Hirdetés

2020. április 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Crackdown szint lenne? Azért ebben kételkedem.

build bridges not walls

(#2) Xaels válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nem az a szint. Csak vannak amiknek/akiknek elnéznek dolgokat és vannak akiknek nem. Szerintem az EA/Bioware cuccok eleve hátrányból indulnak.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3) Szaby59


Szaby59
(veterán)

Szurkoltam nekik, hogy sikerüljön, de azért van abban valami irónia, hogy anno emiatt a játék miatt vettek el fejlesztőket/erőforrásokat a MEA-tól, majd megjelenés után cancelt kapott a teljes postlaunch/DLC fejlesztés meg még a stúdió is, és most két évvel később ennek a csodának alacsonyabb metascoreja van... :C
Karma.

Mondjuk szerintem akármennyire is csalódás azért 6-7/10 megvan így is, azok az 50-55%-os értékelések már tényleg túlzásnak tűnnek. :U

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#4) Tyrel


Tyrel
(őstag)

Hát igen azért némelyik értékelésben benne van az általános EA gyűlölet, nem mintha nem érdemelnék meg, de azért borzalmasnak nem nevezném a játékot... Mondjuk 7/10.

Igazán a content mennyiségét nem értem, hogy hol a jó francban van az amin annyi éven át dolgoztak, és ami miatt elvették a ME:A fejlesztőit??? Merthogy nagyon kevés a tartalom, összesen 4 javelin van, nekik kevés skilljük/felszerelésük van, a map kicsi, a főküldetés rövid, stronghold (insta) is van 3 összesen, még megvásárolható cosmetic cuccok is alig vannak, pedig elvileg az lenne az egyik fő bevételforrásuk, mivel a DLC-k állítólag ingyenesek lesznek...
...egyszerűen tök üres az egész játék, egy ilyen MMO-like cuccba legaláb 3x ennyi tartalom kellett volna már a 0. napon.

...meg 3x kevesebb bug, mert azoktól meg agyvérzést kapok lassan...

Turenkarn

(#5) Xaels válasza Tyrel (#4) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

A map kicsi? :F

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#6) PunkZoli válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


PunkZoli
(tag)

a crackdown kapott túl magas értékeket. Olyan játék amivel 10 percnél többet nem játszana senki, ne kapjon már 50% okat.

(#7) twi452 válasza Tyrel (#4) üzenetére


twi452
(senior tag)

Úgy tűnik szépen lassan havonta fogják csepegtetni az új contentet. Márciusban jön új stronghold meg az első cataclysm meg kitudja még mi. A candy store pár naponta fog frissülni.
Azt írták több évre terveznek a játékkal és nagyon könnyű bele új dolgokat berakniuk.
Úgyhogy év végére lehet már egy komolyabb csomagnyi content lesz benne 😄
Ha konzolon rendbeszedik még akkor nem lesz ez olyan rossz

(#8) Montanaxy


Montanaxy
(tag)

Én gondolkodom a játék beszerzésén. Viszont Win 7 ről egyelőre nem szeretnék váltani (a gépigény Win 10-et kér). Szerintetek érdemes Win 7 alá megvenni, vagy úgysem indulna el?

(#9) .LnB válasza twi452 (#7) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Na akkor mondom mi lesz a szomorú valóság.
Az egy dolog, hogy a Bioware mit hazudott, hogy meddig lesz content, meg javítás, de..

Az EA meglátja, hogy a játék az elvárásoknak (jócskán) alul teljesít. És lelövi az egészet a francba. Egyi ideig patchelik, meg a közeljövőre tervezett tartalmak majd még megjelennek. Aztán szépen kivéreztetik a játékot. A Bioware meg hiába akar majd bármit csinálni, mert az EA felettük áll. Jól összevesznek, aztán vagy bezárják a Bioware-t, vagy mindenki önként kezd el majd más stúdióhoz átmenni.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#10) Hunpriest


Hunpriest
(aktív tag)

Hát ez nem fogja "szét büntetni" a Destiny-t, pedig az se túl acélos.

(#11) joysefke


joysefke
(veterán)

Azt hiszem ezeknek ennyi volt, azt fogják kapni amit megérdemelnek...

Egyedül amiatt vagyok nyugtalan, hogy az EA-kasza után nem-e szivárognak be ezek a libtardok másik stúdiókba, hogy azokat is lezüllesszék. Legjobb lenne, ha inkább elmennének mobiljáték fejlesztőnek és az ázsiai piacra dolgoznának...

[ Szerkesztve ]

(#12) [Prolixus]


[Prolixus]
(addikt)

Hát azok alapján amit mondanak, valóban pocsék lett a játék. Skillup Review-t ajánlom, szerintem eléggé "objektív", már amennyire ez lehetséges.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#13) Bennyboy


Bennyboy
(senior tag)

Már a bétában is látszott, h ebből nem lesz semmi. Ez a "játék" még ingyen sem kéne. 0 kontent, loading simulator, repetatív játékmenet. Egyedüli pozitívum a grafika. Bioware is úgy járt mint a blizzard. Kár érte. Hála az égnek az apex adja nagyon és hamarosan itt a divizio 2.

Eladó eredeti Oakley Oil Rig napszemüveg

(#14) .LnB válasza Bennyboy (#13) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Én nem tudom, hogy van ez. De lassan már önálló Marvel univerzum filmet fogtok kapni, ilyen szuperképességek birtokában, mikor egy pár órás teszt alapján látjátok, hogy milyen lesz a végleges játék. Főleg a tartalom, és a repertitív játékmenet átlátásának képessége kincs.

Én csak azt tudom eldönteni ilyenkor, hogy bejön e, megvegyem e majd megjelenéskor, avagy ne.. Átlagemberek..

:)

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#15) Kvelstadt


Kvelstadt
(veterán)

Nekem az a fúrcsa hogy a játék valami 30giga.
Oké hogy majd bővül stb, de egy ilyen játék ezzel a grafikával szerintem nagyobbnak kéne lennie.
Sajnos látok esélyt arra amit LnB írt pedig nagy reményekkel vártam ezt a játékot.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

(#16) [Prolixus] válasza .LnB (#14) üzenetére


[Prolixus]
(addikt)

Szarkasztikus, ehh? :)

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy demó "lehet" "indikatív" a végső játékra nézve. És nem csak a bug-okról beszélek, aminek nyilván a töredékét se javítják ki 2 hét alatt. A Bioware már másodjára fürdik be ezzel a demó dologgal. A ME Andromeda demója után mindenki röhögött/szörnyülködött a játékon. Hát az megjelenéskor is pontosan ugyanolyan tré volt mint amilyennek tűnt (sőt igazából rosszabb, mert ott nekem még nem jött ki mennyire dögunalmas és lapos a játék), bukott is egy nagyot.

Most az Anthem hasonló cipőben jár.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#17) laceszgamer


laceszgamer
(addikt)

Sajna várható volt ez, megint csak a marketing volt eltúlozva kicsit.

Persze az jól hangzik, hogy amjd bővül, csak ezeknél a játékoknál épp az lenne a lényeg, hogy az elején mikor rengetegen rohanják le a játékot, nos azokat az embereket megtartsa, mert később meg már azért nem fog senki jönni mert a kutya sem játszik vele.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#18) Gery9112 válasza [Prolixus] (#16) üzenetére


Gery9112
(őstag)

Egy-két év múlva már nem kell szerintem ezen aggódni a Bioware-nek. :DDD Mennek a levesbe.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#19) Raysen623


Raysen623
(addikt)

Amint látom a megérzésem bevált és annyit kapott a játék amennyit érdemel. Ne nézze már hülyének az embereket az EA. Biowarenek meg RIP lesz ha így folytatja. Le kellene szállni az EA vonatról amíg nem késő mert mindenkit maga alá gyűr.

[ Szerkesztve ]

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#20) Tyrel válasza Xaels (#5) üzenetére


Tyrel
(őstag)

Igen. ;)

Turenkarn

(#21) .LnB válasza [Prolixus] (#16) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Az persze. :)

De ott van példaként a Division 1. Én lehidaltam a tesztek alatt. És bár a végleges játékot is imádtam, de azért volt azzal baj bőven.
Szóval én általánosságról nem beszélnék. És nekem az Anthem nem tűnt ennyire gyengének. Mert keveset mutatott, az már pech, hogy azért mert kevés is a kész produktum is.

Homo Ludens

(#22) Xaels válasza Tyrel (#20) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nekem egyáltalán nem tűnik annak. Persze lehet az alapterület nem olyan nagy, de azért itt vertikálisan is rendesen van tér. Simán elrepkedtem fél órát úgy, hogy észre sem vettem.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23) nubreed


nubreed
(addikt)

Éreztem én, hogy ez lesz, hogy egy középszerű, hamar unalomba fulladó cuccot fejleszt le a Bioware. És igen, ez lett. Szóval hamarosan az EA a Biowaret is kinyirja szvsz.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#24) bitblueduck válasza Xaels (#2) üzenetére


bitblueduck
(aktív tag)

Szerintem az EA/Bioware cuccok eleve hátrányból indulnak.
miről beszélsz? :D ezek nem user review-k.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#25) GodGamer5 válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


GodGamer5
(őstag)

A Crackdown 3 egyszerűen minősíthetetlen lett, de ezek alapján az Anthem is nagyon gyenge cucc. Lelketlen erőltetett játék. Inkább a Single részére feküdtek volna jobban rá a készítők. R.I.P. Anthem.

[ Szerkesztve ]

"Régen volt egy SoundBlaster Pro hangkártyám. Jól szólt. Sajna már nem használhatom, mert max a seggembe tudom bedugni. Kár érte."

(#26) Bennyboy válasza .LnB (#14) üzenetére


Bennyboy
(senior tag)

Mivel a játékfejlesztésben dolgozom és jó pár éve játszom, követem a híreket így nem egy nagy skill rájönni arra, h egy béta és egy végleges termék között nem lesz hatalmas különbség. Főleg ha a 2 között nem telik el sok idő. Pár critical bug javítva lesz, kicsit dolgoznak a grafikán és bekerül pár új dolog. Ehhez nem kell semmi jós tehetség. Egyébként ha nem hiszel nekem nyugodtan nézz róla streamet vagy olvass utána. Ettől persze másnak lehet "jó" játék de nekem ezt nehezemre esik elfogadni. Ez persze legyen az én bajom. Nekem már akkor gyanús volt a dolog amikor kiadtak egy 3/4-ed órás videót arról, h milyen szinten lehet a páncélokat festeni. Ezt ecsetelték 45 percben. Az meg ma már szinte elfogadott dolog amikor egy játék félkészen bugosan, content nélkül jelenik meg és kb fél év kell hozzá, h teljes játéknak nevezzem csak a játékosok hibája. Túlságosan elvannak kapatva a kiadók (direkt nem fejlesztőt írtam) mert tudják, h jó marketinggel még a szart is ellehet adni ami sokszor sikerül is.

[ Szerkesztve ]

Eladó eredeti Oakley Oil Rig napszemüveg

(#27) -Skylake- válasza Montanaxy (#8) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Kezd ez a W7 jelenseg olyan lenni, mint egy vallas. Senki nem latja mi a jo benne, csak az aki hisz benne.

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#28) Montanaxy válasza -Skylake- (#27) üzenetére


Montanaxy
(tag)

Nekem sajna nincs jó tapasztalatom a WIN 10-zel, amig lehet maradok a 7-tel.

(#29) Xaels válasza bitblueduck (#24) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nem játszottam kosárlabda játékkal kb. 2002 óta, de azért kétlem, hogy a User Score is valós lenne. A szélsőséges értékeléseket soha nem szoktam komolyan venni és mostanában jellemző, hogy a neten lehúznak valamit ami valami okból cseszi az emberek csőrét, lényegtelen hogy mi a valóság. Legutóbb is itt az Apexes példa...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#30) Scholes9


Scholes9
(nagyúr)

Az EA gyűlöletre teljes mértékben rá is szolgáltak, csak maguknak köszönhetik. És én nem is támogatom őket. Van más játék, amivel lehet játszani és számomra jobban el tudom mással tölteni az időm :)

(#31) bitblueduck válasza Xaels (#29) üzenetére


bitblueduck
(aktív tag)

én most direkt nem a user score-ról beszélek, hanem a metascore miatt dobtam be. ha egy olyan játék 87-et kap aminek a legnagyobb újítása évente az, hogy átírják az évszámot, akkor nem hiszem, hogy divatból lehúznák az EA-t.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#32) joysefke


joysefke
(veterán)

Metacritic-en eddig egyetlen pozitív (76%-os) review van.

A bevezetője olyan mintha bullshit-generátorral csinálták volna :))

A rich narrative composition, multifaceted and enveloping, is the setting for a frenetic and amusing gameplay, which draws strength from a surprisingly effective movement system, able to offer a unique flavor both to combat and exploration.

(#33) Xaels válasza bitblueduck (#31) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nézd, nem játszom sport játékokkal évek óta. Fingom nincs mi a helyzet, de attól szerintem egy játék nem lesz automatikusan rossz, hogy az elődjéhez képest nem tartalmaz sok/látványos újítást. Egy ilyen stílusú sportjáték esetén ez pláne igaz főleg ha már az lényegi rész közel hibátlan. Ha meg sokat nyúlnak bele akkor meg az lenne a baj.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#34) MageRG


MageRG
(őstag)

Úgy tűnik valakinek meg fogják vágni a bónuszát...

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#35) Montanaxy


Montanaxy
(tag)

Ajjaj, Metacriticre ránézve ez eléggé nagy bukta lesz :( Igy viszont mindegy is az oprendszer-igény, nekem is kimarad, pedig egy érdekes Warframe alternativának tünt. :( Sajnálom a Biowaret. Remélem gyorsan kiadót váltanak és továbbra is minőségi munkákat kaphatunk tőlük.

[ Szerkesztve ]

(#36) Fitzgerald


Fitzgerald
(addikt)

Hazudnék ha azt mondanám, másra számítottam. Mondjuk én alapból nem fizetnék érte 3 rongynál többet, ez a looter shooter műfaj eléggé unalmas már, + a Destiny 2-t nemrég tök ingyen dobták az ember után.
EA, ez 2 év alatt a negyedik nagy IP-tek ami kajak földbe állt, tegyetek magatokba egy kis unikumot, és gondolkodjatok el kicsit a jövőn.

(#37) bitblueduck válasza Xaels (#33) üzenetére


bitblueduck
(aktív tag)

Akkor végül egyetértesz, hogy nem húzzák le az ea játékokat? Mert a leírásod alapján a 87 nem rossz pont egy nem innovatív, de jó játék esetén.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#38) Stevenstyle válasza Montanaxy (#35) üzenetére


Stevenstyle
(senior tag)

Kiadót váltani nekik tudtommal nem olyan egyszerű, mert szőröstül, bőröstül megvette őket az EA.

Egyébként kövezzetek meg, de nekem, koca játékosként a beta és a 10 órás Trial alapján eddig tetszik. Heti 2x max 3x 1-2 órát nyomni haverokkal meló után tökéletes lesz.

(#39) joysefke


joysefke
(veterán)

A nap legviccesebb kommentje:

We got a positive review!!! Bringing the average score back up to 62

www.everyeye.it/articoli/recensione-anthem-dello-shooter-mondo-condiviso-bioware-42807.html

(#40) [Prolixus] válasza .LnB (#21) üzenetére


[Prolixus]
(addikt)

Szerintem könnyebb demóban eladni jobbnak egy játékot mint amilyen. Persze fordítva is lehet, ha sikerült pont a legunalmasabb részt demóztatni, vagy olyan slow burn a játék hogy sok idő kell míg szépen felépülnek benne a dolgok...de végül felépülnek.

De alapvetően ha valami demóban is szar, ritkább esetben lesz jó a végeredmény, mint fordítva.

Amúgy igen, most már kb biztos, hogy RIP Bioware. Korábban még lehetett mondani hogy nem az A team dolgozott azért lett olyan rossz az Andromeda..de ezt hegesztették 6 év alatt vagy mennyi és ez lett belőle. EA égisze alatt persze semmi pozitív megújulásnak nincs kilátása.

Úgyhogy ez ennyi volt, lassú (vagy gyors?) kínhalál ezentúl.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#41) Scholes9 válasza joysefke (#11) üzenetére


Scholes9
(nagyúr)

Vagy menjenek kapálni, ott legalább nem okoznak kárt...:D

[ Szerkesztve ]

(#42) Heroes fan válasza Montanaxy (#28) üzenetére


Heroes fan
(őstag)

Ma már alap a win 10 win 7-et január 14-ig támogatják azt utána úgy jár mint a többi kuka lesz.

(#43) morfondőr


morfondőr
(őstag)

Nekem nagyon az az érzésem, hogy nem ilyen játéknak indult az Anthem, csak bele kellett erőltetni a live service-t, ami miatt egy rakás dolog ment a kukába.

Steam/Uplay/Origin: racka_HUN

(#44) hombre[EU] válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


hombre[EU]
(senior tag)

Ok. Megnéztem AngryJoe videóját és lehet,hogy tényleg megérdemelte a lehúzást :D Ez így nagyon gáz

build bridges not walls

(#45) joysefke válasza morfondőr (#43) üzenetére


joysefke
(veterán)

Ez a játék eleve egy szemétnek indult.

Rábízni egy olyan stúdióra amely kizárólag sztori alapú karakterfejlődéses RPG-ket gyártott az utóbbi 20 évben egy coop lövöldét mint utolsó nagy esélyt? Mennyire balek vezetőség kell az E/A-nál legyen ahhoz, hogy ezt komolyan gondolják? Mennyire gerinctelen kellett legyen a Bioware vezetése, hogy rámondják, hogy ezt el tudjuk vállalni, meg tudjuk csinálni?

Mindezt úgy, hogy a csapat jobbik fele már évekkel ezelőtt elhagyta a céget, a maradék pedig tapasztalanabb/ tehetségtelenebb. Már a projekt indulásakor lehetett ezt tudni.

Az elmúlt években a Bioware-nél egyértelműen B-kategóriás csapatok dolgoznak és azok alapján ami tőlük szivárog a csapatnál dolgozás alapja nem kizárólag és talán nem is elsődlegesen a tehetség / tudás, hanem egy retardáltan-liberális világképpel való azonosulás. Amcsik ezeket Social-Justice-Warrioroknak mondják. A Bioware totálisan elmerült ebben.

Minden debilségük mellett nem volt annyi eszük, hogy a játékmotorosok élére rakjanak egy olyan embert aki az utóbbi 5évben látta már hogy hogyan csinálják a nagyok? Ha nincs házon belül, akkor miért nem igazoltak valakit? Mert ha megtették volna, akkor már a design fázisban rájönnek, hogy nem lesz ez jó az állandó játékblokkoló-pályatöltögetéssel, és azt ki kell küszöbölni, meg kell oldani a háttérben.

Már lassan 10 éve kimentek a loading screenek a divatból, ezek meg nem vették ezt észre. Tucatnyi emberévet és millió dollárokat költöttek a játékra és képtelenek voltak egy ilyen ordas hibát észrevenni/kiküszöbölni.

Játszik náluk valaki egyáltalán shooterrel?

Ez a játék egy szemétnek indult, én tudtam előre.

[ Szerkesztve ]

(#46) Xaels válasza joysefke (#45) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

A lottószámokat is legyél szíves közzé tenni mester...

Annyira szemét ez a játék. Tényleg csak 6 órát játszottam vele a mai nap. A töltési időket rendesen lecsökkentette az utolsó patch.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#47) joysefke válasza Xaels (#46) üzenetére


joysefke
(veterán)

A Fallout 1-2 vel kezdtem a játékos pályafutásomat. Nem volt nehéz a ME3-DA2 után észrevenni, hogy rossz irányba haladnak. A DAI után kb mindenki számára egyértelmű volt. Az Androméda után már csak az nem látta, aki nem akarta látni.

(#48) warfernom


warfernom
(tag)

Már a bétában benne volt a microtranszacion és az jobban müködött mint maga a játék. EA mit vártatok? Neki csak az content hogy pénz jöjjön nem az hogy valaki élvezze a játékukat.
Meg már az sem kopenzálás hogy szép a grafika Crysis a legszebb játék még azóta is hogy mit-tom én menyi idö eltelt.
Sajan ma már ajáték fejlesztöknek is oylan kondolkodásuak mint a Microsoft....
-Ki adok a kezem közül valamit amit csináltam és nem tesztelem le csak gyors át nézem majd a (hü**e) vásárló
elmondja mi a baja és majd ki javitjuk. És ezért szar már a játék az első 1 évben.....

Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52

(#49) Xaels válasza warfernom (#48) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nem volt benne a Beta/Demo-ban a mikrotranzakció...

(#47) joysefke és? Mögöttem meg több mint 25 év van. Egyesekkel ellentétben én játszom is a játékkal PS4-en. Ma volt a hivatalos start és rengeteget javítottak rajta. Ma egész nap stabilan ment a játék.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#50) ldave válasza Xaels (#46) üzenetére


ldave
(nagyúr)

Okés, neked tetszik, működik, ez teljesen rendeben van. Sokan vannak még így.
De azért azt te is láthatod, hogy egy 60 pontos meta átlagot hozó játék sokaknak nem fog tetszeni, függetlenül a kiadó és fejlesztő személyétől, legyen az bárki vagy bármi. Mai nap megnéztem pár kritikát, volt köztük negatív, pozitív, de főleg az előbbibe futottam. És olyan videósoktól, akiknek már hosszú évek óta követem a csatornájukat, szóval nagyjából megbízom az értékítéletükben (különben nem is nézném őket) és azok alapján én úgy látom hogy komoly gondok vannak játékdizájn terén. De van akit ez nem zavar és tudja élvezni a játékot, köztük te is. Fallout 76-nak is vannak rajongói. De attól még a F76 nem lesz egy jó játék a többség számára.

A Slime draws near! Command?

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.