Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
1. Én látom az összes mappaikonokat tartalmát az összes fióknál. Vagy állítsd be rendesen, vagy beszélj az Exchange rendszergazdájával.
2. Szabadon mozgathatók a levelek, kivéve ha azt az Exchange rendszergazdája megtiltotta. Amit egyébként meg is értek, hiszen minden bejövő levélnek át illene mennie a szerveren, nem pedig a mobil eszközről felkúsznia...(#1804) FLx
A teljes neve Exchange ActiveSync,,, -
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Talán attól függ, hogy milyen oldalról szedi. Flickr és hasonlók automatikusan az eszközhöz igazítják a teljes képernyős képet, az iPad (a Safari) viszont 1024x768-at riportol... Tehát elképzelhető, hogy valójában az 1024x768-as, illetve ahhoz legközelebb álló képet kapod, nem az eredetit.
-
siemenss65
tag
válasz
legiaap
üzenetére
A backup asztali gépen készült full backup, vagy icloudba mentett állapot volt?
Előbbinél tényleg mindennek meg kellene lennie, utóbbinál azoknak, amik be voltak kapcsolva hogy mentse a felhőbe. Ha a fotók történetesen az utóbbinál ki voltak kapcsolva, akkor nem mentődtek oda. -
erdoke
titán
Az, hogy mit szeretnél kiváltani vele, nem sokban befolyásolja a tárhely méretét. Mivel az OS kevesebb helyet foglal, az irodai és egyéb programok is kisebbek, emellett multimédiás tartalmakat akár otthoni, akár netes felhőből lehet streamelni, leginkább a telepített durva méretű játékok száma határozza meg, mekkorára van szükség. Én kényelmesen elférek a 32-esen, de ha +30-40 nagy játékot telepítenék még, akkor is elég lenne a 64-es.
-
spawn21
veterán
-
NGA
addikt
Egy win8-as tableten jelenleg 27 GB-ot foglal el a WIn8.1, mivel rajt van a teljes install, meg az office is.
Egy 64 GB-os SDXC kártya már 10e Ft-ért beszerezhető. Ennek fényében egészen jó vétel pl. A T100-as 110e-ért, de még egyenlőre nincs itthon, igy meg sem lehetett nézni. -
Katsuo Nobuo
csendes tag
Értem én és igazad van, de ha valaki munkára akarja használni a tabletjét vagy kompaktját akkor én még mindig a Windows 8-as gépeket ajánlanám. Ez is magánvélemény. Persze az más, ha a munkahelyen pl. iMac van, de a legtöbb helyen Windowst használnak és bár én nem tapasztaltam, de hallottam már kacifántos kompatibilitási gondokról Word, Exel, PP dokumentumoknál amiket nem Windowson készítettek vagy utólag szerkesztettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul ingyenes, a fizetős csak annyival több, hogy nincs benne reklám.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.