Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Minden a panel méreten + a betekintési szögtől függ. Egy TN technológiás monitornál mindig jelen van a színtorzulás. Persze TN és TN között is van különbség ezt én is aláírom.
Mondjuk egy 24"-nál már ha szembe ülsz a monitorral (persze az sem mindegy hogy milyen közel) akkor is a szélek mentén már torzulnak a színek.
Én még nem találkoztam olyan TN-es monitorral amin nem lett volna ez tapasztalható._Orbi_: "amatőr" lényegében igazad van mivel nekem nincs itthon fél millás rendszerem.
Amúgy is ha hangrendszer akkor én kihagynám a képletből a PC-t -
-
Badman 4ever
őstag
Na meg az alap whitefülüség ott kezdődik hogy mixert megkerülve kernel streamingben, asio-ban, wasapi exclusive módban halgatózunk, és fogadok hogy a mindent kihallós emberek nagy része azt sem tudja mik ezek.
Nálam például sokkal jobb az Audigy 1 (Winamppal és ASIO-val használva, FLAC zenéket hallgatva), mint az alaplapi Realtek ALC200-as.
-
Cyberpunk
félisten
"Na meg az alap whitefülüség ott kezdődik hogy mixert megkerülve kernel streamingben, asio-ban, wasapi exclusive módban halgatózunk, és fogadok hogy a mindent kihallós emberek nagy része azt sem tudja mik ezek."
Egyetértek. Foobar2000 + asio az alap.
"ez olyan mint a "minden tn lcd panel szar mert fos a technológia, borzasztó a betekintési szög, elszíneződik" mantra, ami valahogy úgy keletkezett mint az "alaplapi hang mindig ugyanolyan szar, digitálison is" szöveg, hasonló "széles" látókörön alapszik mind2 hitvilág
"
Hát ebben viszont nagyon nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A specifikáció szép és jó, de a valóság már más dolog.
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest