Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
A "normális" jelző helyet mást használnék, a digóval már elég közel jártam hozzá.
Ez is csak a szokásos recept, még véletlenül sem legyen esélyed arra, hogy kipróbáld megvétel előtt.
Majd vásárlás után szembesülsz vele, hogy valójában ez neked nem annyira tetszik, de akkor már úgy is kifizetted, nekik a haszon meg van rajta.Még véletlenül sem kell a pCARS-os receptet követni, ahol már alpha verziótól játszhatsz a játékkal (szinte korlátok nélkül, bejelentheted az észlelt hibákat stb.), és akár több lépcsőben ki is fizetheted a játékot a megjelenésig. Az túl humánus és nem vagy átverhető.
raczger
Lehet, hogy megér 5 eurót a netcar Pro, de én nem azt szeretném kipróbálni. Miért nem azt mondják, fizessek 5-öt az AC-ért, mert lehet kifizetném (igaz nem azért az egy pályáért és autóért, hanem valami más koncepcióban,de talán azért is). Kicsit az árukapcsoláshoz hasonlít a dolog (vegyél valamit ami nem kell, azért, hogy megvehesd azt ami kell. Ez mennyire hülyén hangzik, vagy csak nekem furcsa, én gondolkodok csak másképp?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest