Hirdetés

2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4) Arpsoft


Arpsoft
(tag)

Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága...
2008. napjaink.
A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága, és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.

Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.

Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot. Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 forint.

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.

Ezenkívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzőnél, ezzel "zsarolva" a hatóságot.)

Így a család havonta cirka 673.600 forint bevételhez jut!!!

Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papának.

Ha dolgozni menne és keresne 100.000 forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 forintra.

És még ezek a tetvek merészelnek elnyomásról beszélni, miközben rajtunk élősködnek. Sőt szeptember 20-án még tüntetnek is az "elnyomás" ellen.

A villamosvezetõ mentõst ver, mentõautókat rabolnak ki, Budapestet 2-3 havonta szétverik, gyújtogatnak, rongálnak, az utcákat kutyaszarral, illegális hirdetésekkel, szeméttel csúfítják, agresszíven és nem együttmüködve közlekednek a gyalogosok, autósok, motorosok, a politikából dõl a mocsok, az emberek többsége nem fizet adót, a semmittevést, a felelõsségvállalás elutasítását, az irracionalitást, a lustaságot, írígységet és a tudatlanságot támogatják állam szinten, a bíróságok kaotikusan és gyengén müködnek, az állami hivatalok nem hatékonyak, de annál inkább korruptak, bünözõk vannak tömegével szabadlábon, a normális kisemberek kiszolgáltatottak az állammal és a helyi "nagykutyákkal" szemben, de még a társasházi bulikirállyal vagy az "ártatlan" kutyaugattatóval szemben is, a kórházakban arrogancia, kegyetlenség és el nem ismert hibák fogadják a beteget, stb, stb.
Nincs baj Magyarországon?
Beteg és túlméretezett az államigazgatás, sokhelyütt egyáltalán nincs közbiztonság, az állampolgárok nincsenek azon a szinten, hogy felelõs döntéseket hozzanak, lopnak, saját maguktól is, a politika nem mutat irányt, csak sodródik és egyre agresszívebb.
A világ közben elmegy mellettünk, és mi mint mindig csak "áldozatok" vagyunk ...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.