Az a merülés tényleg furcsa. Ennél még a Fold 2 is jobb (aminek valóban gyenge/átlagos az üzemideje), 2 Simmel, 5G mobilneten, 4 mail cím meg 3 féle chat app folyamatos sync+ egy okosóra. És ugye ott nagyobb a kijelző+kisebb az akksi.
Max akkor tudom elképzelni, ha játszol vagy pl videót veszek 4/8k-ban akkor nincs min meglepődni, ennyit tud.
A felbontás ízlés dolga, nekem olyan 370-400 ppi-től kezd olyan lenni a kép, hogy nem látom a pixeleket. Valakinek elég a 300 is, valakinek meg még az 500 se. Az a teszteken kijött már, hogy használhatod FHD-n is, de sokat nem nyersz vele, ha natív WQHD a panel. Egy S21 Ultra méretű telefonnál már lehet értelme a nagyobb felbontásnak.
Az adaptív szabályzás meg jó dolog, de inkább az órákban, ahol 1hz-re is lemehet a frissítés. Telefonnál 60 alá nincs értelme vinni, darabos lesz a GUI. Max ha 24/30 fps videót nézel. Nyilván lehetne olyan, hogy pl statikus tartalomnál csökkenti 1-10hz-re (pl ha szöveget olvasol) de attól egyrészt kifolyik a szemed, másrészt meg szerintem a folyamatos tartalomfigyelés és fel-le kapcsolgatás többet elvisz. AOD-nál hasznos lehet, de ha fontos az üzemidő eleve be se kapcsolod.