- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Èrtem mire gondolosz. Szeretek játszani, frissen kapott hardvert tesztelni, szeretek mesèt nèzni. Családon belül sem nagyon tudják megèrteni. Bezzeg, ha valamit meg kell csinálni, akkor tök jó, hogy èrtek hozzá. Közben meg "mi a szarèrt olvasom a PH-t ès társait napi 6 órában?!"
Amúgy meg lehet, hogy rossz hatással van rám a "társadalmi norma".
-
Out
addikt
Elpazarolt 9 év a PH!-n :sóhaj:
-
aram01
nagyúr
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Nem azok, nyugodtan kérdezd. Igen elhelyezkedett a szakmában, egyre jobbnak érzem magam benne.
-
szente
addikt
Nèha azèrt bántja a lelkemet, hogy lehülyèznek, amièrt az összes pènzemet ami nem a lètezèshez kell, kütyükre szórom el. Mondjuk már nèha èn is hülyènek èrzem magam (vagy legalább is kicsit már kezdem rá nèha sajnálni a pènzt)... Lehet, hogy lassan kezdek felnőni így 30 èvesen.
Hopp, bocs az offèrt.
-
szente
addikt
Lassan nekem már 10 ève, hogy kocka lettem. A körülöttem lèvő emberek azóta sem èrtenek meg.
-
9 éve fejeztem be az általánost. Jövőre meglesz az érettségi is.
Korábban láttam pár kommentet a cnc topicban. Mennyire tetszik a szakma? Bejöttek a tervek, vagy más irányt vett a élet?
Remélem nem túl személyes kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest