Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
idegen lény
üzenetére
A földön nincs értelmes élet. Én is csak beugrottam.
-
joghurt
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Egy valamirevaló krimiben mindenki hazudik valamiről.
-
alcsa
senior tag
válasz
Scroll Lock
üzenetére
&attilasd igazatok van, nem is allitom, hogy nem jo a gyanu.
En csak arra adtam peldat, amikor az ember bekopog a sajat szobajaba.Sokan azt allitjak, hogy ez nem tortenhet meg, ezt probaltam cafolni a peldakkal. -
Scroll Lock
tag
-
alcsa
senior tag
Annak ellenere, hogy mas jobb okot nem tudok mondani a
kopogason kivul amiert "lebukott", szerintem nem annyira egyertelmu ez. Nem lehet, hogy valaki megbeszeli a szeretojevel, hogy a kopogas a jel, hogy kezdodik a buli? Vagy nem lehet, hogy valaki elhozta az oreg nagymamajat, edesanyjat egy szallodaba, aki megijed ha nem veszi eszre hogy valaki bejon, es ezert kopog? Vagy paranoias, es minden ajton kopog?
Tudom ezek eroltetett indokok, de akkor is
-
istvankeresz
aktív tag
Egyébként ez a sztori a 111 mini krimi füzetben volt kicsit másképpen.Valóban a kopogás a megoldás. Saját magához nem kopog be az ember. 
-
Egyrészt, többnyire a gyilkosok nyomon követik a tetteik utáni nyomozást, hogy a lehető legtöbbet megtehessék, hogy megússzák.
Valóban gyanús, hogy a saját szobaajtaján kopogott, viszont rezzenéstelen arccal nem áll egy ember meg akkor, ha valaki van a szobájában a tudta nélkül.
Aztán meg, hogy lehet eltéveszteni egy emeletet? Mondjuk ez és a számozás legyen a legkisebb gond. -
Scroll Lock
tag
A szoba ajtaja zárva volt vagy félig nyitva (ezzel észrevehetővé téve azt, hogy a nyomozók már bent vannak), amikor a srác kopogott?
Minek kopog a saját ajtóján valaki, ha az az övé? Szerintem itt van a kutya elásva. Emiatt foghatott gyanút a detektív. -
idegen lény
addikt
Mert senki sem kopogtat be a saját szobájába.
Mi az a spoiler? Ezt nem értettem.
-
Gézengúz
addikt
És ugyan minek ment volna vissza a szinhelyre?
-
Ellia
addikt
Ez valakinek a fejében történik biztos, mert a legtöbb szállodában kihagyják, átugorják a 13-as számot babonából
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Traxx
őstag
A többiek válaszának elolvasása nélkül egy tipp:
A saját szobájába akart menni a gyanúsított...akkor miért kopogott be? Oda senki nem kopog, hanem kulcs a zárba, benyit, vagy ha van is bent valakije, csak simán benyit. Tehát gyanús
. -
joghurt
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Csak ötleteltem, néhány más lehetséges magyarázat miatt, hogy egy gyilkosság vádjával történő őrizetbe vételhez nekem miért kevés ennyi. (Tehát nem megkéri, hogy legyen szíves válaszolni néhány kérdésre stb.) De lehetett volna küldönc, ruhatisztító, szabó (méretre igazításhoz), amik mind indokolttá teszik, hogy kopog, majd válaszolás (ráadásul férfihang) esetén is benyit. Egyébként egy újságíró/magánnyomozó is bejöhet, hogy kilessen, kiszaglásszon valamit, még mielőtt nyilvánvalóan kidobják.
@Woodslave: Sok helyütt számozzák a szobákat szintenként, és csak a kulcson/recepción van kint az emelet száma is.
-
parkasz
senior tag
Ha már spoiler, akkor azt hogy a manóba kell spoilerbe tenni valamit? Ne hogy más mókája tönkre menjen?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Biztos volt benne, hogy az ártatlan tekintetű fiatalember hazudik. Ha valóban azt hitte volna, hogy a saját szobájába nyit, nem kopogtatott volna, mert a saját szobája ajtaján senki se kopog. Márpedig aki egy gyilkosság helyszínén hívatlanul megjelenik, és ráadásul hazugsággal kezdi: az joggal gyanúba fogható. [ Módosította: Qru ]
-
joghurt
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ez valóban gyanús, node gyilkossággal meggyanúsítani ennyi alapján?

Lehet például csak ékszertolvaj. Vagy újságíró/magánnyomozó. Vagy szerető. -
parkasz
senior tag
Szerintem ott bukott le az "ártatlan" fiatalember, hogy ha az hitte ez a saját szobája, akkor tuti nem kopogott volna mielőtt benyit. [ Módosította: Qru ]
-
JóGéza
aktív tag
Miért kellett rögzíteni a nyomozókat?
-
A második emeleten 2-vel kezdődnek a szobaszámok?
-
alcsa
senior tag
Mivel a szallodaban konnyu eltevedni, ahogy az igazgato mondta, ezert eloszor amikor gyilkolt, a masadik emelet helyett, az elso emelet 13as szobajaban levot olte meg. Kozben szoltak neki, hogy nem jo, mert nem a celpontot olte meg, ezert visszajott masodszor is, de ismet eltevedt
? -
Freiherr
őstag
Tiszta vér volt a ruhája, a kezében egy tőrtok volt, és a lady fülbevalója lógott a fülén,nyertem?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sok sikert a megoldáshoz!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerintem amúgy így van. Nincs két 13-as szoba mert akkor vagy 113 vaqy 213

?