Hirdetés

2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) Krugszvele


Krugszvele
aktív tag

Hihetetlennek tűnik, de hasonlóképpen jártam.
Én 4 GB-is memóriát kaptam tőlük, kicsit kopott volt rajta a gyári matrica, amin a sorszám van, de nem érdekelt nagyon.
Windows telepítés után naponta átlag egyszer megfagyott a rendszer. Mivel szerencsére 2 ram volt a gépben, kivettem az újat és azonnal rendbejött minden. Próbáltam egy másik gépben, ugyanaz a hiba, vissza is küldtem.

Ezután eltelt a szokásos 3 hét, majd kaptam egy másik ramot, még szutykosabb címkével, valamint visszakaptam a számlát, de nem módosították rajta a gyári számot. Mit érdekelt engem, kétszer úgyse kapok rossz memóriát.

AHA! Ez a ram is rossz.

Ezek után visszaküldtem újfent, majd eltelt a szokásos 3 hét, most szóltak, hogy kicserélték. Kértem, hogy 1500 ft-os költségen küldjék el nekem, mivel én is szolnoki vagyok, felutazni 5000 ft.

Ez két hete volt, azóta nem kaptam semmit. Múlt héten írtam nekik megint, akkor azt mondták, azért nem küldték el, mert én nem egyeztem bele hogy 1500 ft a költség. Ez a levelük alatt ott volt az általam írt levél, hogy kérem a termék futárral való küldését! :DDD

Ezen levél óta 5 nap telt el, holnap megint írok nekik, hogy mi a helyzet. Szerencsére nekem "csak" 9000 Ft értékű hardver ragadt így be, de soha többé nem vásárolok a pcx-nél és minden elérhető fórumon reklámozni fogom a csodálatos hozzáállásukat.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.