Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Olcsó, magyar kiosztású, háttérvilágításos billentyűzetek összehasonlítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
Tökéletesen használható a 6310i, semmi hátránya nincs. A WAP nem megy, mert a GPRS-t már lelötték, de minden más funkció igen.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Salamander
tag
Működnek 2G-n, csak azon a hangminőség rosszabb lesz. Nekem még Ericsson T39 is van, ami tökéletesen alkalmas telefonnak. Ha nem kellenének az appok sokszor (banki, üzenetküldő), akkor simán használnám azt, vagy egy 6310i-t.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
-
junior tag
Működni fog, de 2G-n telefonálni annyira zavaró lesz, hogy záros határidőn belül fogod megunni és váltani egy VoLTE képes eszközre.
-
Én is ezeket használom, leginkább az akku a kopó fogyó alkatrész, de nokiákhoz párezer forintért beszerezhető. És örök élet meg egy nap. Viszont a mostani butatelefonokról lebeszélnélek. Alcateleken, Nokiákon kívül más olcsó telefonokban hézagos, rosszul fordított a magyar menü, a testreszabásuk legtöbbször kimerül egy háttérképcserén, és semmi öröm nincs a használatában. Az extra funkciók elvétve működnek, de sajnos az alap dolgok is nehézkesen. Kamera felejtős, zseblámpa arra elég hogy lásd, miben estél pofára, a névjegyzék, hívásfunkciók feleslegesen túl vannak bonyolítva és logikátlanok. 25- 30 körül már ki lehet fogni jó butatelefont, de azért meg kapsz már okosat. Az meg ég és föld... Hogy még nehezebb legyen kiválasztani a megfelelőt, túl sok teszt sincs róluk, így ha muszáj mostani nyomógombost venni, mindenképpen javaslom a személyes kipróbálást. Viszont a régi vasakkal nehéz mellényúlni, az sem baj ha hálózatfüggő, szinte bármelyik telefonosnál lehet függetleníteni. Mondjuk joystickos Sonyról lebeszélnélek, az hamar tönkre tudott menni, de azon kívül annyi sok használt és jó készülék van a piacon, hogy óriási a választék, szinte bármit vehetsz.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
antiapaladin
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
8th
addikt
Ezt a rossz hangminőség dolgot nem tudom honnan szeditek. Egy eldobható kamera nélküli Samsung butamobilt használok munkástelefonnak mert kicsi könnyű és nem kár érte ha összetörik. Konkrétan semmi különbség nincs aközött és a 4G-t használó okostelefonom között a hívások hangminőségében.
[ Szerkesztve ]
-
A te oldaladon nincs eltérés.
A telefonpartner oldalán van eltérés a hangminőségben.De önmagában az okostelefon sem jelent garanciát a jobb hangminőségre. A nagymama eddig egy Huawei Y6 telefont használt. A hangos tévézése okán alig lehetett érteni a beszélgetést. Most kapott egy Pixel 7 prot. Sokkal érthetőbb a telefonálás.
A VoLTE/5G és a wlan telefonálás esetében magasabb a telefonhang továbbítás sávszélessége, mint a 2G esetében. Ha az egyik telefon 2G-n kapcsolódik. Marad a 2G minőség a sávszélességben.Összefoglalva. A hangminőség egyrészt a hardvertől függ, Másrészt az adatátvitel sávszélességétől.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
totron
addikt
válasz Hieronymus #8 üzenetére
Meg a kodektől. Nagyban. Meg az aktuális jelminőségtől/hálózatmenedzsmenttől.
-
Kilehet részletezni. De benne van a hardver és sávszélesség kategóriákban.
Kezdetben a VoWIFI-t extra komfort szolgáltatásnak gondolták a telefon társaságok. Aztán rájöttek, hogy fejlesztésektől kímélik meg a társaságok. A ritkábban lakott településeken és nagy városokban.
Ingyen kapnak lefedettség növelő szolgáltatást a saját ügyfeleiktől.
A régi készülékek csak 2G-t támogatnak. Nem lehetséges a WIFI használat.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
8th
addikt
válasz Hieronymus #8 üzenetére
Ebben mondjuk lehet valami mert anyám (70+) valami nyomógombos telefont nyúz és tök szarul hallom amikor beszélünk. Mondjuk nála a térerő alapból elég gyenge.
-
Ha már buta akkor valami stílusos ikont használnék.
8110 vagy 8910, mindkettő volt és mindkettő nagyon is hiányzik bár utóbbi megvan valahol széteset sínnel padláson. Titánium akár rá is lehet állni annyira masszív.
8910 ahogyan kierektál a tokból...de neten van szerintem leírás a 8110-eshez az auto slidehoz. Nem annyira ritkák még ma sem és ki lehet fogni hibátlant.[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz MasterDeeJay #12 üzenetére
Én a 6170-el vagyok ugyanígy. Bánom, hogy eladtam anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 Tablet - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500Touch - i5-8G I 8GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest