Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Christoferus
csendes tag
Szervusztok.
Megvettem első tabletem, a 176CX-t (16GB).
Azt kell hogy mondjam egyenlőre engem mint első tablet tulajt teljesen lenyűgözött. Nagyon jó kis ketyere, és amire nekem kell tökéletes. (internet, kommunikáció, online nyelvtanulás,stb.)Egyetlen gondom van amivel nem tudok megbirkózni. Sehogy se tudom felfrissíteni, vagy beállítani, hogy a billentyűzet dual nyelvben is működjön. (értsd az ABC betűivel hepburn írással a szavakat hiraganával, vagy katakanával jelenítse meg)
Alap nyelvi beállításokban meg tudom csinálni, hogy egy kattra magyar vagy japán legyen, de amit másoknál láttam (a fentebbit) azt sehogy se.
És nyelvi frissítő csomagot se találtam az Asus Kelyboard szoftveréhez.
Vagy kéne egy megbízható keyszoftver amire lecserélhetem.Előre is köszönöm a tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest