- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenonE
csendes tag
válasz
ToniSoprano #580 üzenetére
Gyorsabb voltál
Én is pont ezt akartam linkelni.
A telefon egyébként nem rossz, csak az ára az
Ennyi pénzt feláldozni mondjuk egy i7s tulajnak véleményem szerint nem éri meg, de az X még szóba jöhetEgyébként tényleg maradjon meg mindenki a maga platformjánál szerintem, az Apple az csak az Apple-ről szólt mindig is, az "előrelépéseket", a "fejlődést" csak az Apple felhasználók értékelik, és igazából a marketingesek csak nekik díszítik fel ezeket ilyen szépen. Mindezt szigorúan házon belül, vagyis konkurencia kizárva, épp mint Kim Dzsongun
Ha valami "forradalmi", és "innovatív" az Apple szerint, az nem azt jelenti, hogy mindenki számára az. Ők úgy értik, hogy az Apple klán tagjainak újdonságok ezek, más ezt ne vegye magára.
Legemlékezetesebb számomra az i6-nál volt, mikor bejelentették a "varázslatos" elforduló menü (landscape mode) opciótJövőre talán bejelentik a "felülmúlhatatlan" Widget on lockscreen fejlesztésüket, bár ebbe még belegondolni is képtelenség
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest