Hirdetés

2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#451) .Szaki. válasza skitter (#440) üzenetére


.Szaki.
(őstag)
LOGOUT blog

:C

(#452) #55517184 válasza kovbandi82 (#443) üzenetére


#55517184
(törölt tag)

iX-en simán megvan a 6-7 órás SoT, szerintem itt sincs másképp..

(#449) jozsi252 köszönöm! Kipróbálom valamelyiket.

[ Szerkesztve ]

(#453) Stabi83 válasza joey04 (#430) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Na ezt szerintem ne erőltesd nagyon ( mármint hogy nem gyári töltőt és pláne gyorstöltőt kell használni ).

Ami meg azt illeti hogy mennyire kártékony a gyorstöltés itt a remek példa a párom zsebében ( S7E ) Amikor megjelent akkor lett megvéve, azóta CSAK a gyári gyorstöltővel van használva, akkuidőben még most is patent a telefon. Ésszel kell használni és kész, de szerencsére ezek a megoldások elég hülyebiztosak.

Ne próbáld megmagyarázni hogy rendben van az hogy egy ilyen árú készülékből pont egy kibaszott töltőt kell kispórolni, ezt még a komoly Apple fanatikusok is komolyan kritizálják, csak te látod ebben is az Apple nagyszerűségét!

(#454) madgie válasza #55517184 (#452) üzenetére


madgie
(Jómunkásember)

6-7 SoT nekem szerintem sose volt meg az X-szel, egy napot is szűkösen hoz akkuidőben. Nem mintha a droidos telefonok nagy része többet bírna, azoknál ráadásul az idle fogyi is jóval combosabb.

Fujinon XF 56/1.2 eladó!

(#455) Jegesmaci81 válasza joey04 (#442) üzenetére


Jegesmaci81
(fanatikus tag)

Mint láthatod eléggé próbálok objektív lenni bár nyilván engem is befolyásolnak a reklámok. DE, nem dugom a fejem a homokba rommá tudnám fikázni a Samut is. A váltásom fő oka az volt, hogy a Z1 compakt Sonym tönkrement ami anno "szerintem" egy baromi jó telefon volt. Jött a helyére egy SAMU s6 amit viszont képtelen voltam az évek alatt megszeretni. (sutának éreztem magam vele mindig) Jelenleg a Sony nem alternatíva, a Samu bármennyire jó nem nekem való. A többit inkább hagyjuk) Az iphone most nagyon tetszik minden lehúzás ellenére. (Bármennyire szeretnéd nem fogom eladni áron alul NEKED :P )

(#456) Stabi83 válasza NemMo (#450) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

És bőven el is lennél azzal a tempóval viszont a megtakarított kraft az akkuban lehet hogy jól jönne néha...

Ezt viszont nehezen értenék meg a vásárlók.
Erről az jutott eszembe amikor a váciúton állt vészvillogóval a ferrari és bandukolt a faszi benzineskannával a kezében a kútra.

(#457) joey04 válasza Stabi83 (#453) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

egy szó: blitzwolf.

nem szoktam általam trolloknak tartott embereknek válaszolni, csak akkor teszek kivételt, ha konkrétan hazugságot adnak a billentyűzetembe, tehát ezért a válasz: azzal kezdtem, hogy "ez valóban gáz". szóval nem, nincs rendben, és nem látom bele az Apple nagyszerűségét. mellesleg én rendszeresen használok droidot is, volt gyorstöltés képes telefonom is, a következő is az lesz vélhetően (mármint droid) aztán persze lehet, hogy utána a xs-nél fogok kikötni.

455: én eleve áron alul fogom venni ha úgy lesz, ne aggódj.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#458) Herreløse válasza madgie (#454) üzenetére


Herreløse
(PH! kedvence)

Ami sokat számít,az a tétlenség/készenlét idő az iOS-nél. Ha nem babrálod,szinte nem is merül. Itt az előnye.
Mert Androidnál mindig merült,még ha hozzá sem nyúltam....és nem keveset,akár 10-15%-kot is alkalmanként (de volt,hogy többet is) és akkor még ehhez hozzá adjuk a használati időt...Szóval ez az én tapasztalatom.

"...Mindenki panaszkodik a pénz hiánya miatt,de az ész hiánya miatt soha senki..."

(#459) #55517184 válasza madgie (#454) üzenetére


#55517184
(törölt tag)

"egy napot is szűkösen hoz akkuidőben" ezzel meglepsz, nálam az egyik pozitív csalódás pont az aksi, itt is, iX-en is. Hozza amit kell.
Emlékszem a 6s annak idején napközben is állandóan vezetékre volt kötve, itt szerencsére nincs ilyen problémám.

(#460) Stabi83 válasza joey04 (#457) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Nem veszed észre hogy itt hányan tartanak TÉGED trollnak? Szakmailag 0 amit leteszel az asztalra és még az Apple szimpatizánsok is MIATTAD érzik kellemetlenül magukat!

Szoktam látni máshol is a hozzászólásaidat és ott sem tobzódnak a szakmaiságtól.

Ne magyarázd a bizonyítványt mert felesleges. Fogadd el és lépj túl a töltős dolgon! Nem volt korrekt húzás az Apple részéről és kész!
Maga a telefon jó ezt nem kétlem és elismerem, az hogy túlárazott pedig tény de én is ezt tenném a cég helyében.

(#461) #71066880


#71066880
(törölt tag)

Mint az köztudott, az Androidos felhasználók sokkal kevesebbet fizetnek egy okostelefonért, mint az, ki egy Apple terméket vesz. Ez nem csak egy bizonyos prémium kategóriát von magában, hanem magát az adatbiztonságot egyaránt, hiszen mint tudjuk, az almások nagyon komolyan kezelik azt, míg a Google inkább ingyenesen kínálja szolgáltatásait, de cserébe eladja adatainkat.

Tim Cook nem olyan régen Roger McNameeval beszélgetett a VICE News Tonight-ban, ahol némileg érdekes dolgokat osztott meg a CEO. A vezető szerint minden nagyvállalatnak elsődleges prioritásként kellene kezelnie azt, hogy hogyan kezeli a felhasználók személyes adatait. Elmondása alapján sok olyan ember van, ki nem bízik a nagyvállalatokban, így Tim úgy hiszi, hogy bizonyítani kell, s mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy egy sokkal jobb és biztonságosabb szolgáltatást hozzanak létre az adatok kezeléséhez.

Az Apple az utóbbi évben számos kezdeményezést tett annak érdekében, hogy még biztonságosabb legyen a rendszer. Például bevezettek egy új adatvédelmi eljárást termékeikben, anélkül, hogy erre bárki megkérte volna őket (állam, vagy egyéb szervek – bár gondoljuk itt kihatással volt az EU féle GDPR adatvédelmi törvény egyaránt, hiszen az nagyon nagy kihatással van a szolgáltatókra és egyben nagyvállalatokra.

Az újdonságoknak köszönhetően például a Siri és az arcfelismerés adatai (a TrueDepth kamerarendszerrel szerelt telefonok esetében) az adott készüléken marad. Konkrétan úgy kell ezt érteni, hogy nem csatlakoznak különféle szerverekhez a szolgáltatások, így lényegében megakadályozzák a fontos adatok, hitelesítések kijutását, áramlását.

Végül az Apple adatbiztonsága igazán kimagasló, ugyanis ahogyan a kérdező fél, McNamee is megjegyezte, a Google és az Amazon egyaránt olyan technológiákat fejleszt, amelyek a készülékeik által begyűjtött hanganyagokat felhasználva nyújtanak a felhasználóknak célzott hirdetéseket. Szerencsére az Apple-nél nem kell ilyentől tartani.

(#462) kovbandi82


kovbandi82
(őstag)

Ez a töltő téma eléggé érdekes dolog. A készülékeim gyári töltője általában a dobozban pihen, csak ha nyaralni megyünk, akkor kerülnek elő. Sok itthon a mobil eszköz/tablet (összesen 6 db) meguntam hogy lóg a falból mindig valami, vettem egy ILYET, vettem bele jó minőségű kábeleket ( nálam ez az Aukey, Blitzwolf, Anker, Baseus) és ezekkel lehet itthon tölteni az eszközöket. Soha semmi gondom nem volt az aksikkal, mivel tudvalevő, a telefon szabályozza mennyit vesz fel. Ráteheted gyorstöltőre az arra nem képes eszközt, akkor se fog többet felvenni, mint amennyit a rendszer max megenged :)

Na a tötésről még egy dolog:
régebben megfigyeltem, hogy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező töltőkkel más-más idő alatt töltött fel a telefonom/tabletem.
Van itthon USB-s mérőm, kiváncsiságból rádugtam. Nos pl. egyik készülék egy Nillkin töltőt csak USb portnak ismert fel, és 500 Ma-t vett fel, míg a másik rendesen 2A-el töltötte, a Samsung kábellel pedig csak a Samsung telefon gyorstöltött.
Hogy ez eszköz mennyi idő alatt tölt fel, nem csak a töltőfejtől, hanem a kábeltől is függ, és hogy a hardware kompatibilis-e az adott töltő.
A Blitzwolf töltőket/kábeleket ezért szeretem, mert azok mindig leadják a maxot.
Pl egy RPI 3B Aukey 2.4 A-os töltővel, Blitzwolf kábellel kernel hibákat írt alacsony feszültségre, de amint kicseréltem egy Blitzwolf fejre, a kernel hiba eltünt. Pedig elvben ugyanazt a feszültséget adja le mindkettő.
Egy elvben 2A-os Samsung fejjel, Aukey kábellel a BananPI folyamatosan eldobta a Sata vinyót, a kernel logban benne volt a áramerősség hiba, pedig a mérés szerint folyamatosan csak 1.2 A-t vett fel ha fullon pörgött a vinyó. Másik, egy Baseus 2A fejjel nem volt gond, ugyanakkor ez a Samsung töltő leadta a 2A-t töltéskor egy telefonnak.
Persze a töltési feszültség függ, a készülék hány %-on van attól is.
Tehát ebbe a töltő/töltés témába kár belemenni, hogy jó-e a gyári vagy nem. Jó dolog-e a gyorstöltés vagy nem. Akinek tudja a telefonja, az is rámondja, és vannak sokan itt a fórumban is hogy ráérnek tölteni, valakinek azonnal kell, valaki, mint pl. én pedig veszek pár kábelt/töltőt és töltöm ha kell amerre vagyok.

(#461) gredy:
Hogy mindenki értse:
Androidnál eladod magad egy telefonért....
Applénál meg eladod a veséd, hogy legyen egy telefonod
;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#463) joey04 válasza Stabi83 (#460) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

Nem volt korrekt húzás az Apple részéről és kész!

na ez örömteli, mert ezt az első perctől kezdve így gondolom én is, ahogy azt le is írtam, neked meg is ismételtem, de láthatólag sajnos neked másodszorra sem ment el. a hiba nálad van. mondjuk láthatóan idegesít, biztos ez a baj. relax. sétálj egyet ebben a szép őszi időben.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#464) Giovan! válasza kovbandi82 (#462) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

De legalább az új iPhone-okon már alapból a veséd van beállítva háttérképnek, így kicsit mindig veled marad ;]

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#465) szanyi20


szanyi20
(fanatikus tag)

Ha van itt olyan is, aki Xs-t használ: kijött a 12.0.1 iOS -> javítja a wifit, töltési hibát stb. Szerencsére én egyikkel sem találkoztam, de valakinek hasznos lehet.

[ Szerkesztve ]

(#466) Stabi83 válasza joey04 (#463) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Néha nem a mondanivalóval hanem a stílusal van a baj. Az nem zavar ha valakivel nem értek egyet, sőt a jó kis érvelős vitákat szeretem is. A baj akkor van, ha a mondanivaló hiányos, félrevezető vagy félreérthető és konkrét tények nincsenek a dolog mögött. Ez nem csak rád és nem minden hozzászólásodra vonatkozik.

(#467) joey04 válasza Stabi83 (#466) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

ezt írtam: Egyedüli gáz dolog a gyorstöltő és kábel kihagyása az alapcsomagból.

ha ez valakinek nem tiszta, azzal nem tudok mit kezdeni. meg nem is akarok.

Bazinga!

(#468) heidrich válasza -secret- (#18) üzenetére


heidrich
(senior tag)

Telekommal már aktiválható az ESIM a Telekomnál iOS 12.1 beta alatt (hivatalosan még a Telekom se támogatja de már működik), ma csináltam meg. Hibátlanul működik, ez a jövő.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8 Orchid Gray & Samsung Gear S3 Frontier | Huawei MediaPad M3 8.4"

(#469) dilajoska1 válasza Herreløse (#458) üzenetére


dilajoska1
(őstag)

Ez is gyártó függő. Nekem is éjszaka szinte nem is merül (Snapi 820). 5%-on volt a telefonom valamelyik nap éjszaka és kikapcsolt kijelzővel egy másfél órás filmet végigjátszott úgy hogy 2%-ot merült reggelig.

[ Szerkesztve ]

(#470) kengyel válasza szanyi20 (#465) üzenetére


kengyel
(PH! nagyúr)

Nálam sem volt ilyen hiba, de azért feltettem.

kengyel

(#471) #71066880 válasza kovbandi82 (#462) üzenetére


#71066880
(törölt tag)

Hogy mindenki értse:
Androidnál eladod magad egy telefonért....
Applénál meg eladod a veséd, hogy legyen egy telefonod
Ez jó nagyon :D
Ami érdekes ezzel az adatbiztonsággal kapcsolatban a cég ahol dolgozom régebben Blackberry telefonokat használtak a vezetők utána áttértek Windows Phone készülékekre tavaly viszont lecserélték az összeset Iphone-ra.

(#472) judas13


judas13
(őstag)

Több hsz generálódik ezalatt a szifon cikk alatt egymagában, mint egy hét hírei alatt összesen. Ez mindig így volt és tán így is marad.
Ennyi.

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." TWD. iPhone 6S

(#473) kovbandi82 válasza Giovan! (#464) üzenetére


kovbandi82
(őstag)

Így van. Én is nézegetem a Dark Weben, mennyiért tudnám eladni, cserélni akarok jövőre
Hamarosan viszont akkor várható a droidnál a csomagoláson, hogy az Operációs rendszerben termékmegjelenítés van elhelyezve. :D ;] ;] :)) :DD

(#471) gredy Ez így van nálunk is, Blackberry-Windows Phone - Apple. És pont tavaly :D Fehér Iphone 7-ek fekete gyári bőrtokkal :D
Pedig nem éppen kis cég, mondhatni egyik a Top cégek között a világpiacon a saját kategóriájában.......ennek is oka lehet.

[ Szerkesztve ]

(#474) joey04 válasza kovbandi82 (#473) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

[link]

Bazinga!

(#475) enginev3.0 válasza judas13 (#472) üzenetére


enginev3.0
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és mindez annyit jelent, hogy a legmegosztóbb készülék, semmi többet :D

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Logitech <3 ll Xiaomi Mi 8

(#476) Stabi83 válasza #71066880 (#471) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Az adatbiztonságot és a magánéletedet abban a pillanatban elveszted hogy csatlakozol a facebook-hoz és telepíted az alkalmazásaikat. Ami meg a google-t illeti hiába van iPhone készüléked ha közben a google szolgáltatásait használod és telepíted.

Amit a google és a facebook csinál az tényleg felháborító és sajnos baromi nehéz, szinte lehetetlen elkerülni, baromira mindegy hogy androidot, iOS-t, windows-t vagy OSX-et használsz.

Ha elolvassátok a használati feltételeket ( amit kb semmi sem tesz ) akkor láthatjátok hogy ezt mindenki el is fogadja még ha nem is vesz tudomást róla.

Ne legyünk már ilyen naivak!!! Minden nagy cég gyűjti és használja az infókat rólunk!!!

(#477) wesder válasza heidrich (#468) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)

Még szép hogy ez a jövő.

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#478) syn7h37ic


syn7h37ic
(PH! nagyúr)

Gyorsan merül?
ROSSZUL TÖLTÖD!
:DD

(#479) kovbandi82 válasza joey04 (#474) üzenetére


kovbandi82
(őstag)

Ne mutasd be a MIUIt nekem :D Hogy rendesen a memóriában tartsak pár appot -pl. Messenger - vagy System appát tetted - amihez root kellett persze - , vagy 3 helyen állítottad be, ne lőjje ki. Komplett guide volt erről a fórumban, minden második hsz erről szólt. A Miui 10-ben javították ha jól hallottam.
Sajna az átlag user nem fogja a Googleban megkeresni ezt, együtt él vele.
Mondjuk minden hibától eltekintve a MIUI a leghasználhatóbb és legjobb Androidos alternatíva, a többi nyomába se érhet szerintem. Főleg mióta ismét komolyan veszik a fejlesztéseket! Sajna a Miui6-7-8 eléggé mélyrepülés volt. Sokan elfordultak tőlük, sok volt az Angol fórumon a kritika.

(#478) syn7h37ic:
Ezért kár volt pazarolni az idődet.

(#476) Stabi83:

Teljesen igazad van. Én is Googleba szinkronizálok a multiplatform miatt, amit használok itthon.
Azonban egyszer volt egy olyan eset, hogy a feleségem - Samsung S6 volt akkor neki - bement egy italdiszkontba vásárolni. Se előtte, se utána nem volt ott soha. Még aznap feldobta a Facebook, kedvelje az oldalt. Nekem is voltak hasonló tapasztalataim. Androidos telefono kerestem valamit, Windowson a Facebbok tolta az ajánlatokat. De valahogy ez nincs meg mióta Apple telefont használok, vagy lehet módosult valami adatvédelmi irányelv, és csak a véletlen műve, de megkérdezvén a feleségem amit az S8-on keres, az feljön ajánlatba itt-ott, de amit az Ipaden néz, az nem.

[ Szerkesztve ]

(#480) joey04 válasza kovbandi82 (#479) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

[link]

üdv a klubban :D

Bazinga!

(#481) Jegesmaci81 válasza joey04 (#467) üzenetére


Jegesmaci81
(fanatikus tag)

Azért még ekézném őket kicsit! Nagyon gáz a füles is! Főként a felhasznált anyagok. Pofátlanság pl a gyári tokok ára. Samsonite elszégyelli magát hogy bagóért árul az Iphone bőrtokjához képest.
A Beats audió szintén kritizálható mert a Beats termékek bár marha drágák de nem elég jók.
Én az akkuidőre nem panaszkodom mert a mai kirívó volt hogy lemerült de elhiszem ha másoknak kevés a szufla egész napra.
A lighteniniget minden alkalommal amikor használom (füles/töltés/adat) elgondolkodom hogy ezt vajon minek, miért? Finoman szólva tökön szúrták a vásárlóikat.

Csak azért hogy nehogy megint fikázásnak vegyétek!

Fényképezés: Bár lehet jobb fotókat csinálni pl S9+-al de tipikus mobilfotózás használatánál (előkap/exponál) a iphoneXs verhetetlen! Elképesztően szép fotókat csinál auto módban mindenféle babrálás nélkül. (eleinte fura volt, hogy milyen kevés a beállítás de többnyire felesleges is lenne)

Zenelejátszás: Kifejezetten kellemes zenét hallgatni rajta. Nincs sok összehasonlítási alapom de a Samut biztosan odavágja.

Gesztusvezérlés: Nagyon gyorsan megszokható és ha megszokja az ember, rájön hogy sokkal jobb mint a virtuális gombok.

Anyagminőségek: Messze a legjobb fogású telefon, súlyelosztása tökéletes.(ekkora súlyt nem nehéz jól elosztani :-) ) A szépségét sem lehet elvitatni. Nekem az egykori csúcs fémházas nokiák jutnak róla eszembe amiket nagyon szerettem.

(#482) syn7h37ic válasza kovbandi82 (#479) üzenetére


syn7h37ic
(PH! nagyúr)

Miért? Mert merül, mint a balta? Űbergáz. 2018-ban olyan telefont kiadni, ami nem bír ki egy normál napot, az szégyen.

