Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Szerintem veheted simán (a 60k-s ár is a legjobb most), én is gondolkoztam, de az ANC-t visszalépésnek írják a 85t-hez képest, illetve a driver fele akkora (6mm vs 12mm) - bár ez utóbbi nem tudom mennyire számít a gyakorlatban mert amúgy meg a hangját jónak mondják. A mikrofon is jobb mint a 85t-ben, engem egyedül a gyengébb ANC tart vissza - na meg, hogy a 85t-vel is baromi elégedett vagyok, nem lenne értelmes fejlesztés részemről. Nálam volt 65t, 75t most a 85t, szerettem mindegyiket.

Mod: na felettem meg Legendd azt írja mégse vedd.
Jól jönne a 14 napos elállás lehetősége ilyenkor, de fülesekre nem szokott lenni... bár a Telekom oldalán meg ott van, hogy létezik erre is. Persze lehet az generikus szöveg, az apróbetűsben meg már offos a dolog... -
Legendd
senior tag
Én megvettem, aztán el is adtam. Pont a telefonhívások gyenge hangminősége miatt. Egyszerűen villamoson vagy utcán nem hallottak. Ugyanazt tudja így, mint egy realme Buds Air 3. Zenében az is jó, telefonáláskor az is rossz. Most kintről kaptam egy 1More Aero modell tesztre, kíváncsi vagyok. Szeretem az Apple-t, de ez a termék ennyi pénzt messze nem ér szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól jönne a 14 napos elállás lehetősége ilyenkor, de fülesekre nem szokott lenni... bár a Telekom oldalán meg ott van, hogy létezik erre is. Persze lehet az generikus szöveg, az apróbetűsben meg már offos a dolog...