Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz energomatt #2880 üzenetére

    Nekem jelenleg két db rt-ac56u van.
    Előtte volt tp-link wdr4900, t-home router usb-vel, tp-link 1043nd, volt még hétszázvalahányas és nyolcszázvalahányas tp-link is és egy linksys wrt54gl.
    Én arra emlékszem, hogy a 1043-ast, és a linksyst leszámítva állandó szopás volt. Rejtélyes fagyások, lassú usb, katasztrofális support. A wdr4900-nál is eltelt majd egy év, mire dd-wrt-vel nagyjából használható lett. Akkor nyeltem egyet, vettem egy ac56-ot, ami újraindítva csak firmware frissítéssel van, semmi x-akták, csak fürgén teszi a dolgát.
    A c8-ról van egy teszt, ott is írnak a hátrányokkal.
    Plusz pont még az Asus mellett a gyári torrent/letöltő kliens, a sokkal jobban konfigurálható szoftver. Régen azért vettem mindig tp-linket, mert olcsó volt. Viszont mostanában szinte egy árban fut a csúcs ligával, csak hát support, stb. szempontból azért messze van tőlük.
    Én úgy látom, de nézz utána hogy a c8 nem is tud torrentezni, illetve ntfs hdd-ről elég lassúcska. http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32530-tp-link-archer-c8-ac1750-wireless-dual-band-gigabit-router-reviewed

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés