Hirdetés

2020. június 6., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gbela


gbela
(senior tag)

Biztos ez a zárt bétás része a cikknek? A béta ma indult és kitudja meddig tart. Az említett időpontok elvileg stress tesztek (és a középső dátum sem stimmel).

No offense, de egy egyszerű hír, amit csak át kéne fordítani angol portalrol vagy blizztől és ez sem sikerül? :F

[ Szerkesztve ]

(#2) Yodafon


Yodafon
(aktív tag)

Őőőőőőő... és ez mi is lesz? :F
Vanilla remasterd?

It's time to kick ass and chew bubble gum. And I'm all out of gum.

(#3) oriic válasza gbela (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Egyszerű félreértés az egész, elnézést érte. A dátumok a stress test-eket jelzik.

[link]

Classic WoW Testing Schedule
Beginning May 15, select WoW players will be invited to participate in a small-scale, focused closed beta test. Players will also get a chance to help put our servers and technology through their paces in a series of stress tests running from May through July—you can opt in now through Account Management and select the WoW Classic beta. Subsequent stress tests will extend the opportunity to even more players. Level caps will also be in place to ensure we’re emphasizing the “stress” in “stress test”

—we want to push our tech to the limit, and that means a critical mass of players in close proximity.

Stress Test Schedule*
Stress Test 1: Wed May 22–Thurs May 23
Stress Test 2: Wed Jun 19– Thurs Jun 20
Stress Test 3: Thurs Jul 18– Fri July 19

Live-Die-Respawn

(#4) woros


woros
(őstag)

Üdv ismét 2005-ben. A kör bezárult, a teret meghajlították. ;]

(#5) Prof


Prof
(addikt)

A Blizzard felismerte, hogy a klonjatekai sikertelensege utan inkabb ujra kiadja a regi jatekait amikkel anno nevet szerzett. Koltsegcsokkent kiszervezi Kinaba a fejlesztest, ujrahasznosit, amiben nagyon profi.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#6) woros


woros
(őstag)

Viccet félretéve, azért logikátlan ez az egész "classic" dolog kiadása, mert ez nem egy "régi" játék, hanem még mindig ugyanaz.. olyan mint egy sorozat ami a 8. évadnál tart jelenleg. Ugyanúgy lemehetsz most is Molten Coreba vagy Blackwing Lairbe csak nem lesz kihívás.. nyílván.. hiszen a Story szerint már túl vagy ezeken a Bossokon.. meg a többin.

Persze... nagyon szép és jó volt 14 évvel ezelőtt lvl60-on gyakni az ellent és 40fős raid stb. és ha csak ennyi lett volna a játék még meg is érteném, de kaptunk játékon belüli folytatásokat, ahol ment tovább a story outlanden, északon stb. HA nem tudnám mik jöttek utánna, akkor jó lehet majd, de ez olyan, mint ha direkt beragasztanád magad egy idősíkba és folyamatosan az X éves korodban történteket játszanád újra és újra miközben tudod a folytatást.. az úgy már nem poén.

(#7) AxBattler


AxBattler
(félisten)

Azt hittem, a Burning Crusade és a Lich King kiegeket is tartalmazni fogja... haverok szerint addig volt jó az egész. Nem mintha engem érintene.

The Last of Us Part II - Special Edition fémdobozos előrendelést vennék! ........................................................... ...................................................................................................................... Cable management is for the weak!

(#8) Norb79 válasza woros (#6) üzenetére


Norb79
(senior tag)

Alapjaiban változott meg a játék, a cataclysm kieggel a térkép/küldetések/minden átalakult az eredeti verzió zónáiban. És mondjuk az eredeti naxx raid se elérhető már pl.
A casual könnyítéseket nem tudom hogyan fogják kezelni, lesz e raid/dungeon finder, meg odateleportálás, vagy végig kell utazni az instához, mint anno? Mivel közel kilenc éve lejöttem róla, csak 2-3 évente nosztalgiázok 1-2 hónapot, így aztán teljesen nem vagyok képbe a friss hírekkel.

(#9) anulu válasza Norb79 (#8) üzenetére


anulu
(nagyúr)

azt nyilatkozták, h nem lesznek könnyítések.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X

(#10) anulu


anulu
(nagyúr)

szabi, hidegélelem, búcsú a családtól...

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X

(#11) hemaka


hemaka
(nagyúr)

Az a baj, hogy szabiból inkább nyaralok, szabi nélkül, meló mellett meg kb. jövőre lenne 60-as a karakter. :DDD Szóval majd benézek, de nem fogok sok időt eltölteni Azerothon.

(#12) laceszgamer válasza anulu (#9) üzenetére


laceszgamer
(addikt)

ANélkül meg szerintem sokan hamar el fognak pártolni tőle. Az idő megszépíti az emlékeket, meg ugye akik nem tolták, azoknak új lesz, de nem tudom, hogy hány fél órás corpse runt fognak elviselni, meg mikor insta/raid előtt órákig farmolta az ember a különféle buffokat adó cuccokat.

Tuti lesz egy adag player akik megmaradnak rajta, de a angy többség számára csak iylen fellángolás szerű lesz, vagy épp hetente reset előtt mikor már nincs mit cisnálni BfA-ban akkor belenéznek oda.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#13) Hunpriest


Hunpriest
(aktív tag)

Ez mókának jó, de játéknak csak a maga idejében volt az. A classic inkább büntette az együtt játszás mint jutalmazta volna és azokat hosszú instákat se sírom vissza, amiknek a végén sámán gear esett az alli csapatnak...

[ Szerkesztve ]

(#14) woros válasza Hunpriest (#13) üzenetére


woros
(őstag)

BRD élen járt a hosszúságba.. ;] Na meg kihívásnak se volt utolsó.. még az upper blackrock spire volt izgalmas.. az original.

(#15) hunluki válasza Hunpriest (#13) üzenetére


hunluki
(aktív tag)

Hogy érted hogy büntette? Loot miatt? Pont hogy anno sokkal nehezebb volt a játék, mezei mobok összecsomagoltak ha kicsit lendületesebbre sikerült egy pull.

Én szívesen mennék classicozni, 7 év játék utána azért hogytam ott a wowot mert kihalt belőle az MMO rész, régen volt hogy csak chatelni be lehetett logolni, klánoddal elbaromkodtatok meg úgy alapvetően nehéz volt a játék, volt benne kihívás, megérte 2-3 haverral együtt kalandozni.

Az jelenlegi live wow full antiszoc grindolás, igaz a küldik jobbak lettek, instázni lehet full noobtól vérpro szintig amit csak akarsz, viszont a játék közbeni kommunikáció az így kb zérónál jár.

Amúgy szerintem is az lesz amit írtak is előttem hogy lesz egy fellángolás hullám és utána kikopik majd a tömeg, viszont a keménymag lehet hogy visszahozza a régi feelinget. Ami kellemetlen hogy időközben lett család meg munka meg élet meg... szóval együtt nem működik, főleg nem a classicnál.

(#16) ZSAPI


ZSAPI
(csendes tag)

Classic nekem kimaradt. Én BC-től kezdtem és Cata-nál többet nem láttam belőle. nekem kicsit az a bajom ezzel az egésszel, hogy ennek köze nincs remasterhez (igaz nem is ígértek ilyesmit). A fejlesztési munka kimerül abban hogy mindenki blizznél a legrégebbi mentésekben kutat hogy hol van egy értelmes csomag. a grafikát illene aktualizálni. Plusz összeszedni 40 embert raidre hát mindenkinek sok sikert :P. Classik óta rengeteg kényelmi funkció is bekerült a játékba, amik nem módosítják a játék lényegi elemeit csupán megkíméli az embereket a rage-től. Ezeket azt hiszem valami játékélmény balanszírozásra hivatkozva nem is tervezik beletenni ha jól emléxem.

ja+aha=jaha

(#17) Zolik válasza Prof (#5) üzenetére


Zolik
(senior tag)

Látszik, hogy semmit nem tudsz az egész Classic WoW hátteréről csak gyorsan trollkodni akartál egyet.

Az egész dolog több éve kezdődött mikor a Bizz bezáratott egy igen népszerű privát classic WoW szervert (Nostalrius) amiből hatalmas felháborodás lett mert tele volt aktív játékosokkal akiket nem érdekelt az új szétcseszett talent rendszer meg az artifact farmolás. Végül belátta a blizz, hogy mennyien szeretnének vanilla wow-al játszani (többek közt a Nostalrius-tól is igazoltak magukhoz embereket) és a játékok nyomására (meg nyilván anyagi) bele kezdtek a saját Vanilla projectükbe. Apropó nem kell külön fizetni érte majd, aktív wow előfizu elég lesz hozzá.

Kicsit olvass utána a dolgoknak mielőtt flamesz.

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#18) fuvi


fuvi
(senior tag)

Jöhet a "Leeeeroy Jenkins!" meg "More dots!" <3

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay: L4zul, Battletag: lazul#2765, RSC: lazuljunk

(#19) Prof válasza woros (#14) üzenetére


Prof
(addikt)

Pont itt van elcseszve az egesz 1.12 patchel jon ki ami Naxx-os nerfelt 2 eves allapot nem a 2004-2005-os. Akinek az eredeti kihivas kene az nem fogja megkapni az ujoncoknak meg tul nehez/lassu/problemas lesz.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#20) Zolik válasza Prof (#19) üzenetére


Zolik
(senior tag)

Ha a kezdetektől indultak volna (ami tele volt bugokkal) csak a síránkozás menne. Szerinted ki az aki oda gyalogolni WSG bejáratához minden alkalommal mikor BG-zni akar?
Egy köztes állapotot választottak. (pl Aq25-ben jöttek be a paladin libramok meg a könyvek hogy ne 5 perces legyen egy buff) így nem lesz az hogy hétről hétre kvázi patchelnek, úgy hogy tudják úgyis ez lesz a vége. Mivel azoknak akik sose játszottak vele tök mindegy így talán egy szűk réteget érint majd, hogy MC-be tudtál out of combat resselni vagy AQ40-be expolittal Cthun-hoz leugrálni a falon keresztül az első boss után.

[ Szerkesztve ]

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#21) Prof válasza Zolik (#17) üzenetére


Prof
(addikt)

Lol csak 2 eve kovetem es kerdezhetsz barmit miert lesz szar az 1.12 alapu patyolgatos, agyonnerfelt classic az eredetihez kepest.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#22) [CsuCsu] válasza Prof (#21) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Az egyeduli problema az itemizacio es talent lesz. MC / BWL / AQ konnyebb lesz joval az 1.12 talentek es item spec miatt, mint amikor progress modban voltak. Egy olyan 10% hp es dmg buff kene ezekre a raidekre, hogy nagyjabol egal legyen.

(#23) Zolik válasza Prof (#21) üzenetére


Zolik
(senior tag)

Én meg 2005 óta tolom, úgyhogy lol-ozhatsz, de én ott voltam a kezdeteknél láttam minden báját és szívását (már attól agybajt fognak kapni a mostani gamerek hogy nincs mass loot, egyesével kell majd lootolgatni a mobokat vagy hogy vissza tér a ninja pullozás és bizony ha neked nem jut elég mob akkor lehet várni a respawnra. Igen, groupokat kell majd keresni az elitekhez mert nem fogod tudni solozni. Bár te ezeket úgyis tudod..)

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#24) hemaka válasza Zolik (#23) üzenetére


hemaka
(nagyúr)

Az hagyján, de vajon már dinamikus respawn lesz? Csak mert ha nem, akkor orc kezdőről kb. 5-6 óra lesz kijutni... :DDD

(#25) Whysperer válasza Zolik (#23) üzenetére


Whysperer
(addikt)

Annyira várom már. Komolyan semmit nem csinálok csak beta streamet nézek. Spell level ek meg hit rating 2 handed waepon windfury shaman… alig várom már... Végre, ha akarnál sem tudsz ezerrel rohanni mindenhova mindennek!! 2004-es Beta óta tolom és az össze nagy cimborámmal akik jönnek is vissza szóval remélem az új idegbetegek gyorsan meg is unják nagyon remélem.

Engem az érdekelne amúgy, hogy azért MC-be 40 fős raiden mennyire fognak akadni vasak. Remélem a RÉGI ezer órás MAIN boss idézős AV-k.. és jó kis AB-k .. nagyon várom a dolgot. 8) Most már azért idősebb vagyok szóval akár tetszik , akár nem nem lesz időm ezer karira szóval 1 Shaman és rendben vagyok. Amúgy classic pont jobban belefog férni az életembe ,mert ami megy a DLC-kkel meg mostanság ,hogy farmolj mint az állat ,mert 20 karakternek kell ez meg az. Itt meg szép nyugiba tolhatom a bg-t meg a raidet a shamannal és elég is lesz egy karit végig tolni a régi PVP rendszerrel.

ui.: tökre várom a Totem questeket stb.

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#26) Whysperer


Whysperer
(addikt)

amiért Shaman vagyok vanilla óta ---->>>> [link]

8)) és amiért Transmog óta így néz ki a shamanom

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#27) Magie007


Magie007
(újonc)

Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!

(#28) gejala


gejala
(senior tag)

Kár, hogy ezzel olyan 10 évet késtek. 2009-ben nagy sikere lett volna (valószínűleg én is játszottam volna), de mára már kihalt az egész MMORPG műfaj. Csak a legnagyobb fanok maradtak meg bármelyik játéknál, de ők is rohamosan fogynak. Új játékosokra semmi esély. 20 év alattiak már azt se tudják, mi az az MMORPG. De nem is érdekli őket.

[ Szerkesztve ]

(#29) Whysperer válasza gejala (#28) üzenetére


Whysperer
(addikt)

Nem tudom miért baj hogyha a nagy fanok maradnak csak és azok meg együtt játszanak? Legalább már ez is szűri a nem oda valókat. Lesz 30.000 igazi nagy fan. Nem fogok érte sírni, ha 15000 horda és 15000 allis igazi játékos fog egymás ellen harcolni!!! 8)

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#30) gejala válasza Whysperer (#29) üzenetére


gejala
(senior tag)

Azért baj, mert játékosok nélkül nincs pénz, anélkül pedig nincs fejlesztés. Aztán meg eljut oda a cég, hogy inkább más játékba viszi át a tőkét, ahol sokkal nagyobb a nyereség. Nem véletlen zárnak be sorra az MMORPG-k, újba meg senki nem fektet már. 30k WoW játékos mellett Activision úgy húzná le az egészet a vécén, hogy nyoma se maradna a játéknak.
Már a koreai import is megszűnt, mert ott is mindenki átment mobilra. Egyedül Kínában megy még ez a téma, de azok meg nem tetszenek a nyugati játékosoknak se a játékmenet, se az arrafelé elvárt durva pay-to-win miatt.

[ Szerkesztve ]

(#31) Whysperer válasza gejala (#30) üzenetére


Whysperer
(addikt)

1 : Igen ,de Vanilla pont az a réteg nagy %-ban akik jelen pillanatban nem játszanak. mondjuk mint az Én csapatom. 10-en vagyunk régi motorosok . Ebből 2-n játszunk most is és 8-an Classicra jönnek vissza. Szóval. Azok a játékosok jönnek vissza sokan akik BFA-ba nem játszanak ,de ide meg jönnek. Szóval evvel csak régi játékosokat is csalnak vissza. Aki meg vissza megy BFA-ból BFA-ba az eddig is volt é slesz ,de aki csak Classic miatt jön vissza és marad az EXTRA.

2: 30k nem az összes Vanilla játékosra értettem ,hanem a / SERVER

3: Régi motoros nagy %-a mint mondjuk ÉN előfizetek akár játszok naponta akár nem ,mert 10 euró nem igazán érdekel egy hónapra dolgozó ember ként és amikor van időm belépek PVP meg elszórakozom és ennyi. Van olyan konkrét ismerősöm aki már rég nem is játszik PC-n ,de csak Classicra össze rak egyet ,mert az megér neki ennyit,hogy a OFFICE pc helyett most legyen. Eddigi LK óta lévő Összes kieg nem bírta rávenni,hogy játszón. ( őszintén 2 gyerek mellett Én sem tolom naponta ,de mindig felvan töltve ,ha van kis időm beugrok elvagyok .. Régi guild tagokkal dumálgatok meg hülyülünk) Szóval a játék megmaradt jó szórakozásnak és játéknak, mégha kevés is az időnk rá. az X euró havonta meg nem tétel. Még mindig több szórakozást nyújt ez a játék mint sok sok más... max dotázni szoktam néha még

Classic meg ráadásul pont az lesz amire nekem szükségem van nem Ap farmolásra ,hanem nem hajt a tatár. RÉGI csapattal BG aztán jót nevetünk mint anno. Nem ez a farmodl az AP-t meg franc sem tudja mit . raid jön 3 hetente meg semmire nincs időd. nyugdíjas tempó pont élvezni fogom ,Ki questelem amit anno nem bírtam stb.

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#32) gejala válasza Whysperer (#31) üzenetére


gejala
(senior tag)

Ebben a classic szerverben szerintem túl sok a nosztalgia. A játékosok nagy része gyorsan rá fog jönni, hogy ez ma számukra egyáltalán nem akkora buli, mint 15 éve a középiskola/egyetem alatt volt.

(#33) Whysperer válasza gejala (#32) üzenetére


Whysperer
(addikt)

Rendben. Inkább lesz ez a Classic PVP és sima co-op modos RPG.. mint anno. ahogy a Dota 2 meg a cs go is unlimited mert nincsen két ugyan oylan Kör. mindig máshogy győzől vagy vesztesz.. a BG fightok jók lesznek , ahogyan most is mennek 15 év után az AV/AB/WSG is. Szóval megnézed a PVP a specek stb-n kívül nem változott .. csak ügyesebbek lettünk kb. Tapasztaltabbak. Itt nem tudod kiszámítani mint egy boss fight ,hogy 1-2-3 jobbra 4-5-6 előre stb. most fúj a boss stb. Vanilla PVP fun volt és most is az lesz erre 5000 ft-ban itt fogadok veled

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#34) gejala válasza Whysperer (#33) üzenetére


gejala
(senior tag)

"Vanilla PVP fun volt és most is az lesz erre 5000 ft-ban itt fogadok veled"

Valakinek biztos, ez tény. Ráadásul te elég elfogult vagy a leírásod alapján. Én is szerettem a WoW-t 2006 környékén, de ma már nem játszanék semmilyen MMO-val, az a világ elmúlt.
De mások is így lesznek ezzel. Lehet, hogy kipróbálják az emlékek miatt, aztán a többség rájön, hogy ma már így 30+ évesen nem kell ez neki karrier meg család mellé. Főleg, hogy ma már teljesen megváltoztak a játékokkal szembeni igények. A 20 év alattiak számára pedig teljesen érdektelen ez az egész, valószínűleg nem is tudnak a létezéséről.

[ Szerkesztve ]

(#35) hemaka válasza gejala (#34) üzenetére


hemaka
(nagyúr)

en csak magambol kiindulva tudok nyilatkozni, hogy nalam valoszinuleg nem
lesz 24/7-be porgetve, szoval le leszek maradva, mint a borravalo, a hullamon fognak ulni parszor aztan ott hagyom a csaba az egszet. 😂

(#36) wjbhbdux válasza gejala (#34) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

karriert meg a családot félre lehet tenni, az lesz máskor is. Vanilla WoW egyszer volt, és most egy hatalmas csoda hogy mégegyszer lesz. El kell döntened, hogy önmagad és a játékélményed a fontosabb, vagy valami más amit azóta ráderőltetett a társadalom.

(#37) warcat válasza gejala (#34) üzenetére


warcat
(addikt)

I was WRONG about CLASSIC! Here's Why

Pont úgy hangzik, mint te.

EA: It's in the crate!

(#38) hemaka válasza wjbhbdux (#36) üzenetére


hemaka
(nagyúr)

Jah, 30 alatt biztos, de 30 felett mar mas az ertekrendje az embernek, ez csak egy jatek.

(#39) Whysperer válasza gejala (#34) üzenetére


Whysperer
(addikt)

Szóval elfogult vagyok ,mert korombeliekkel fogok játszani és és egy Classic topicban erről beszélünk ,hogy valaki nem játszana MMO-t. Azét elfogult vagyok ,mert mondjuk család mellett azt választom ,hogy belépek 1-2 BG-re vagy classicot ki questelem amire régen nem volt időm? Ez elfogultság? :)

De most ez olyan beszégletés kettönk között ,hogy Én egy WOW Classic topicban arról beszélek ,hogy örülök,högy jön a Classic Te meg arról ,hogy nem kell senkinek a Classic. Mintha egy BF 5 topicba azt ecsetelném az ottani emebreknek ,hogy Ők csak az elfogultság miatt vannak ott pedig a 64/64-es FPS-nek nincs értelme és azzt ecsetelném nekik,hogy Én nem fogok evvel játszani. Szép és jó és értelem a Te részleteidet csak azt nem értem ,hogy - MIÉRT ?

Most sétáljak el egy SUSHI bárba és krédezzem meg mért vannak pálcikák? Szép é sjó volt 1600-ban ,de ma már senkti nem érdekel? Vagy csak próbálom megérteni mit szeretnél egy WOW classic topicban közölni azzal ,hogy a MMO-nak ninc sértelme. Telejsen arra emlékeztet mint annó a WOW meghalt szlogenre. :)

Én nem fogok 24/7-be játszani,mert családom van ,de nekem pont jó szórakozás lesz a CLASSIC mint ez a BFA mondjuk a ennyi kb. Ott elvagyok néha abarátokkal . Mint ahogy Most is elvagyunk heti 1x 2x 1-2 óra aztán ennyi körülbelül. Má rmost tudjuk ,hog ynem elszünk 14-es rankon stb. ,de a 12 meglesz és tudjuk nem fogunk raiden farmolni Sulfurast hanem elég csak az AV Mace. De jó szórakozás lesz. Újra.

Elfogultság egy Classic topicban örülni a Classic remakenek . Akkor legyen az.

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#40) gejala válasza wjbhbdux (#36) üzenetére


gejala
(senior tag)

Nekem fontos a játék, csak az MMO-kból szálltam ki, mert már nem tudnak lekötni. Ma már az jelenti nekem a szórakozást, hogy vagy a Sims 4 - American Truck Sim párost nyüstölöm, vagy ha épp ezekhez nincs kedvem, akkor beiktatok valami pár hetes végigjátszós játékot új megjelenések közül vagy a kiapaszthatatlan backlogomból.

(#41) Whysperer


Whysperer
(addikt)

Vannak kemény emberek azért 8)

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#42) Whysperer


Whysperer
(addikt)

elég jó a Balance 1100 emberből. 42- 39 % horda alli 8) meg Classokban is elég jó sz.tem

[link]

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#43) Prof válasza Whysperer (#25) üzenetére


Prof
(addikt)

Sajnos a reszletekben rejlik az ordog. az 1.12 patch az mar Naxx utani patch... AV mar laposra lett nerfelve... sok mindennel egyetemben. Még az eredeti Naxx kihívást se tudod átélni vele, bár azért talán még arra én is visszatérek akármennyire is nerfelt az élő.
Attól még biztos jó móka lesz annak aki nem a szerver 1st raid killek és a kihívás miatt játszott, ugyse fogja észrevenni. Pláne ha mostani élő komplett idiótákra, tervezett Wowhoz hasonlítja. Még nehéznek is fogja találni.

Igaz nem lesz az a 40 ember tökéletes összjátéka nyomja le csak a bosst élmény, lehetnek afk hunterek simán, Patchwerk se fogja 1 ütéssel kifektetni a tankot :O

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#44) Whysperer válasza Prof (#43) üzenetére


Whysperer
(addikt)

Figyu. Ezt December 23.-an 2018-ban csináltam AV-n. Ha most BFA-ba sikerült összehozni azért ott is van rá esély 8)) Raidelni talán fogok, de a kislányom meg az útban lévő második gyermek lehet nem fogja engedni ,hogy RAID-ni menjek max elemgyek 1x 2x retroba. Only PVP és world PVE.

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/MSI tomahawk MAX/ Ryzen 2700x/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080

(#45) [CsuCsu] válasza Prof (#43) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Nem sok kulonbseg volt 1.11 es 1.12 kozott, ami jelentosen konnyitett volna Naxx-on. Mondom ezt ugy, hogy en ott voltam annak idejen.

Megnezem melyik elo idiota tol vegig egy mostani Mythic raidet. Naxx ver egyszeru egy BFA Mythic-hez kepest, egyszeruen nem volt az embereknek tapasztalata. De nem kell messzire menni, mar TBC idejen is boven lapatra tette egy Sunwell nehezseg teren. A raidek minden kiegeszitovel egyre nehezebbek lettek.

[ Szerkesztve ]

(#46) Azie válasza Whysperer (#44) üzenetére


Azie
(őstag)

a szó amit keresel: útON... persze ha útban van, akkor a harmadikat nem kéne erőltetni :D

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#47) AlexWolf


AlexWolf
(senior tag)

2009-ben hagytam abba.
Haverok azóta is nyomják, de amit az új kiegekben láttam náluk, az nem tetszett.

Erre most befizettem egy hónapot a WoW classicra. Basszus 15 éve volt!

Az tuti, hogy heti 1szer max 2szer fogok tudni felmenni. Mindenkinek családja lett azóta.

Basszus de régen volt.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.