Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
No, pár szó erről a cuccról. A Pro3 úgy áll a fülemben, mint Katiban a gyerek. Edzés közben is. Nekem a 2-höz képest annyi a különbség, hogy ezt érezni, hogy ott van és nem kell igazgatni egyáltalán, mint a 2-t, ha testmozgás van és hosszú távon se nyom ennek ellenére. Órát le is lehet venni mozgás közben, pulzust szépen méri, így az óra tovább bírja egy töltéssel. Viszont a pro 2 annyival van alatta hangminőségben és átengedő módban ez mintha nem is lenne a fulemben, hogy most kb. a kettessel kedvem lenne kacsázni a tóban. Flexeléshez zajszűrni megmarad. Volt Sony WF-1000XM4, Sennheiser momentum 4 tws, most Bowers & Wilkins Pi8, LDAC, aptx Lossless használtam őket adapterrel, a Pro 3-at melléjük lehet tenni hangzásra kis hunyorítással. Igaz ez a Pi8-hoz képest kicsit baltával van faragva, nem olyan finoman kigrammolt és le kell húzni EQ-ban az összes potit annyira túl van vezérelve, de szépen beállítva meglepően kurvára jól és részletesen szól. Dinamika, magasak nincsenek úgy patikára kimérve, mint a B&W, de az állam leesett, hogy ezt tudja ma az apple AAC-n. Richard Marx - Right here waiting számában a zongorát hallgatva azonnal kijön a különbség egymás után fülbe téve, szobában, nyugiban a Pi8 javára, de amire ezt használni fogja az átlag, út közben, amikor nem hallani ki egyébként se a legapróbb részleteket (meglepően sok van ám, durván sok még így is), ott a szolgáltatásokkal, zajszuressel én most ennyiért nem tudnék jobbat mondani márkán kívül se. Az hiányozni fog, hogy a pro 2-t vezetés közben csak úgy belogattam a fülembe és kész, ezt meg illeszteni kell a mérete miatt, de annyi baj legyen.
-
Jobb is,hogy nem volt kettesed, az még kényelmesebb a harang kialakításából adódóan: [link]
Több eszköz között sima átjárás (tehát hogy ahhoz csatlakozik, amin indítasz valamit) csak Apple eszközök között működik: settings - airpods - connect to this iPhone/ipac/mac, stb - automatically. Mindegyik Apple eszközön beállítod ezt, akkor működik. Ha ökoszisztémán kívül akarsz kapcsolódni, akkor a bluetoot settinhsben tudsz rányomni, hogy csatlakozzon, ugyanúgy vissza Apple eszközre is.
-
Nem, mert itthon higiéniai termékre nem vonatkozik az elállási jog, de van ahol kivételt tesznek, viszont mindenképp érdemes rákérdezni, nehogy szívás legyen.
Nem próbáltam magát a funkciót, de igen, sajnos lehet, hogy ebbe is belenyúl az EU, mint oly sok mindenbe feature-ök esetén (ugye-ugye, Apple intelligence, live fordító, stb).
-
Szerintem meg lehet oldani vele, amit szeretnél, ha végigolvasod, tudod hangosítani magadnak.
Egy tipp: függetlenül attól, hogy higiéniai termék, ha az Apple.hu-n rendeled és mégsem jó arra, amire szeretnéd, el tudsz állni a vásárlástól. Futár jön érte, van nyomkövetés, és mikor kiér a megfelelő helyre, visszautalják a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi