Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#351) Ádám16 válasza .Szaki. (#331) üzenetére


Ádám16
(őstag)

+1. Totál egy cipőben járunk, csak én SE-t használok.
Annyi kettőnk közt a különbség, hogy nekem szerintem ha 1 milla lenne a fizetésem is lenne mindig máshová tenni 400k-t (gyűjtenék kertes házra, gyereknek tennék félre, utaznék, ...), így sosem vennék újonnan ilyen áron telefont, nem így így szocializálódtam.
Ha 120ért lehet venni, lesz ilyenem (vagy egy X), az tuti :)

(#352) .Szaki. válasza Ádám16 (#351) üzenetére


.Szaki.
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor úgy fogalmazok, hogy ha ezek, amiket zárójelben leírtál már mind meglennének, akkor venném meg. :) Mert így értettem, teljes mértékben egyetértek veled egyébként.

(#353) vasi89 válasza Giovan! (#349) üzenetére


vasi89
(PH! addikt)

:C :R nem erőlködöm, nem akarok számodra semmit bizonyítani. Azt se hinnéd el. Téma lezárva.

[ Szerkesztve ]

(#354) Giovan! válasza vasi89 (#353) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Ha érvekkel és bizonyítékokkal alá tudod támasztani, én meggyőzhető vagyok. De komolyan, ha hozol nekem egy statisztikát, hogy pl. 1000 megkérdezett vásárlóból legalább 501 darab azért vett iPhone-t mert fel akar vágni vele, akkor azt mondom, ok igazad van, meggyőztél. Amíg nem hozol egy ilyet, miért fogadnám el a te véleményedet az enyémmel szemben. Mégegyszer utoljára leírom, ez egy szakmai fórum (legalábbis elvileg).

[ Szerkesztve ]

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#355) Stabi83 válasza Giovan! (#354) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Egy ilyen statisztikára én is kíváncsi lennék de mivel nincs így látni sem fogunk. A dolgokat viszont lehet más szemszögből is nézni.

Ha megkérdezel 1000 iPhone felhasználót hogy mivel indokolja a döntését akkor vajon hányan fognak reális érveket felhozni és mik lesnek azok?
Úgy érzem hogy a döntő többségük a megszokás miatt döntenek most is az Apple terméke mellett.
Azt is érdemes lenne figyelembe venni hogy ezek a statisztikák hol születtek, és ezt nem csak a kereseti viszonyok miatt hanem pl az is nagyban közrejátszhat hogy hol milyen arányban vannak akik otthon is Apple rendszert használnak.

Nem kekeckedni vagy kötekedni akarok senkivel de ez tényleg érdekelne.

(#356) Viktor77 válasza Giovan! (#354) üzenetére


Viktor77
(Jómunkásember)

Az a baj, hogy egy ilyen felmérés elött igazságszérumot kéne beadni nekik, mert önszántából szinte senki nem fogja ezt válaszolni.

Some people move on, but not us ... not us

(#357) Stabi83 válasza Viktor77 (#356) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Az igazságszérum hatástalan ha komolyan elhiszik hogy nekik erre van szükségük.
Ez nem csak az Apple felhasználókra igaz...

[ Szerkesztve ]

(#358) komi77 válasza Totheground (#33) üzenetére


komi77
(senior tag)

Húú mekkora adok-kapok lesz itt még.

"Egyebkent tenyleg felesleges a "konkurenciaval" hasonlitgatas, mert sokaknak az nem opcio. Nekem sem." Ez a legszimpatikusabb vélemény eddig. Nem kell sem az okokat sem mást belegondolni vagy belekérdezni csak elfogadni, hogy minden hibája és az ára ellenére bizony sokan fogják venni ezeket a készülékeket. :C

Szegény ember kézzel nőz.

(#359) Giovan! válasza Stabi83 (#355) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

(#355) Stabi83
Ha megkérdezel 1000 iPhone felhasználót hogy mivel indokolja a döntését akkor vajon hányan fognak reális érveket felhozni és mik lesnek azok?
Úgy érzem hogy a döntő többségük a megszokás miatt döntenek most is az Apple terméke mellett.

Igen, ezt el tudom hinni, ez nem olyan hihetetlen mint amit a kolléga állított fentebb.

(#356) Viktor77
Épp ez a lényeg, hogy kár olyan dolgot állítani amit nem tudunk bizonyítani (pl. hogy a vásárlók nagy része rajoskodni veszi az iPhone-t), mert egyszerűen nem lehet bizonyítani.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#360) Aweriot


Aweriot
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik, de X-ről biztos nem váltanék.

"War doesn't determine who's right - only who's left." Bertrand Russell

(#361) .Szaki. válasza Giovan! (#354) üzenetére


.Szaki.
(őstag)
LOGOUT blog

Meg érted, mi számít felvágásnak?

Azért butaság ilyen dologgal foglalkozni, mert ad1.: Ahogy a kolléga is írta tizenévesek lóbálják a kezükben az apu-anyu által megvásárolt készüléket. Na, ezek a gyerekek, ha bármelyik másik gyártó csúcskategóriás telefonját kapták volna meg - ahogy egyébként meg is kapják - ugyanúgy büszkén lóbálnák a kezükben, hogy nézd nekem mim van. Ahogyan teszik is ezt aktívan.

ad2.: Teljesen mindegy, hogy milyen okból vásárol magának az ember egy adott készüléket, az a lényeg, hogy számára legyen megfelelő.

ad3.: Olvastam itt már a fórumon olyan hozzászólásokat is, hogy menőzés céljából vett iPhone-t magának az aki:

- Nem rak tokot a telefonjára. (Teljesen irreális gondolat. Itt arra gondolt a költő, hogy azért nincs tok a telefonon, hogy látsszon a logó. Vicc)

- Nem állítja át a csengőhangot. (Szintén nettó baromság, nekem a Honor kivételével majdnem mindegyik telefonomon a gyári csengőhang volt. A SE-nak egy idő után meguntam, meg volt egymás után három és akkortájt 14 évesen még tényleg számított az osztálytársak között, hogy kinek mi a csengőhangja. Egész egyszerűen azért az eredeti csengőhang, mert tetszik és mert meg lehet hallani. Ennyi erővel anno a butatelefon X2-01-emmel is menőztem 2011-ben és a L625-tel is, mert a Nokia tune volt a csengőhangom.. :N )

Szóval teljesen lényegtelen, hogy ha megkérdezel x mennyiségű embert mit mond, mert aki rád akarja akasztani azt, hogy te menőzésből vetted, úgy is rád fogja. Felesleges ezzel foglalkozni.

Egyébként én abban sem látok semmi problémát, ha valaki nem szakmai dolgok miatt választ magának egy adott terméket, hanem szubjektív oka van. Ő döntése, arra költi a pénzét, amire akarja. Ha ettől érzi jobban magát, hát tegye.

(#362) Jegesmaci81 válasza Madwe (#313) üzenetére


Jegesmaci81
(fanatikus tag)

Nem felvágni akarnak! Beszippantotta őket az Apple marketing ahogyan téged is. Szeretnék olyan fiatal lenni hogy iskolába járjak de sajnos nem vagyok. Nyilván vannak ész érvek az Apple mellett de nem a magyar átlagbérek tekintetében. Valaki megkérdezte itt a másik fórumban hogy ki hány havi fizetést hajlandó telefonra áldozni! Hááát ledöbbentem hogy hónapokban gondolkodott! Azt gondolom hogy ezért tökéletes az Apple marketing mert képes rávenni embereket arra hogy éves fizetésük több mint 10%-át a termékükre költsék!

(#363) joey04 válasza Herreløse (#117) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

ezért mondtam fölösleges itt tesztet várni. ráadásul még a cikkíró is alájuk tett egy lapáttal ezzel a vállalhatatlan hater stílussal. szarni rájuk a számok magukért beszélnek, meg az elégedett tulajok. ezt a fertőt meg hagyd itt ;)

Bazinga!

(#364) Stabi83 válasza .Szaki. (#361) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Azokkal sincsen bajom akik csak trendkövetésből vesznek valamit ( mindegy hogy mit ) a bajom azokkal van akik a döntésük mellé azt is hozzáteszik hogy aki máshogy dönt a degenerált vagy csak azért nem azt veszi amit ő mert egy troll!

Igazad van hogy mindenki arra költ a pénzét amire akarja és azt tetszik neki amit ő jónak gondol, azzal sincsen baj ha ezt a nézetét közkincsé teszi, DE az hogy mást fikázzon legyen az személy vagy gyártó már tényleg a nettó primitívség netovábbja.

Én pl rajongok a régebbi japán motorokért és van is itthon belőlük egy pár. Sokszor hallom hogy miért ilyen öreg vasakkal szórakozom amikor egy új sokkal jobb, gyorsabb és kevesebb gond van vele.
Vehetnék új 0 kilométeres-t is de nem akarok mert nekem nem tetszenek és kész.

Telefonoknál is ha az emberek hoznák a minimum intelligenciát akkor nem személyeskedésektől meg trollkodásoktól lenne hangos minden topik hanem szakmai biskurzosoktól és tapasztalat cseréktől ( emberi hangnemben és eredményesen ).

(#365) revolver


revolver
(fanatikus tag)

Iphone 6s-ről váltottam. Megérte!...ja android sosem tetszett

Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!

(#366) .Szaki. válasza Stabi83 (#364) üzenetére


.Szaki.
(őstag)
LOGOUT blog

Erről beszélek én is. :)

(#367) S e t h válasza joey04 (#363) üzenetére


S e t h
(PH! kedvence)

A fórumon kevesebben tettek többet az apple logo ellen mint te, a stílus maga az ember.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#368) Thom!


Thom!
(PH! addikt)

Ez a teszt nemkicsit hiányos, és elavult...

(#369) Totheground válasza Thom! (#368) üzenetére


Totheground
(PH! addikt)

Es nem gyengen commentbait. Ez van, ezt kell szeretni. :DDD

Tokyoite - https://www.instagram.com/denesnv/

(#370) Doki42 válasza D1Rect (#13) üzenetére


Doki42
(fanatikus tag)

+1😡😜😚

(#371) Giovan! válasza .Szaki. (#361) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Ne hülyéskedj, szubjektív szempontok nincsenek. Az nem fordulhat elő, hogy csak úgy megtetszik valami és megveszed. A tudományos megnevezése ennek a "beszippantott az Apple-marketing", és a topikban jópárszor megírták már. Igaz, ezzel kb. burkoltan lehülyéznek sok-sok embert, dehát nem nyíltan teszik szóval még örülhetünk.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#372) Thom! válasza Totheground (#369) üzenetére


Thom!
(PH! addikt)

Az árát meg inkább hagyjuk :W
Abszolút kurva jó teló, feliért vesztegetnék lehet meg is venném :D

(#373) skitter válasza Thom! (#368) üzenetére


skitter
(senior tag)

Igazából semmibe nem tudott belekötni a szerző a véleményes kamerán és az árazáson kívül, mégis az jön le az olvasónak, hogy hülyeség megvenni, holott az 5s-ből kiindulva (amit én is használok, a mai napig megelégedéssel) simán lehet, hogy ez bizony még öt év múlva is telefon, a legfrissebb oprendszerrel.

Az ember már nyugodtan idegeskedni se tud.

(#374) joey04 válasza S e t h (#367) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

hát még ha igaz is lenne, itt nincs miről beszélni, ez egy kocka (nem szakmai) fórum, itt az Apple féle megoldásokat a többség mindig lenézte.

373: pont azt csinálja, mint a fórumon haterek. fröcsög az árról, holott a huawei csúcskészüléke jóval drágább, a note 9 512gb meg 200 dollárral olcsóbb, mint a xs max 512gb. hiányolja az innovációt, hogy jobs meg bla-bla, holott az első iphone volt innováció, azóta se az apple se más nem tett le igazi innovációt az asztalra. fröcsög az akku miatt, holott veri a mezőnyt. fröcsög a profit miatt, holott a felsőkategóriában mindenki ennyit zsebel be. sőt talán még többet is. Inkább a külföldi teszteket érdemes olvasni. Egyedüli gáz dolog a gyorstöltő és kábel kihagyása az alapcsomagból. ezen kívül semmivel nem rosszabb ajánlat mint bármelyik droidos ténylegesen csúcskészülék. sőt...

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#375) nyisziati válasza helixP (#316) üzenetére


nyisziati
(őstag)

"A közép-európait belőttem, de nem hallottam ki belőle a magyart :)"
Igen, eleinte nekem is ez volt a gyanús. Aztán valahol talán beszélt is róla (vagy kommentben írta? már nem is tudom).
Meg a Pebble Time Steel bemutatón az emlékeztetők magyarul voltak. :)

Redmi Note 2 (CyanogenMod 12.1); QKZ kd8 HEAVY BASS; Pebble Time Steel

(#376) Sinesol válasza Jegesmaci81 (#362) üzenetére


Sinesol
(PH! addikt)

Egyszerűen jók a készülékek, jó a rendszer, ha nem 8-asom lenne, valószínűleg én is megvenném. Használtam Androidot, nem igazán jött be a dolog, számomra elbújhat a kényelmes iOS mellett. Plusz én átlag 2-3 évente veszek telót, hosszabb távú beruházás, inkább kifizetek többet, de legyek elégedett vele, szerintem sokan vannak vele még így.
Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg olyan ember is van, aki évente veszi a flagshipeket Android fronton is, szerintem az sem kevésbé pénzkidobás...

Szóval szerintem hagyjuk az általánosításokat, sokféle ember van, sokféle szemponttal, szokással...
Azt sem értem egyébként, hogy miért jó az utálkozás, attól lesz valaki felsőbbrendű, ha lenéz, flamel másokat, amiért neki nem tetsző terméket vesznek?

Kedvencem amikor megjegyzik, hogy biztos felvágni veszi, meg hogy inkabb nem eszik meg hasonló, annyira süt a rosszindulat az emberekből, hogy az valami hihetetlen. :(

Ez az utsó rész persze nem neked szólt.

(#377) insight


insight
(tag)

A véleményem

a telefonról: nagyon jó kis készülék, de úgy gondolom, ezt már az iPhone 7 idejében tudta volna OLCSÓBBAN, ha Steve Jobs élne még. Annak idején forradalmi is lett volna, ez most nem az. Dual SIM, IP68, szép persze, de azért messze nem forradalmi...

az áráról: túlárazott, de nem feltétlenül drága. Túlárazott, nem kérdés, ugyancsak Steve Jobs jut eszembe, aki az iPhone 3G egyik fícsörjeként dobta fel, hogy elérhetőbb áron adják, mint az első iPhone-t - mert neki fontos, hogy széles körökben jussanak hozzá az emberek. Ezt a filozófiát egy pár éve kiölték az Appleből, idén meg végleg, az XR is rohadtul túlárazott. Az, hogy DRÁGA-e, más kérdés, kinek mire telik. Én szerencsés vagyok és évente többször járok az USA-ban, ahol ugyanúgy 999 dollár mint az X volt - azaz százezer forint csak az EU vámjára meg a magyar adókba megy, ennyiért már megfontolandó a repjegy :)

a tesztről: csalódás számomra, hogy a tizenvalahány éve követett és megbecsült Mobilaréna erre a szintre süllyedt, ez egy sima androidbuzi fékezett habzású fikázása, nem egy független, szakmai alapú teszt. Klasszik commentbait csicskaság. (Az USB-C kábel hiánya többször is említésre került, mintha nem létezne más Apple termék, mint pl a legnépszerűbb MacBook Air, 2 db normál USB porttal...)

Továbbra is maradok az iPhone-nál, de az X-et nem érdemes "upgradelni", sőt, szerintem a 8-ast sem, akinek az van. Az ok, amiért maradok, az iOS környezet, ezzel nem tud versenyezni az Android és a Windows sem.

[ Szerkesztve ]

a.k.a. Coyote2000 (2005-2013)

(#378) turbulencia8 válasza insight (#377) üzenetére


turbulencia8
(PH! addikt)

Nekem nagyon tetszett a teszt, kifejezetten tartalmas iras lett!

(#379) Cypresss


Cypresss
(senior tag)

a végtelenül lojális iPhone-felhasználó legfeljebb azon gondolkodik...

Az ár-érték arányt látva, ez a mondat így lett volna helyes: a végtelenül hülye és sötét iPhone-felhasználó legfeljebb azon gondolkodik... ;] :P Jöhet a sav! :O

[ Szerkesztve ]

A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

(#380) Stabi83 válasza skitter (#373) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

A gond az vele hogy ha valahol olcsóbban meg tudod venni az X-et akkor jobban megéri mert semmi észrevehető pluszt nem hozott. Esetleg ha mellé teszel egy X-et és stopperrel nézed akkor kijöhet az előnye de nem sok. Aki viszont eddig új X-et akart venni annak alternatíva lehet mert kb azonos áron picivel jobbat kapsz, de váltani semmiképp nem érdemes.

(#381) Totheground


Totheground
(PH! addikt)

Amugy ha a memek es a hergeles szerkesztosegi iranyelv, azt meg elfogadom, de miutan nem kevesen emlitettek, legalabb a tenyszeru hulyeseget az XR felbontasaval kapcsolatban nem tervezitek kivenni?

Tokyoite - https://www.instagram.com/denesnv/

(#382) joey04 válasza Totheground (#381) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

igazából ahogy elnézem az olvasóközönségnek felesleges lenne javítani. :DDD

Bazinga!

(#383) sylex1


sylex1
(őstag)

Van olyan aki X-ről váltott Xs Max-rá? Ha igen tudna mondani egy kis tapasztalatot? :DD

"Just because you shot Jesse James, don't make you Jesse James..."

(#384) skitter válasza Stabi83 (#380) üzenetére


skitter
(senior tag)

Igazából nem nagyon volt eddig két olyan egymást követő év, amikor adott generációs iPhone-ról igazán érdemes lett volna az újabbra váltani. A frissen megjelent telefon vásárlásának pillanatában persze nem jönnek ki amúgy az előnyök még, de a plusz egy év támogatás bizony nem egy utolsó dolog annak, aki nem váltogat túl sűrűn és alapvetően korábbi modell vagy használt készülék vásárlására van berendezkedve (mint például én).

Az ember már nyugodtan idegeskedni se tud.

(#385) 42 válasza Totheground (#381) üzenetére


42
(senior tag)

Konkrétan mire gondolsz? Amit láttam ott sztem valós adatok szerepelnek.

Viszlát, és kösz a halakat!

(#386) skitter válasza 42 (#385) üzenetére


skitter
(senior tag)

A 326 ppi nem kisebb, mint a 4-é, hanem ugyanakkora.

Az ember már nyugodtan idegeskedni se tud.

(#387) MasterMark válasza 42 (#385) üzenetére


MasterMark
(Jómunkásember)

(emlékeztetőül: 326 ppi, ami konkrétan kevesebb, mint a 8 évvel ezelőtt bemutatott iPhone 4-é!)

Ez nem igaz.

(#388) kovbandi82


kovbandi82
(őstag)

Nem unja senki még? A moderátorok sem? Nem szakmai portál lenne? Kit érdekel kinek tetszik és kinek nem?
Nekem se tetszik sokminden, de nem sírok minden fórumot tele vele, nem úgy mint itt némelyik emberke?
Drága? Ne vedd meg. Nem tetszik a kijelző? Ne vedd meg! Nem lehet BT filet küldeni? Ne vedd meg?
Mondjuk zárójelben megjegyezném, mp3-at utoljára infrán küldtem. Spotify-al hallgatok zenét, minden mást emailben, Drive-ról osztok meg. Nekem ezek a felhasználói szokásaim.
És mellesleg mutasson valaki ugyanezekkel, vagy jobb paraméterekkel olcsóbban egy készüléket.

(#389) winss válasza Herreløse (#98) üzenetére


winss
(lelkes újonc)

Nesze 4490 dolláros iPhone X 256GB - Limited Leopard Edition telefon. :D [link] Létezik, drága és iphone. :D Valami hulladék 3310-es Nokiára rárakok 3 gyémántot meg 2 Ferrari jelet azt is lesz aki megveszi indokolatlanul drágán. Amúgy jó az iphone csak 2x annyiba kerül, mint amennyit ér.

(#390) Sebhelyes


Sebhelyes
(senior tag)

2658mAh... Lefosom a bokám :DD

(#391) Giovan! válasza 42 (#385) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Apple iPhone product line comparison

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#392) Stabi83 válasza skitter (#384) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Itt most nem csak a váltásról van szó hanem arról is hogy, ha én most váltani akarnék a 7-ről akkor inkább vennék egy X-et mit egy XS-t mert tényleg nem jelentős az fejlődés. Talán a +1GB ram hasznos lehet de az A11 eddig is piszkosul gyors volt az A12 mocskosul nagy gyorsasága nem érezhető, kamerában nem számottevő a fejlődés számottevően, akkuidőben meg az a fél óra plusz szerintem nem sok embernek ér meg ekkora felárat.
Elérte a piac hogy hiába a SOC-k fejlődése az már nem érezhető a mindennapokban.
Más terület de jó példa, a párom céges notija egy 6.gen i5-ös az enyém egy 7.gen i7-es és a mindennapi használatkor kb semmit sem érzek azon hogy most melyik gépet is használom.

Ma már a 2-3 éves csúcs SOC-k is bőven használhatóak mindenre a jelenlegi középkategóriás SOC-k meg simán hozzák a 2 éves csúcs SOC-k szintjét. Ne csodálkozzunk ha a csupán hardveres gyorsulás egyre kevesebb embert hoz lázba ( kivétel a kockák ).

(#393) wesder válasza Sebhelyes (#390) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)

Így is jobb mint a többi. Majd meglàsd:K

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#394) Dave46


Dave46
(tag)

Szép, jó is, meg minden, de ha ezek az árak továbbra is ilyen ütemben fognak nőni, akkor a következő telefonom (kb 2 és fél év múlva) már nem iphone lesz (most X van ami marha jó lett a 12-es ios frissítés után).

Nem tudok semmi újat hozzátenni a témához, előttem már többé-kevésbé mindent leírtak.

It's never your successful friends posting the inspirational quotes.

(#395) GALARDO


GALARDO
(PH! addikt)

Korrekt teszt, egyetértek. Sajnos a kell érzés a hatplusz óta nincs, most hétplusz van. Számomra ez volt a nyerő sorozat. De tavaly az ikszel véget is ért. 8+-t már nem vennék, így marad a droid. Talán 2 év múlva ismét elkap a kell érzés az aktuális ájfónnál.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#396) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Havi szinten legalább €3000 kéne keresenem,hogy elgondolkozzak rajta. Azért kiváncsi vagyok,hogy az átlag vásárló hol lakik? Egy panelben vagy 200+ nm házban. Mindenkinek más a prioritás

you must be the change you wish to see in the world

(#397) S e t h válasza kovbandi82 (#388) üzenetére


S e t h
(PH! kedvence)

Nyugi, más - hivatkozási alapként is gyakran idézett - oldalakon is ez zajlik.

A szomorú az hogy mi is váltja ki ezt igazán.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#398) Famalac válasza Sebhelyes (#390) üzenetére


Famalac
(senior tag)

Ez így önmagában semmit nem jelent. :)

(#399) Stabi83 válasza wesder (#393) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Ez egy szakmai portál ( elvileg ), légy oly jó és fejtsed ki és indokold a véleményed.

( ez nem kekeckedés csak jó lenne példát mutatni másoknak )

(#400) 42 válasza skitter (#386) üzenetére


42
(senior tag)

Ja, azon átsiklottam. A 326 ppi-re meg az oszlopszámra gondoltam. Az Ok.

[ Szerkesztve ]

Viszlát, és kösz a halakat!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.