Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Gratula ! Átlátható, frankó leírás. Olvasgassanak is, ne csak kérdezzenek
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
maki12
senior tag
Nagyon szép munka! Gratula!
Csak mint mondtam,a ''fokot'' kifelejtetted
HTC U11 & Nikon D5300
-
senior tag
nagyon jó leírás grat hozzá
-
Zsolaf
addikt
Grat!!!
-
Muffi
aktív tag
Ááá rohadt jóó lett!
Mindent tisztán lehet érteni!
Grat hozzá!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
mizu
aktív tag
Szép leírás! Nem kis türelem kellett ezek összebogarászásához. Reméljük hasznát veszik az újdonsült felhasználók!
▫️ PH! FAN ▫️
-
Arcanis
aktív tag
Vagy inkább előzmény az S2 fórum első hozzászólásához
De szerintem célszerű ezekkel tisztában lenni (még ha unalmas is a szöveg) -
killmix
tag
Grat! Jó lett!
Van egy kis hiba amit észrevettem, de nem vészes. Az "odexed ( apk )" résznél a végén a "Lásd még"-hez ugyan úgy az "odexed ( apk )"-t írtad. -
dontibee
tag
Köszönöm én is! Pont valami ilyesmire vágytam!
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Ez gúúúd, köszi!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
cozmo
őstag
Nagyon jó. Még egy ...: OTG (On-The_Go)
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
MarkoTeQ
csendes tag
a Superusert inkább a root jog "felhasználói ",vagy talán "kezelőfelületeként " minősíteném aposztrofálnám hisz funkciója nem más mint elérhetővé teszi az admin jog érvényesítését vagy megtagadását....lehetsz rootolva su nélkül ,és lehet su-d is root nélkül.....funkcionálisan nem több mint a gomb amivel a wifit ki be kapcsoljuk ............a leírás király kb be lehetne linkelni minden g playes vélemény oldal 1számú posztjaként......
[ Szerkesztve ]
MarkoTeQ
-
MarkoTeQ
csendes tag
Szép munka, köszi !
"a Superusert inkább a root jog "felhasználói ",vagy talán "kezelőfelületeként " minősíteném aposztrofálnám hisz funkciója nem más mint elérhetővé teszi az admin jog érvényesítését vagy megtagadását....lehetsz rootolva su nélkül ,és lehet su-d is root nélkül "-ezt csak kiegészítésnek szántam
tisztelet a posztért !MarkoTeQ
-
mr.szabados
tag
Esetleg ilyen hibajelenségek rövidítéseit még bele lehetne tenni pl.SOD stb. de am hasznos kis anyag
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
Kékes525
félisten
Nagyon jó leírás, nem lehetne frissíteni az újabb androidokra és más telefonokra?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen