Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nem terveztem a cserét komolyan, de csak ránéztem milyen konstrukcióval tudnám kihozni magentától. Nos, két év alatt "ugyanaz" a mobilcsomag amink most van már annyival drágább lett, hogy egy év alatt is ráfizetnék az emelt havidíjjal, szóval szolgáltatói beszerzés kuka, a többiről meg lecsúsztam már, mire megjönne már elszáll a hype.
Jövőre egy fokkal nagyobbat kéne újítaniuk, hogy cseréljek, amúgy lehet egy akksi cserével használom majd tovább. -
telefon6310
tag
Konkrétan szóról szóra ezt akartam írni én is.
Az első próbák alapján az üzemidő nem lett jobb, ami nem lenne tragédia, de legalább nagy visszalépés már ne legyen.
Váltani szeretnék, mert a könnyebb teló jobban tetszik, a kamerák is tuti fejlődtek, de az akku talán a legfontosabb kérdés már...
Kiváncsian várom a hosszabb távú teszteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest