Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Szóval a 6 magos fx és a 4 magos apu ok, de a 8 magos 8320 nem? Nem is beszélve a 81xx-ekről. És nem a csalódottság mondatja velem, mert jóval hamarabb cserélek cput, minthogy vrre ruházzak be, csak szimplán BS szagot érzek
-
gabor7th
addikt
A VR miatt a Ghznek nem kéne megugrania? Amúgy talán kicsit korai ez... nem olyan biztos, hogy siker lesz a VR.
-
lemusz
addikt
Cikkben úgy fogalmaztok, hogy hivatalosak a minimális rendszerkövetelmények, de én inkább úgy fogalmaznék és szerintem nektek is említeni kellett volna, hogy ezek inkább amolyan ajánlott hardverek, amik mindig minden körülmények, minden alkalmazás esetében képesek lesznek a 90 fps-es megjelenítéshez, ami a VR-hez kell, mert ugye 90hz-es.
Egyébként letöltöttem ezt a tesztelő progit és az i5 3550-esemhez nekem is azt írta nem jó, de gondolom nem ez lenne a gond, sokkal inkább a HD7750 videokártyám, meg hogy nincs meg a kellő mennyiségű usb3.0 meg hdmi csatlakozó.
-
dealerman
aktív tag
hát azért Én nem adnám oda az i5 2400-at egy fx6350-ért mert,hogy az "bírja" a VR-t az enyém meg nem

-
jocomen
aktív tag
nvidia: a vr-hez valóban olyan hardver kell, amit az oculus megadott
amd: jó lesz oda fele olyan erős is
... vagy mégse. -
bacsis
Közösségépítő
na és egy 6 magos Phenom II, ami bőven erősebb mint egy 6"magos" FX?

-
O_L_I
őstag
....Amennyiben az adott alkalmazás használja a Trueaudiot...
Nyilván a hardver gyártók (Intel) meg akarják lovagolni ezt a VR hypeot, hogy kicsit megprögessék a piacot...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Filmvilág
- PayPal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest