Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
alaplapi zajongo van a gepen, a tortenet idejen- kb ket eve virusirto futtatas kozben szovegelt egy fileon, mivel nem vagyok szakerto ezert karantenba pakoltattam vele, legkozelebb megitn szovegelt, mondtam korrigalja, semmit nem tudott kezdeni, hogy ne jelezze. Akkor torolje, hang elment. Mondom hurra. Alaplap cd-je asszem nem votl meg akkor, vagy nem talaltam meg a cuccot rajta, nem emlekszem, vettem egy Trust nevu remeket hangkartyanak, hogy celnak megfelel, ha szolni fog valami. Betettem, gep indul, hangkartya driver listabol kivalaszt, telepit, gep automatikusan ujraindul, es BIOS utan megall. Win mar elo sem jon. Na, ekkor jott a reinstall. Tudom, lama vagyok, de nem tudom mit rontottam el, mint atlagfelhasznalo benne. Ja, hangkartya a kovetkezo kanyarban eljatszotta ugyanezt, vagyis ketszer kellett Wint telepiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest