Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro21
tag
Tipikus hibákat én egy hetes használat után nem igazan tudok mondani. Jelenleg ebben a méretben, kategóriában best buy a memopad. A fonepad intel atom platformra épül, teljesitmenyben jócskán elmarad a memopadtól. Persze kérdés hogy szamodra mennyire fontos a mobil internet. Szerintem még az összeszerelés minősége is nagyon hasonló a két készüléknél (mindkettő elmarad a nexus 7-től).
-
pedro21
tag
válasz
Imike_80
üzenetére
Szia Imi látom te is itt kötöttél ki. Nagyon korrekt kis készülék az előzőhöz viszonyítva ég és föld.
A 4.2.4 a kernel verzió ha jól emlékszem, az android verziója 4.2.2. Én nem frissítettem az itt említett hibák miatt. Egyébként az enyém aug 31. 4.2.2 androiddal érkezett. Au egyedüli bug amit eddig észrevettem, az a home launcher fagyása. Ezt leszamitva tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Na jó nem kell betojni, amint letöltöd, angol lesz a program nyelvezete.