(#483) joey04 válasza Jegesmaci81 (#481) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

Azért még ekézném őket kicsit!
egészségedre.

Bazinga!

(#484) kovbandi82 válasza joey04 (#480) üzenetére


kovbandi82
(őstag)

Jah, a memóriában lockolás nem volt elég, még 2 helyen kellett beállítani. Volt egy opció valahol, hogy használhassa a netet háttérben, az tuti, meg volt még egy opció az alkalmazás jogosultságoknál, de régebben volt, pontosan nem emlékszem már. Ha ezeket nem kapcsoltad be, úgy kilőtte mint a sz@rt. ezért volt egy progi, ami úgymond rendszer appá tette, de ugye az heti frissítés után mivel full rom pack jött, elveszett, maga az app is eltünt, újra kellett telepíteni, de a beállítások megmaradtak, mert azt a Android/Data mappában tartotta. pont ezért amikor gyalultam a droidot ( TWRP Format System-Data-Cache-Dalvik Cache ) a User Data mappát előtte manuálisan töröltem, és pl a térképek mappáját nem töröltem ki (com.android.here pl ) és megmaradt minden fájlom :D)
Amikor a Redmi Note 2-vel a Miband nem akart rendesen kommunikálni, mindig elvesztette alvó módban így "rendszer appá" téve tudtam rendesen működni. Ami bosszantott, a saját termékei nem kommunikáltak. Akkor azt hittem, az MTK proci bibije, de ez volt a MI5-el is random módon. Javítás után 1-2 frissítésig jó volt.
De ezek a Miui10-ben állítólag nincs már így, az az igazság kíváncsi is vagyok. Agyalok veszek egy olcsóbb MIUI10-es telefont kipróbálni. Néha hiányzik, volt kihívás a használatában, le tudott kötni órákra a bugfix ....

(#485) #55517184 válasza kengyel (#470) üzenetére


#55517184
(törölt tag)

Szintén.

(#486) joey04 válasza kovbandi82 (#484) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

Hát én a 10-esről nem olvastam sok jót, főleg üzemidőre panaszkodnak, ezzel a memóriás dologgal kapcsolatban nem olvastam se jót se rosszat. igen, ez is vicces, hogy saját eszközökkel is problémás a kommunikáció, használat, de nekem is a szívemhez nőtt mégis a márka, egy mi max 3-mal (is) szemezek. tokot már rendeltem rá, de van otthon egy polcnyi note 3-4-5 mi max 2 tok már. :D

Bazinga!

(#487) Jegesmaci81 válasza joey04 (#483) üzenetére


Jegesmaci81
(fanatikus tag)

Tudod hogy mi a nagy baj? Bárhol bármit kérdeztem iphonnal kapcsolatban az iphonet használók köre mindig azt a választ adták hogy: Persze hogy lehet, persze hogy van, persze hogy a legjobb, már rág váltanod kellett volna, minek vettél eddig szart stb stb stb!

Valamiért a feketelevest magamnak kellett felkutatnom az elmúlt hetekben/hónapban. Nem értem miért zár ennyire össze egy bizonyos márkát használók köre. Én rommá gyaláztam a Sonyt amikor a világ egyik legjobb fényképezőgépeit gyártja és mobiljaiba egy épkézláb szoftvert/érzékelőt nem tudott tenni.

(#488) kovbandi82 válasza syn7h37ic (#482) üzenetére


kovbandi82
(őstag)

Gondolom ott lapul a zsebedben egy IXS, és tapasztalatból beszélsz. Az a gáz, hogy egyes emberek sávszélességet kapnak szolgáltatóktól :D
Most gondolj bele, tudósok százai éveket öltek bele, hogy kifejlesszék a netet, elérhetővé tették a világ minden szegletében, azért, hogy eljusson hozzád, hogy egy tök értelmetlen, semmi szakmaiságot nem tartalmazó kommentet beböfögj. Gondolom a föld is lapos szerinted......
Nem baj, boldog lehetsz :D

Mellesleg a fentebbi kommentem még mindig válaszra vár, keresd meg azt inkább.

(#487) Jegesmaci81: nana, a Sony szenzorokkal nincs baj, csak állítólag a szoftverrel, de soha nem volt Sonym, nem formálok véleményt. Az a legnagyobb gond, hogy személyes tapasztalatok hiányában formálnak emberek véleményt, és mondják meg a tutit, holott ez nem jó. Vegyék meg, használják, mondják meg a véleményüket! Ez így korrekt.
Az első Iphonemat amikor megvette, megmondtam , megveszem, megnézem, ha nem tetszik eladom. Megtetszett. Vannak pro és kontra mindkét oldalon. Egyelőre nekem több a pro mint a kontra. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#489) joey04 válasza Jegesmaci81 (#487) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

én is rommá gyaláztam az applet, amikor kijött az ios 7. btw nem tudom mit vársz, nagyon kevés ember képes objektív véleményt adni. én ha kérdeznek, hogy ajánlom-e mindig elmondom azokat a dolgokat amik miatt pl itt szapulni szokták, hogy mi az, amit el kell felejteni, amiről le kell mondani, ha ezek nem problémák, akkor viszont tényleg az iphone lehet a legjobb megoldás. szubjektíven viszont nekem is az a véleményem, hogy az iphone a legjobb, szinte mindenben a legjobb, amiben meg nem, abban majdnem a legjobb. ha kérdezik a szubjektív véleményem, azt mondom, hogy imádom, legjobb telefonom (bármelyik), nem véletlen használok lassan 10 éve szifonokat. pedig ismerem a konkurenciát, hónapokig szoktam használni droidos készülékeket is első számú készülékként. jelenleg csak és kizárólag ezt az egy dolgot tudom felhozni kirívónak, hogy a gyorstöltéshez külön cuccokat kell venni. akinek ez ekkora deal breaker, az vegyen mást. ennyi. ezen felül sem hibátlan, de más márkáknál jóval több problémával találkoztam, ennyi. ha nem így lenne, akkor nem váltanék vissza állandóan. mellesleg ahányan váltottak a környezetemben, azok szinte kivétel nélkül elégedettek, egyetlen ember váltott vissza droidra. mondom, a lgőszintébb vélemény az volt, amikor ismerősömet megkérdezve, hog hogy vált be az iphone, csak annyit válaszolt, hogy végre egy telefon, amit nem akarok falhoz b_szni... pedig galaxy s szériáról váltott...

Bazinga!

(#490) Jegesmaci81 válasza kovbandi82 (#488) üzenetére


Jegesmaci81
(fanatikus tag)

"Megtetszett. Vannak pro és kontra mindkét oldalon. Egyelőre nekem több a pro mint a kontra. Ennyi."

Pont így gondolom.

Legyen igazad, hogy a szenzorokkal nincs baj viszont tapasztalatból mondom hogy a fotókkal igen.
Megmondom őszintén, hogy nem érdekel mi a gond velük. Én egy egyszerű felhasználó akarok lenni aki nem is akarja megérteni hogy mi történik a házon belül.

(#491) joey04 válasza syn7h37ic (#482) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

merül mint a balta? akkor a többi hogy merül? mint 2 balta? [link]

Bazinga!

(#492) skitter válasza joey04 (#489) üzenetére


skitter
(senior tag)

Ott a pont. Egy év droidozás után visszaváltottam iOS-re egy lefingott 5s-sel, ki is simultak a ráncaim.

Az ember már nyugodtan idegeskedni se tud.

(#493) tothjozsi96 válasza Jegesmaci81 (#481) üzenetére


tothjozsi96
(őstag)

Mégis, mi gáz a fülesen?

Lehet hogy meg kell fizetni a telefon árát, de egy gyári fülhallgatóhoz képest elég jó hangminősége van.
Nem prémium, de ha nem vagy audiofil akkor bőven jó.

Nekem i7 Jetblack-em van és végig gyári Apple bőrtokban hordom, leszoktam venni, letörölgetem róla a port.
Mégis vannak kis karcok, hiába a 16 ezer forintos tok...

Arról nem is beszélve hogy az összes Apple tok alja ki van vágva, szerintem ez a legnagyobb hiba.
Vesz az ember egy ilyen drága telefont, mint az XS, leesik véletlenül az aljára és máris le van horzsolva a készülék alja..

(#494) Stabi83 válasza joey04 (#489) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Szerintem nincs olyan hogy Legjobb!

Ami neked az az lehet hogy nekem nem és ugyan ez fordítva.
Az a készülék ami mindenben a legjobb akar lenni semmiben nem lesz az. Vannak dolgok amik nehezen vagy sehogy nem egyeztethetőek össze így kompromisszumokat kell kötni.

Az emberek jelentős része pedig nem az amúgy tényleg a piac élvonalához tartozó készülék és a tényleg jó iOS miatt óckodik hanem az Apple újkori filozófiája miatt.

(#495) joey04 válasza Stabi83 (#494) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

te ismered a szubjektív szó jelentését? komolyan nem tudom, hogy a méregtől olvasol szelektíven, vagy csak kötekedni akarsz, vagy megtéveszteni azokat akik nem olvassák az egész beszélgetést. mindegy is. elengedem veled a kommunikációt.

Bazinga!

(#496) Jegesmaci81 válasza tothjozsi96 (#493) üzenetére


Jegesmaci81
(fanatikus tag)

Mint írtam nem is a hangminőség a legrosszabb, bár azon is lehetne mit javítani a 400ezres alapárból, hanem azok a silány anyagok. Borzasztó.
Nem akarok a Samuval példálózni de nézd meg hogy milyen AKG fülest kapsz hozzá.

Nem tudom ezt lehet-e törlöm ha probléma:

[link]

Hozzáteszem hogy az AV online mindig nagyon kíméletes!

[ Szerkesztve ]

(#497) tomson67


tomson67
(tag)

Ez a teszt az elejétől a végéig egy végletekig elfogult, Mobilarénához nem méltó, fölösleges és értelmetlen vitákat generáló, minősíthetetlenül gyenge, semmilyen szakmai szintet el nem érő képződmény!
Gratulálok Szentkúti! Szakmai mélypontod!
Meg is látszik a hsz-ek minőségén, nem is értem, hogy egy moderátor (hol vagy?? ) miért nem gyomlálta már ki a 90%-át!
Azt hittem hogy egyes fórumtársak kitombolták már magukat a bemutatkozást bejelentő cikknél, de nem, itt is várni kell majd 1500 hsz-ig, hogy normális legyen a fórum. Vagy még többet.
Ez szörnyű, ami itt folyik! :((

Nekem amúgy volt már egy X-em amivel rendkívül meg voltam elégedve, de kell a nagyobb kijelző, a több RAM és ezért és a nagyobb tárhelyért váltok majd az Xs max-ra.
Visszanézek majd egy hónap múlva...

(#498) Famalac válasza Jegesmaci81 (#496) üzenetére


Famalac
(senior tag)

Szvsz a legtöbb gyártó filleres füleseket csomagol a dobozba. Egy 5-10 e ft-os fülessel egy nem vájtfülü is hallja a különbséget.

(#499) szanyi20 válasza Jegesmaci81 (#496) üzenetére


szanyi20
(fanatikus tag)

A tesztből: "Városi tömegközlekedésben szinte teljesen alkalmatlan zenehallgatásra" mielőtt Airpods-ra váltottam, én is a vezetékes gyárit használtam és teljesen jol tudtam zenét hallgatni városi tömegközlekedésben. Szerintem nem olyan rossz az... :)

(#500) DaveNo1 válasza tomson67 (#497) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ha végignézed a netet az összes független teszt ugyanezeket írja le.

A mobil + rendszer nagyon jó, de túlárazott és 0 innovációt tartalmaz.

Sokat köszönhet az iparág az Applenek de Steve Jobs halála óta tényleg csak arról szól a cég hogy hogyan húzzunk le minél több pénzt az emberekről. A mélypont mondjuk a macbook pro széria ahol ősrégi hardvert próbálják eladni olyan áron hogy a pofám leszakad...

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.