Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .mf


.mf
(veterán)

2009 első fele... ahhoz képest, hogy már legalább negyed éve lehet róla hallani, nem sietik el... Na mindegy, Nehalem LGA1366-formában túl drága, úgyis megvárom Lynnfieldet, az is csak 2009 második fele.

(#2) Cobra.


Cobra.
(őstag)

AM3 otthoni verziója is csak akkortájt jön. Ha sikerül az AM3 lapokkal egy időben piacra dobni az ezekkel a chipekkel készült ramokat, akkor komoly bevétele lehet a cégnek.
Egyébként ideje már a szabáványon működő ramoknak, mert a mostaniaknál vicces a 2V körüli működési feszültség, meg a ventillátoros hűtés.

(#3) ngabor2


ngabor2
(nagyúr)

valahogy úgy érzem, hogy az alacsonyabb fogyasztás csak marketingszövegként lesz használva. mostanában úgyis csak az érdekli a népet, hogy meddig húzható, akár feszemeléssel is.

(#4) shabbarulez válasza .mf (#1) üzenetére


shabbarulez
(őstag)

A félvezető gyártás az sosem úgy működik hogy ma kigondolom holnap legyártom, holnapután meg már a sarki fűszeresnél is megvásárolható. Augusztusban jelentették be először, amikor már működő chipjeik voltak, a samplekat októberben küldték szét. Az 50nm-es gyártástechnológia tömeggyártásának beindulását mindig is január-március környékére datálták, szóval időben vannak. Szerintem tavaszra ezek az új gyártástechnológiával készített chipek elérhetővé válhatnak.

Viszont júliusban bejelentettek egy másik chipet is, az még a korábbi 65nm-es gyártástechnológián készült és 2Gbps-et bír szabvány 1.5V mellett és 1.6Gbps-es 1.35V-tal. Annak korábban elkészült a sampleja és jó esetben akár még az idén meg is jelenhet. Ennél is chipnél volt egy igen kis esély hogy a Nehalem indulásra elérhetővé válik, de úgy tűnik nem készültek el vele addigra.

(#5) Eszleny válasza ngabor2 (#3) üzenetére


Eszleny
(aktív tag)

Notebookban kihasználható az alacsony fogyasztás ott úgy sem szoktak olyan magas órajelet használni.

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#6) ngabor2 válasza Eszleny (#5) üzenetére


ngabor2
(nagyúr)

látod, ez igaz. a netbookokról nem is beszélve.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.