Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Termésetesen ezek mind feltevések. Harverireg bistos sokkal job les a mostaninál mert nagyon sok a panas a játékok felhasnáloktól. A set-top boxot én rezervával vesek, ez már hab volna a tortán. Én inkáb annak örülnék ha benne lévö csip támogatná a h-265-ös kodek lejátsását.Akkor bistos vennék,de azis bistos hogy ez már nem 100€-ba fog kerülni.
-
univerzita
addikt
-
i.attila
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Azért ezeket nem kell kitalálni, el kell olvasni a kézikönyvet.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Nálam most 12-13órák az üzemidök,de emeltem a fényeröt jelenleg 36%on van (batterydoctor) szerint,sokat jatszom CSR Racinget,email,FB,progik....én nem nézek rajta filmeket arra ott a tv!
amíg kisebb volt a fényeröm kb 28-30% addig 15-16 ora volt a max.szoval +10% os fényerö változtatás -2 óra üzemidö!Nálam persze... -
tomi5244
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Bár nekem 4-es iPadem van de a fényerő gondolom ugyanúgy számít az Air esetében is! Házon belül átlagosan 35-40% bőven elég. Játék nálam elég ritkán van, legalábbis ilyen durva erőforrás igényes. Ezek mellett az eddigi rekordom 14 óra pár perc és még volt ~10%.
Szóval magas fényerőn egy hozamosabb Real Racing 3 eléggé húzza az akksit!

-
Sur1G
aktív tag
válasz
legiaap
üzenetére
Ha 3-4 óra netezés 20% merülés okoz az teljesen korrekt. Ha a teljes töltésre vetíted, akkor az 15-20 óra működési idő. Én úgy gondolom, hogy kb 10 óra aktív használtatot bír a tablet. Nálam is ilyen 14-15 órák röpködnek, de tuti nem használom annyit. Ugyan úgy pörög a számláló (használaton kívül is), mint az iPhone esetében. A játékoktól meg ne csodálkozzunk szerintem, hogy merül. Ez az első tabletem, de még mindig csodálkozok az aksiján (pozitívan). Megszoktam a laptop 2 órás és a telefon max 1 napos üzemidejét.
-
Xero
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
Nálam amire elment az üzemidő: Egy filmet megnéztem Plex-en streamelve, egy Apple dev videót megnéztem (1 óra), játszottam 1-2 órát (RR3, Angry Birds GO, Traffic Race, Cut the Rope 2), hallgattam zenét háttérben Spotify-al és streameltem róla gépre/erősítőre is, böngésztem, fb, skype beszélgetés, fél óra ServerAuditor és vele két távoli server állítgatása.
-
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a RR sorozat tud AirPlayt, legalábbis a 2-vel működött.
Mivel az AT&T nyomja a linkelt szolgáltatást, nem valószínű, hogy hamar ideérne. Bár ha megveszik a Vodafone-t, ahogy pletykálják...
Mindenesetre a 15 dollár errefelé 15 euró lenne, és abból már most is kijön 3 db Spotify Premium. Gondolkodtam a dolgon, és kettőből szerintem kevés kényelmetlenséggel tudnánk boldogulni. Mindenesetre ha lesz iTunes Radio itthon is, egyetlen Spotify elég lehet a családnak. -
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Nálam működik az AirPlay több tucatnyi appon keresztül többek között nPlayerről is. Tehát valami nálad nem stimmel, ha kép nélkül látszik a film.
Keress rá, hogy milyen játékokat érdemes rajta keresztül tolni, nemrég olvastam erről egy cikket.
A WiFi nagy késleltetése adott, erre számítani kell. Ahogy mondtam, a kütyü nem arra való, ahogy a WiFi-s átvitelt se azért találták ki. -
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére

Azt javasoltam, hogy az Apple TV kábellel legyen a routerre kötve (ennek semmiféle szerepe nincs a tévére kötésben, tehát képnek ugyanúgy kell lennie), és az iPadre/iPhone-ra másold fel a filmet. Ezzel ki tudod zárni, hogy a háromszoros vezeték nélküli átvitel legyen a szűk keresztmetszet. -
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Az Apple TV ugye kábellel van a routerre kötve, és nem streamelt filmet tolsz a mobil eszközről?
Játékból csak az a jó, ami nem AirPlay tükrözéssel megy ki, hanem játékon belül van AirPlay kapcsoló. Az iPad csak kontroller, a játék maga a tévén látszik. Máskülönben nyilván nagy a WiFi késleltetése. -
Szabikaa20
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Pfff....az az igazság hogy ma turkáltam benne vagyis nem tudom hogyan,de valahogy ide kerültem erre a cikkre és hát ugye elolvastam és ami tetszett alkalmaztam...Na és csak utána voltak ezek a problémák...

-
univerzita
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Serintem idövel bistos a storban iss less hasonlo app. Én nagyon megörültem neki mer enyi felesleges dolgot nemtaláltm volna meg. És úgytunik hogy még a safari is gyorsab lett. Serintem te is ha valamijen barátod a sajá gépére feltenné és nála lefuttadnál.Lehet hogy meglepödnél hogy menyi hej felsabadítható.
-
agabe
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Fogalmam sincs...nem hasznaltam igazan, csak tudtam ezt a hatterben futo funkciojat, es leszedtem hatha egyszer majd kell. Hetterben futva mindegy a felbontas is
viszont gondolom a fizetos verziora tartogatjak a full HD-t, az ingyenesben 720p a max.
Ha youtube-ozok, akkor a google altal kiadott appot hasznalom. -
agabe
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
mindig voltak hatterben is futo youtube appok.
Nekem a par hete letoltott freedi player is megy hatterben ( a mostani dec 21.-i verziora nem frissitek mert lusta vagyok utananezni hatha kivettek belole), igaz jellemzoen nem hasznalom, de ha valakinek ez kellene akkor probalja ki.
Regebben a music tube is futott a hetterben (telon van 2 verzio is ami meg megy hatterben), de a legujabb abbol pl. mar nem alkalmas ra, viszont nagyon valoszinu, hogy mindig lesz olyan aktualis app ami erre jo lesz.szerk:
beleolvastam a leiras elejbe, es a mostani verziora is azt irja a freedi player, hogy fut hatterben. -
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
A storbol ingyen lelehet tölteni a battery doktor hd appot.Nagyon jo kiss app,ssok mindent meg tuts vele nézni.Pl.hogy hány %-kon van a fényerö. Amikor töltö a Air akkor hagy futni a appot ess be tudod alítani hogy amikor 100%-ra fel van töltve hangosan fog figyelmestetni. Én meglepödtem mert amikor feltöltötem a Airt éss mutatta hogy 100% akor miután feltettem a bat.doc. Az serint bizony még kellet tölteni.Ajálom mindenkinek.
-
kiszu
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Nagyon nem oké ez ami nalad van.
Nalam 5 nap alatt 1x lépett ki,pedig egyenlőre csak Safarit használok.
Tuti,hogy valamit a 64 bites procival csesztek el ios szinten,de szerintem javítani fogják.Nekem nagyon sokat megy a spotify kihangosírva,rengeteg programból lépek ki és be swipeolva,bongészésre nézek rendszeresen,de lekopogom,nagyon ritkán crashel.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
legiaap
üzenetére
Linkeld be kérlek azokat a weboldalakat, aminél kilép memória gonddal. Kíváncsi vagyok. Ezeket a hozzászólásokat olvasgatva elkezdtem gyilkolni a safarit és egyszerűen nem csinál ilyet. Megnyitok 8-10 lapot és semmi. 4-6 lapig (weboldaltól függ) még újra se tölti az oldalakat. Alatta mindig megy a spotfy és egyszer se írta ki. Pontosítanék, egyszer találkoztam a low memory effekttel, amikor egy 10 mb-os autocad file-t próbáltam megnyitni, ami még az asztali gépemnek is megterhelő. Bezártam mindent, restart és utána már azzal is boldogult. (Autocad-re elég kevés az Air sajnos, majd talán 2-3 generáció múlva jó is lesz).
-
erdoke
titán
-
fazr
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Olvasd már el még egyszer a saját hsz-odat, amire válaszoltam és utána a választ.
Egyszerűség kedvéért:
Ha appokat nem tölt fel akkor miért szerepelnek az appok ha belemegyek a managa storage részbe?
- Appokat nem tölt fel, csak az azokhoz tartozó, később keletkezett adatokat. -
univerzita
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én se cserélném le semmi pénzért a gyárit!Utolsó két telóm HTC volt azon se változtattam mert a gyári nagyon bejött!

viszont gondolom a fizetos verziora tartogatjak a full HD-t, az ingyenesben 720p a max.
nalam csak 5/0,5 van...