Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piotor

tag

válasz beci #743 üzenetére

No, pár szó erről a cuccról. A Pro3 úgy áll a fülemben, mint Katiban a gyerek. Edzés közben is. Nekem a 2-höz képest annyi a különbség, hogy ezt érezni, hogy ott van és nem kell igazgatni egyáltalán, mint a 2-t, ha testmozgás van és hosszú távon se nyom ennek ellenére. Órát le is lehet venni mozgás közben, pulzust szépen méri, így az óra tovább bírja egy töltéssel. Viszont a pro 2 annyival van alatta hangminőségben és átengedő módban ez mintha nem is lenne a fulemben, hogy most kb. a kettessel kedvem lenne kacsázni a tóban. Flexeléshez zajszűrni megmarad. Volt Sony WF-1000XM4, Sennheiser momentum 4 tws, most Bowers & Wilkins Pi8, LDAC, aptx Lossless használtam őket adapterrel, a Pro 3-at melléjük lehet tenni hangzásra kis hunyorítással. Igaz ez a Pi8-hoz képest kicsit baltával van faragva, nem olyan finoman kigrammolt és le kell húzni EQ-ban az összes potit annyira túl van vezérelve, de szépen beállítva meglepően kurvára jól és részletesen szól. Dinamika, magasak nincsenek úgy patikára kimérve, mint a B&W, de az állam leesett, hogy ezt tudja ma az apple AAC-n. Richard Marx - Right here waiting számában a zongorát hallgatva azonnal kijön a különbség egymás után fülbe téve, szobában, nyugiban a Pi8 javára, de amire ezt használni fogja az átlag, út közben, amikor nem hallani ki egyébként se a legapróbb részleteket (meglepően sok van ám, durván sok még így is), ott a szolgáltatásokkal, zajszuressel én most ennyiért nem tudnék jobbat mondani márkán kívül se. Az hiányozni fog, hogy a pro 2-t vezetés közben csak úgy belogattam a fülembe és kész, ezt meg illeszteni kell a mérete miatt, de annyi baj legyen.

• icecave

nagyúr

válasz beci #743 üzenetére

Jobb is,hogy nem volt kettesed, az még kényelmesebb a harang kialakításából adódóan: [link]

Több eszköz között sima átjárás (tehát hogy ahhoz csatlakozik, amin indítasz valamit) csak Apple eszközök között működik: settings - airpods - connect to this iPhone/ipac/mac, stb - automatically. Mindegyik Apple eszközön beállítod ezt, akkor működik. Ha ökoszisztémán kívül akarsz kapcsolódni, akkor a bluetoot settinhsben tudsz rányomni, hogy csatlakozzon, ugyanúgy vissza Apple eszközre is.

Új hozzászólás Aktív témák