG felé váltottam és - lehet ezzel kevesen vagyunk így - mindegyik telójukat imádtam. LG optimus 4x HD, LG G2 ( 2 is van még mindig) máig az egyetlen telóm amit megjelenéskor megvettem teljes áron. G4, G5 (lehet ezt mindenki utálta de szerintem hatalmas ötlet volt az LG cam plus a + akksival és az értelmes fogásával). A G6 már visszafogottabb volt de a mai napig gond nélkül üzemel apámnál pedig jópár éves már.
Lehet csak én voltam szerencsés de egyetlen jack kontakt hibán kivül soha egyiknek sem volt baja.
A legnagyobb hibájuk az volt hogy nem lehet megvenni a telójukat időben, most is már mióta várom hogy lehessen kapni több helyen V60-at de alig lehet kapni valahol, a V40-re is addig vártam hogy végre kapni lehessen hogy végül vennem kellet egy Huawei P30-at. Ami persze nem rossz de sose volt a kedvencem.
Remélem kap egy jó kis leárazást a V60 valahol...

"Az életed ha megfakulna, ne menekülj csak színezd újra"

(#34) sonkuci válasza Bog (#29) üzenetére


sonkuci
tag

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt ez fel és nem csak nekem fura :DD

Az hagyján, hogy necces erre üzleti modellt építeni, de csodálkozni rajta, hogy miért veszteséges az üzletág, na az még neccesebb :D :W

(#35) Rocket6


Rocket6
senior tag

Jó cikk lett. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Remélem a Sony feltámad valami csoda folytán és legalább ők megmaradnak.

(#36) ben11 válasza l.skywalker (#6) üzenetére


ben11
őstag

Haha, szintén zenész. Első okostelefonom, máig működne, ha akarnám.

[ Szerkesztve ]

(#37) hemaka


hemaka
nagyúr

Abban igaza van, hogy a Sony-nak a mobiljai max. kamera demók, már jó ideje látszik, hogy nagyon nem szenvednek a telókkal, hogy jobbak legyenek. Náluk is csak egy nagyon kicsi szelet a mobilos részleg, de promózni bőven jó, mert viszi a pénzt ott, de máshol meg nagyon sokat hoz (kamerszenzor).

(#38) BloodRay


BloodRay
veterán

Nagyon-nagyon sajnálom.
Anno nagyon innovatív, szerethető gyártó volt a cég, volt 2X-em, Optimus 3D-m, 4XHD-m, G2-m és G4-em is, utóbbi kettőt mai napig visszasírom annyira jók voltak. Innentől pedig kb lehúzta magát a mobilos üzletág a wc-n... Érthetetlen mi ment ott éveken át...
Hiányozni fog a régi LG a piacról, ez az utóbbi pár éve rúgkapáló valami már tényleg nem. :(

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#39) forumpista


forumpista
tag

A történetnek ez a végkifejlete egyértelműen a gyártó hibája. Akár csak a Nokia, HTC, Sony esetében (volt vagy lesz mert mind ugyanazon az úton jár vagy járt).

Bármilyen hihetetlennek tűnik, de ha összefogdostak volna egy tucat random fórumozót az utcáról és beültették volna az igazgató tanács mellé mint tanácsadók, akkor ma is jól prosperáló mobil részlegük lenne. Mert amekkora hülyeségeket elkövetett a LG, azon bizony még az utolsó barlangi ősember is csak a fejét fogta.

Nem is tudom, csinált-e még nagyobb böszmeséget gyártó, mint hogy nem árulja a termékét szinte sehol sem, majd meglepődik hogy senki nem veszi...

Amúgy szerintem a G4 és a V30 volt a két legjobb telójuk, na de v30-at is csak 1 évvel később tudtam megvenni...

(#40) helixP


helixP
veterán

Gyors reakció, szakmai információk, mobiltelefonokról. EZ a mobilarena, ezért jár ide a ember. :R
Köszi

(#41) janeszgol


janeszgol
nagyúr

Innen is latszik, hogy a G5-ig bezarolag mennyire valtozatos volt a ceg palettaja.

G3 Mini helyett G2 Mini lett volna gondolom.

(#42) Quqesz


Quqesz
nagyúr

Köszi a cikket Bog. Sajnálom én is őket, de van mikor üzletileg el kell engedni a dolgot. Sajnos ezzel mi felhasználók jártunk rosszabbul, megint egy gyártóval kevesebb. De tény, sajnos az utolsó pár év próbálkozásai nem hozták meg a sikert, vagy a polcokon nem voltak készülékek.

[ Szerkesztve ]

Huawei/kínai kémből LG mobilrészleg felszámoló lettem

(#43) AxBattler


AxBattler
félisten

Első okostelefonom egy Optimus One volt, nagyon szerettem... RIP. :(

ELADÓ: Jonsbo U1 Plus - 13k, Lian Li PC-Q11 - 18k, Ryzen 5 2400G - 42k ... Cable management is for the weak! ............................ "Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!"

(#44) bence.adam96


bence.adam96
újonc

Ledöbbentem...
Miért nem hagynak inkább ki 1-2 évet 0 modellel , hogy tiszta lappal induljanak?

2011 óta van okostelefonom, csak LG
Optimus One: én csak malacorrúnak hívom a gombok elrendezése miatt

Optimus F6: nagyon szép volt a LED értesitő a home gomb körül, 1 bajom volt vele, beoxidálodott valamiért a fém logo a hátlapon. rozsda barnává...
K10: Mai napig kedvencem a hátlapi gomb..
Q6 meg egyszerűen szép és nagyon jó..

Összeset imádtam, csak a márka név miatt vettem, nem is foglalkoztam azzal , hogy nem hibátlanok, döcögösek, kamera se volt egyikbe se nagy szám, de mindegyik megvan a mai napig hibátlanul, sose volt egyik se szervizbe...

2 dolgot tudnék felhozni amik nem sikerültek jól bennük, ezekben nem voltak olyan nagy durranások a kamerák .. fóleg éjszakai.. K61 főleg katasztrófa este..

Másik pedig a hátlap...

K10-est leszámítva összes botrányos amik nekem voltak?. Zongora lakk stb... főleg a Q6 katasztrófa

Fogalmam siics ezek után mit vegyek

Eddig is csak azért cseréltem 2-2,5 évente mert kellett valami újdonság 😅😪

(#45) sohajda90


sohajda90
tag

Hogy lehetett megírni ezt a cikket és kiemelni minden mérföldkő készüléket KIVÉVE a SECRET-et. Nekem az volt az LG csúcsa. 2 LG-m volt a KE800 (Chocolate Premium) és a KF750 (Secret). Mindkettő kiváló készülék volt a maga idejében, kiemelkedő fotós képességekkel. Hiába volt az előbbi csak 2 MP-es, de simán nyomtatható minőségű fotókat lőtt 2006 körül, azóta is van a családban képkeretben őrzött emlék, ami azzal lett lekapva. A Secret pedig ugye már 5 magapixelt villantott, ami 2008-ban elég nagy szó volt...

Sajnos a kezdeti Droidos vonaluk nekem nagyon nem jött be, olcsó fröccsentett műanyag házakkal, nagyon nagy szakítás volt a Secret prémium minősége után. Ekkor csábított el tőlük a Motorola olyan klasszikusokkal, mint a Milestone 1-2 vagy XT720...

[ Szerkesztve ]

(#46) Polarstar válasza sohajda90 (#45) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Nekem két LG volt. A villogó mozgó animációs fedlapos kf510 és a Kf750 Secret. Mindkettő igen jó minőségű mobil volt. Az elsőnek meghalt az animáció. Elmúlt a disco, mennie kellett.
A Secret a hibái ellenére is maradt igen sokáig, mert piszok jó volt a kamera!
Majd jött a Nokia N8.... És a Sony Aino... Vagy fordítva? :D

Karóra és formatervező projekt + egy asztali AMD szörnyeteg és egy Csúz a körtefán!.

(#47) gippazoid


gippazoid
aktív tag

LG-t javítani borzasztó módon utáltunk. Shine, Chocolate, C3300... Brrrrrrr. Soha ki nem javított sw hibák amelyek miatt persze rajtunk töltötte ki a dühét az ügyfél.
Két kollégám 1-1 mondása:
1. "A medve nem játék, az LG nem telefon."
2. "LG = sz.rcsi, f.scsi."

Saját magamnak telefont keresve mindig átnéztem a kínálatot, de soha nem volt értelmes áron normális hardver. És nem a kínaiakhoz mértem hanem a szintén enyhén túlárazott Samsung-hoz.

[ Szerkesztve ]

Gippazoid Novelties Inc.

(#48) Sgr_A válasza gippazoid (#47) üzenetére


Sgr_A
őstag

Ez a medvés tetszik, lenyulnám aláírásba :D
Nálunk 3 teló volt tölük (2 a gyereké 1 az asszonnyé) mind 3 elhalálozott
Kp500 , L70, F60
Ilyen telóm egy sem volt ami egyszerűen egyiknapról a másikra meghalt.
Ezek után nem is próbálkoztam több telóval

(#49) _flamer válasza forgonati (#9) üzenetére


_flamer
aktív tag

Egyetértek veled, az elmúlt pár év csalódás volt a számomra. A cikk nagyon jól összefoglalja az egész életét a vállalatnak. :R

“Innovation distinguishes between a leader and a follower”

(#50) Tschubi


Tschubi
tag

Köszönöm a cikket, jó kis összefoglaló. Egy dolgot vitatnék. Többször említésre kerül, hogy a kínai gyártók megerősödése megnehezítette az LG dolgát. Szerintem nem csak a kínaiak erősödtek, hanem mindenki más is, aki számít a piacon. Vagy másképp fogalmazva: a kínaiak mindenkinek megnehezítették a dolgát, csak nem mindenki tudta kezelni ezt a helyzetet. Lsd még pl. HTC.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.